Dodaj do ulubionych

Radzymin Trust Development

IP: *.198.vip-net.pl 11.02.08, 20:29
Czy słyszał ktoś o tym deweloperze? Czy cos budował?
piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: Radzymin Trust Development IP: *.chello.pl 11.02.08, 21:16
      nic nie wybudował.robi eksperymenty.
      • Gość: mała Re: Radzymin Trust Development IP: *.198.vip-net.pl 11.02.08, 21:24
        a interesowałaś się ich mieszkaniami?
        widziałaś umowę?
        • Gość: AMB Re: Radzymin Trust Development IP: *.acn.waw.pl 03.03.08, 23:54
          Też jestem zainteresowany ta firma - wiarygodna? Nie jest to żadna
          ściema, wpłacisz kase na mieszkanie a oni się zwiną?
          • Gość: Iza Re: Radzymin Trust Development IP: *.aster.pl 05.03.08, 18:08
            Jestem zainteresowana tą ofertą,dlatego postaram się ustalić jak
            najwięcej.Mam taką możliwość skorzystam z niej.
            • kensio Re: Radzymin Trust Development 05.03.08, 18:23
              I zaraz pewnie dupa jadna z drugą coś piknego odkryja....

www.rtd.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=32

Macie podany KRS to sie przejedz jedna z druga i spisz macka i
              pawelka. o ile to tylko nie koincydencja maciek bawil sie
              wykonawstwo a pawel jest prawnikiem. To ma tyle sprzedam wiecej info
              jak sie przelecicie \:)
              • Gość: jacek 300 k PLN kapitalu, buduja - i maja klientow ??? IP: *.dsl.sil.at 06.03.08, 22:00
                jak w Ziemi obiecanej - ja nie mam nic ty nie masz nic budujemy
                fabriiik !!!

ludzie czy wy naprawde nie macie szacunku do swoich pieniedzy ???

taki kapital starcza na byle jaka kawalerke ...

gdyby sie zebralo 20-30 osob - zalozylo spoldzielnie - mogloby nie
                tylko zbudowac taniej - ale i dla siebie - myslac o przestrzeni
                wspolnej - ale wy wolicie miec narzucone zalatwione - byle jakie
                byle gdzie i przez lata zagryzac zeby, patrzac wilkiem na sasiadow

deweloper nie tylko skasuje marze - ale i co miesiac bedzie strzygl
                z was runo

w pracy wyscig szczurow - po godzinie podrozy czeka ciepla klatka
                dla szczurow

niech inni zyja za was

• Gość: RTD Re: 300 k PLN kapitalu, buduja - i maja klientow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:17
                  Sluszna uwaga !
                  Aby wszystkich uspokoic informuje ze Deweloper posiada kredyt
                  inwestycyjny na cala budowe !
                  W zwiazku z powyzszym nie buduje ze srodkow klienta tylko z
                  wlasnych, ktore przyznal Bank !
                  I na koniec gdyby ktos nie wiedzial - procedura zalatwienia kredytu
                  inwestycyjnego trwa okolo 1 roku

Podpisano
                  Zarząd
                  • Gość: jacek 300 k PLN kapitalu - polski subprime !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 08:11
                    jesli bank dal kredyt inwestycyjny - ciekawe czym zabezpieczony ?? -
                    w branzy wysokiego ryzyka - dla firmy o kapitale - za ktory mozna
                    kupic mala kawalerka w Warszawie - to jest to typowy subprime -
                    kredyt wysokiego ryzyka (od dzis kaze mowic do siebie PANIE
                    PREZESIE !!!)

jesli ktos nadal uwaza ze w Polsce - w odroznieniu od USA nie ma
                    subprimow - w zwiazku z tym kryzys subprime nie grozi - moze sie w
                    koncu obudzi

a najbardziej podobami sie to - W zwiazku z powyzszym nie buduje ze
                    srodkow klienta tylko z wlasnych, ktore przyznal Bank !

