Gość: Misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 00:56 ja już robię rezerwację, na szczęście mają otwarte jutro. Jak się zapiszę, powiem wam jaki deweloper. Bo inaczej mi się zlecicie i podbiją ceny:) Dodam tylko, że Mokotów i super miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmo Re: 15% w dół!!!!! to nie żart! fakty!! IP: 83.238.4.* 09.02.08, 07:48 To daj znać jak zerezewujesz, chociaż mam nadzieję, że jeszcze obniżą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: 15% w dół!!!!! to nie żart! fakty!! IP: *.aster.pl 09.02.08, 12:17 sprawdz inne posty tego prowokatora w okolicy godziny 1.00 pod różnymi nickami zarezerwować to możesz sobie kolejke do WC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Taniej nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 12:23 o k.... developerzy podwyższają ceny - materiały budowlane idą w górę lecę zarezerwować sobie dom u jednego z nich!!! nie zmarnujcie tego dobrego czasu dla kupujących i kupcie sobie dom!! taniej nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
zyski_na_papierze dziecko neostrady: przestań bredzić o materiałach 09.02.08, 12:45 bi.gazeta.pl/im/2/4892/m4892402.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10% Re: dziecko neostrady: przestań bredzić o materia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 13:27 No mógłby przestać;]]] Na dłuższą metę taniej nie będzie (przypominam moje stare posty, jesteśmy umówieni za kilka miesięcy na porównanie cen rok do roku;p), więc tu się z nim zgadzam. Ale tak mnie ten koleś irytuje... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dziecko neostrady: przestań bredzić o materia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:48 zaraz irytuje... a IP masz podobne, będzie na ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10% Re: dziecko neostrady: przestań bredzić o materia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 01:28 o k... olera:) wszystko się wydało;] Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: dziecko neostrady: przestań bredzić o materia 03.03.08, 10:18 to nie 10%, to idiota ktory bezowocnie od dluzszego czasu probuje upchnac swoje "ynwestycje" w kierunku Marek - kretyna widac z daleka Odpowiedz Link Zgłoś