otoz Bank to nie dobry wujek - przyjdzie obsuwa - wypowie kredyt i
                    calosc przejdzie do windykacji - bo firma nie ma srodkow wlasnych
                    tylko bankowe

jedynym zabezpieczeniem dla nabywcow jest odpowienio WYSOKI kapital
                    dewelopera

dewelopera a nie NINJA z tytulami prezesow
            • Gość: rtd Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:41
              zapraszam na nasza strone internetowa ( www.rtd.com.pl )
              Sa tam telefony do dzialu sprzedaży
              Postaramy sie udzielic wszystkich niezbednych informacji na temat
              naszej inwestycji

podpisano
              zarzad

• kensio Re: Radzymin Trust Development 07.03.08, 17:41
                Kochany zarzadzie rdt, słonka wy nasze, po co Wam taka obca nazwa
                skoro wy nasze riebiata? Po co te podszywanie pod developerów z UK,
                czy naprawde myslicie ze firemki z UK pozjadały wszystkie
                rozumki?...

A swoja droga to mozecie mi odpowiedziec wreszcie czy bardzo sie
                myle ze jeden z czlonkow zarządu jest prawnikiem a drugi bawil sie
                juz w budowlanke czy to nie Wy hę?
                • Gość: oszukany Re: Radzymin Trust Development IP: *.ghnet.pl 16.03.08, 20:28
                  polecam wątek:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=46645614&a=74400750
            • Gość: Inneska80 Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 11:29
              Witajcie, ja właśnie też sie interesuje tym developerem gdyż mam zarezerwowane
              tam mieszkanie. Jak coś wiecie topiszcie
            • Gość: koziorozec69 Re: Radzymin Trust Development IP: 212.76.37.* 21.03.08, 07:41
              Patrząc po budowie są w stanie oddać budynek terminowo.Zbyt to pięknie wygląda
              dlatego mnie interesuje ich wiarygodność czy już coś ustaliłaś
            • Gość: Inneska80 Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:50
              Witajcie,
              czy już coś wiadomo o tym developerze? Pilnie potrzebuję informacji
      • Gość: jakub k. Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:38
        Ruszają z nowa inwestycją na Tarchominie.Piękny blok.
    • Gość: manti Re: Radzymin Trust Development IP: *.chello.pl 06.03.08, 21:06
      z tego co mi wiadomo to jest spółka celowa na tą konkretną inwestycję, druga ich
      inwestycja to Białołęka pod spółką warsaw trust development, ja sam chcę kupić u
      nich mieszkanie, ta inwestycja jest zgłoszona do kilku banków i istnieje
      możliwość otrzymania kredytu w procedurze uproszczonej - liczę na to, że dostanę
      kredyt, co do ich wiarygodności to nie czuje zagrożenia przecież banki ich
      prześwietliły a moja kasa idzie właśnie do banku a nie do nich
      poz
      M
      • Gość: wykrywacz jeleni Re: Radzymin Trust Development IP: *.chello.pl 06.03.08, 22:29
        od nich jesteś ?
        • Gość: manti Re: Radzymin Trust Development IP: *.chello.pl 06.03.08, 22:49
          tak k... zapłacili mi - to układ...!
          czasy tych co we wszystkim wietrzą spisek już chyba się skończyły ;-)
          • Gość: AMB Re: Radzymin Trust Development IP: *.acn.waw.pl 09.03.08, 13:57
            Chwileczke w KRS widnieje kapitał zakładowy 180000 a na ich stronie
            jest napisane 300000 więc jak to w końcu jest?
            Zna ktoś z Was tych ludzi? W jaki sposób ich sprawdzić?
            • Gość: jacek nawet 300 k to tyle co smarkniecie - zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:07
              polski subprime i nic wiecej
          • Gość: Henryk Re: Radzymin Trust Development IP: *.acn.waw.pl 09.03.08, 14:15
            Układ wróci jak umoczysz majątek życia.
            • Gość: gruby Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:17
              a co roznica czy maja 180000 lub 300000.Nawet jakby mieli milion to
              i tak krzak!
              • Gość: M.K. Re: Radzymin Trust Development IP: *.eranet.pl 18.03.08, 14:04
                Ludzie, jesteście śmieszni...
                Czy ktoś z Was krzykaczy był w Radzyminie, na miejscu budowy?
                Jeżeli nie, to zapraszam - sam byłem i widziałem co tam się buduje. To nie jest
                zbieranie kasy na inwestycję - to jest w trakcie budowy!
                Czy myślicie, że bank daje kredyt za ładną buźkę, czy za te marne 300 000
                kapitału? Pozostawię to pytanie bez odpowiedzi.
                • Gość: jacek osiedle Floryda - poczatek budowy 1991 - dopiero IP: *.dsl.sil.at 18.03.08, 20:29
                  teraz ruszyly budynki widma straszace przez 16 lat

w atrakcyjnym miejscu ....

to ze bank daje taki wysoko wylewarowany kredyt to zadne
                  pocieszenie dla mieszkancow - malo bylo sytuacji ze bank zabieral
                  cala inwestycje i jeszcze kazal sobie doplacac ???

dlatego wiec - zalecam tradycyjne podejscie - wysoki kapital
                  dewelopera - i dopiero rozmawiamy

kapital i umowa to zabezpiecznie na ten czas kiedy pada deszcz -
                  mimo ze teraz super slonce - myslmy o tym ze czasami pogoda sie
                  zmienia

• Gość: Inneska80 Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 11:38
                  Masz racje tez byłam na budowie i jak na razie wszystko pięknie pnie się w górę
                  i oby tak dalej
                  • Gość: jakub k. Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 19:22
                    www.damaro.info/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=47

oto część inwestycji .....trust-ów :)
                    • kensio Re: Radzymin Trust Development 31.03.08, 19:24
                      Czy wreszcie ktoś sprawdził KRS i zdobyl dane na czlonkow zarządu??
                      Po co gdybac qrde kiedy ja wam powiem co i jak jak bede mial te
                      dane....

Mendy z branzy developersko-agencyjnej przegiely (nie mowie ze te
                      akurat i ze ci sa wogole mendami) i wprowadzam program: Honesty 100%
                      czyli maksimum szczerości :))
                      • Gość: ooo Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 19:56
                        Po Ci dane? Jest tam imię nazwisko i pesel.G....wno się dowiesz nie
                        siej k...wa zamętu.
                        • kensio Re: Radzymin Trust Development 01.04.08, 11:07
                          Czyżby kolega developer sie wystraszyl ewnetualnych najsc
                          wqfffionych klientów?

Jest o wiele wiecej danych, ale nie wiesz bo nigdy nie analizowales
                          pod tym kątem zboiru dokumentów w sądzie. (Sąd rejestrowy zwany
                          potocznie KRS'em)

Niepotrzebie sie obsrywasz bo nikt nie chce Ci urwac głowy tylko
                          sprawdzic Twoja wiarygodnosc i ewentualne przygotowanie merytoryczne
                          do pelnionej funkcji.

Jesli ktos sie uda i pozyska te dane to prosze kliknac na kensio i
                          zalogowac sie do poczty. Obowiazuje ustawa o ochronie danych i inne
                          akty prawne ktore chronią developerska dupkę.
                          • Gość: ooo Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:46
                            jak ja chodziłem na Barską sprawdzać dokumenty firm to Ty wisiałeś w
                            kondonie za oknem sypialni Twoich starych.Wielki qrwa z ciebie
                            dedektyw makgajwer.Blok stani tak czy inaczej a ludzie kupujący
                            mieszkania będą z niego zadowoleni.Jak nie masz kasy na mieszkanie
                            to wynajmij sobie czynszówkę na Targowej frajerze.
                            • kensio Re: Radzymin Trust Development 01.04.08, 18:58
                              ooo:

Wali mnie twoja pyskówka. Kondon zza okna to włóż sobie na siusiaka
                              lepiej bo zaraz sie zmoczysz.

W kazdym razie ponawiam propozycje jesli kogos interesuje ta firemka
                              to jestem w stanie pomóc, a co do ciebie to skaczesz jak wesz na
                              grzebieniu. Muszisz sie jednak ustawic w kolejke i grzecznie czekac
                              bo mam grafik napięty na maksa jak chcesz zebym sie troszke bliżej
                              Twojej osóbce przyjrzał.

PS. ooo swoim postem przyznał ze jest developerską mendą co zgrywa
                              klienta. Na pochybel ciemnej stronie mocy!!!! :D
                              • Gość: ooo Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:37
                                żal ci dupę ściska bo jesteś pusty jak bęben rolingstonsów.Dla mnie
                                to jesteś ci...W czym ty qrwa możesz pomóc?W metodologii gotowania
                                na gazie?Idż do mamy possać cycek.
                                • kensio Re: Radzymin Trust Development 05.04.08, 16:49
                                  Po co prowadzisz taką chamską gadkę. Zapewne jesteś albo idiotą,
                                  albo z konkurencji. Innej opcji nie ma.

Jak zainteresowany poczyta sobie nasza pogawedke milusia to wiadomo
                                  jaką podejmie decyzję. Odpali wrotki jak najdalej od "Radzymin Trust
                                  Development". Szok debilizmu.

Tak czy srak. Czy jestes debilem czy inną podsrywająca konkurencję
                                  mendą proszę ciebie grzecznie żebyś zachował choć minimum kultury.
                                  • Gość: ooo Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:32
                                    Odbieram cię jako człowieka , który szuka dziury w całym.Jest
                                    firma,jest zarząd po co odrazu z góry zakładać,że zrobią wałek?
                                    Mają bank -powiernika,który dozuje im kasę.Z KRS-u nie wyczytasz
                                    intencji zarządu.Piszesz: "jeden jest prawnikiem,drugi bawi się w
                                    wykonastwo" a kim ma być? kierowcą tira?

Napiąłem się na ciebie bo robisz wrażenie gościa,który węszy
                                    spisek.A wcale tak może nie być.
                                    • kensio Re: Radzymin Trust Development 09.04.08, 16:56
                                      ooo:

To się nie napinaj bo moje intencje są czyste. Nikogo nie uwalam.
                                      Paweł (jeśli to ten, bo wprost nie odpowiedziałeś) to solidny
                                      prawnik, ale kiepski manager (czasy choćby AB).

Nie chce przytaczac twojego tekstu z przezerwatywa za oknem, ale to
                                      jest wasza pierwsza przygoda developerska, a ja zjadłem na tym zęby.
                                      Ogólnie w branży jest ku..two i nalezy sie liczyc ze kazdy chce
                                      przewalic kazdego. Przy duzej kasie po prostu jest i to nie tylko w
                                      Polsce ale wszędzie (USA, UK, RUS+wschód - z tymi ludzmi pracowalem
                                      i w tych krajach. Gnojostwo jest WSZĘDZIE.

Ludzie czesto ida na łatwiznę, a potem juz jest za pozno zeby sie
                                      wycofac i brniesz dalej ciagnac klientów za soba.

U nas i na wschód od nas jest tragedia, bo ustawowych mechanizmów
                                      wspierających konsumenta, a przy wałkach prokurator odpala cygaro i
                                      kładzie lache (z róznych przyczyn, zazwyczaj niewiedza i lenistwo,
                                      bo sprawa trafia do rejonu).
                                • Gość: inneska80 Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 10:03

ludziska uspokójcie sie! kto będzie chciał kupić tam mieszkanko to kupi nie to
                                  nie! Przestańcie się wyzywać! osiedle wygląda fajnie , super rozplanowane pokoje
                                  tylko niestety daleko od centrum. Jak ktoś ma pojazd to jest oki ale gorzej
                                  osobom co muszą maszerować na piechotę. Latem oki , ale gorzej zimą aż strach.
                                  • kensio Re: Radzymin Trust Development 17.04.08, 02:19
                                    Najgorzej podobno z Radzymina hulajnogą, wrotkami i ślizgając sie na
                                    butach... Jak ktoś ma małośliskie laczki to moze i w jeden dzien nie
                                    doślizgac sie do Wawy, co innego rowerem, ale kogo stać na taki
                                    luksus?
    • Gość: Aśka Re: Radzymin Trust Development IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 11:25
      Kiedy zapadnie juz decyzja o podpisaniu umowy kupna-sprzedazy,
      chetnie pomogę przy sporzadzeniu oferty i wyborze kredytu
      hipotecznego. Oferty 20 banków w jednym miejscu, bez dodatkowych
      kosztów dla klienta.
      Serdecznie zapraszam, do sprawdzenia wiarygodności tego co piszę -
      joandomost@wp.pl lub joanna.domostowicz@goldenegg.pl
      • Gość: rysio Re: Radzymin Trust Development IP: *.chello.pl 05.05.08, 00:43
        Przyjrzałem się dokładniej inwestorowi i wykonawcy i całemu otoczeniu

Wszyscy od inwestora, generalnego wykonawcy są powiązani i ogólnie mają złą
        opinie wśród byłych współpracowników, pracowników itp. Wsyzstkich próbowali
        oszukać...

Spójrzcie na amatorskie strony stoneclub.pl, slusarczyk.pl, rtd.com.pl,
        parkhandlowy.com, victoriaship.pl, miasta.pl, pbk-kredyty.pl, budcom.pl, cigc.pl
        i powtarzające się adresy siedzib spółek i adresów biur .

Nazwiska Ślusarczyk, Chechłacz często słyszałem więc wszystkich ostrzegam przed
        tymi Panami .... wystarczy trochę popytać ludzi....
        • Gość: qwas Re: Radzymin Trust Development IP: *.acn.waw.pl 05.05.08, 23:17
          kolego rysiu i kolego ooo jesli wiecie cos wiecej o włascicielach spółki
          Chechłaczu i Ślusarczyku, w jakich spółkach wcześniej siedzieli, co wybudowali,
          kogo przekrecili i jak to napiszcie o tym konkretnie. Dajcie namiary na
          oszukanych wykonawców itp. Jeśli jest jakieś zagrożenie dla klientów ze strony
          RTD dajcie znac zanim ludzie sie przejada i straca CZAS I MAJATEK ZYCIA.
          • Gość: gość Re: Radzymin Trust Development IP: *.acn.waw.pl 12.05.08, 00:26
            Jestem zainteresowany zakupem u Nich mieszkania. Może ktoś coś
            konkretnego powiedzieć a nie tylko sie kłócić? Jest może jakieś
            forum poświęcone osiedlu które budują? Chciałbym poznać przyszłych
            sąsiadów i ich opinie o deweloperze.
            • kensio RTD... 12.05.08, 10:32
              To pójdz do chechłacza niech ci da adresy klientów i zrobisz se
              forum... Proste?
              • Gość: gość Re: RTD... IP: *.promise.pl 12.05.08, 12:05
                Kensio, czy udzielanie się we wszytskich możliwych dyskusjach i
                wprowadzanie zamętu jest dobrze płatne? Bo chyba musisz nieźle na
                tym zarabiać, patrząc po ilości Twoich wypowiedzi. Czy im bardziej
                negaytwna i wredna ta odpowiedź, to Ci więcej płacą? Czy robisz to
                tylko z czystej złośliwości i zawiści?
                • Gość: Pawel Re: RTD... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:15
                  buduja 4 kondygnacje
                  a za miesiac beda wstawiac okna

pozdrawiam
                • kensio Payments... 14.05.08, 12:28
                  gość:

Płacą mi od wierszówki :D

PS. Jesli urazilem to przepraszam. Duzo tu podszywaczy i debili
                  innej maści.
                  A tak wogóle to nie przyszło ci do glowy ze moze nie jest to
                  najlepsza pora na zakupy po lichwiarskich cenach?
                • Gość: wykrywacz jeleni Re: RTD... IP: *.chello.pl 15.05.08, 20:18
                  zostaw kensia w spokoju,ja staję w jego obronie,bo mówi prawdę i
                  nazywa tę prawdę tak jak jest.narazie wszystko co pisze to się
                  sprawdza ,a ja mam taki sam pogląd na rynek mieszkaniowy.
                  • Gość: Neutralny Re: RTD... IP: *.pbg.com.pl 20.05.08, 10:17
                    Moim zdaniem sracie wszyscy po gaciach niepotrzebnie. Mam znajomości
                    u jednego z najwiekszych developerów w Polsce i popytałem troszkę.
                    Nie należy doszukiwać się wałków jeżeli kapitał zakładowy wynosi 300
                    tyś. Zabezpieczeniem dla banku, który finasuje tą budowe jest ta
                    nieruchomość i inne nieruchomości tego developera nawet jezeli są
                    nie skonczone. Stad mają fundusze. Pieniadze ktore wpłacacie idą na
                    konto banku a nie na prywatne konto wiec nie mogą sie zawinac na
                    Kajmany. Od strony formalnej wszystko jest ok, czyli podpisanie aktu
                    notarialnego, zniesienie hipoteki, wpis do księgi wieczystej.
                    Budynek już stoi. To nie jest tak ze zbierają zaliczki na
                    inwestycję, ktora jest jeszcze na papierze tak jak to było w
                    Zielonce. Bardziej obawiałbym się tutaj raczej jakości wykonania.
                    Nie ma właściwie jak zweryfikować jak sprawują się budynki po kilku
                    latach od wykończenia, czy nie pękają ściany, czy budynek bedzie
                    dobrze docieplony itd. No i to idiotyczne rozwiązaniem z
                    ogrzewaniem... W każdym mieszkaniu piecyk gazowy... Ja raczej
                    wolałbym dopłacić kilka złotych za metr i kupic u sprawdzonego
                    developera na rynku.
                    • Gość: Pawel Re: RTD... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:11
                      Jak was wszystkich slucham to mi sie slabo robi

Wszystkim narzekajacym proponuje 2 inwestycje w Warszawie
                      8 km blizej , ulica glebocka
                      z deweloperem ( kazdy wybudowal po kilkanascie inwestycji )
                      finansowaniem
                      wykonaniem , ociepleniem
                      jest tak jak powinno byc !!!!!!!!!!!!!!!!! - IDEALNIE !!!!!
                      asbud oraz magnus ( dla dociekliwych i szukajacych spisku - asbud i
                      magnus to nazwy deweloperów )
                      ceny za m.kw ksztaltuja sie od 7 500 - 8 400 brutto plus dotego
                      obowiazkowo garaze za okolo 30 000 pln brutto

Panie i Panowie
                      krytykujcie
                      taniej nie bedzie
                      no chyba ze z tektury

podpisano
                      posiadajacy mieszkanie
                      • Gość: konan onan Re: RTD... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 21:40
                        a ty akurat wiesz,że taniej nie będzie.....będzie leszczu i twoje m-
                        2 będzie 30 % tańsze.........
                        • kensio No way will be cheaper... 29.05.08, 10:39
                          Pawełek a co ty na to żebyś kupił ode mnie rower Ukraina, kolor
                          czarny rok prod 1962, ostre koło. Cena 15 tysia papieru...

Podobno taniej nie bedzie?
                          • Gość: konan onan Re: No way will be cheaper... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 18:23
                            Podobno Trusty na Tarchominie startują..........ciekawe kiedy zaczną.
    • bosa1981 Re: Radzymin Trust Development 01.07.08, 15:15
      Witam,

zapraszam mieszkańców na forum naszego osiedla:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=60701
      Pozdrawiam!
      • Gość: nowy lokator Re: Radzymin Trust Development IP: *.aster.pl 01.09.08, 19:25
        Witam przymierzam się do zakupu mieszkanka na tym osiedlu mam pytanko może się Wam obiło o uszy czy u developera mogę załatwić sobie kredyt na mieszkanie i jaki bank jest przez developera preferowany? pozdr
        • Gość: Pawel Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 16:59
          Developer wspolpracuje z posrednikiem , ktory w ofercie ma ponad 20
          bankow
          Indywidualnie do potrzeb i sytuacji klienta dobiera sie
          najkorzystniejsza oferte

Ponizej lista najpopularniejszych Banków wybieranych przez klientów
          na w/w inwestycje:
          1) Polbank
          2) Millennium
          3) PKO BP
          3) Geting Bank
          3) GE Money Bank
          4) Multibank
          5) M-Bank
          6) Dominet Bank
          • Gość: nowy lokator Re: Radzymin Trust Development IP: *.aster.pl 04.09.08, 13:32
            Dziękuję p. Pawle już dotarłem do PBK...
            • Gość: roger Re: Radzymin Trust Development IP: *.mobile.playmobile.pl 06.09.08, 23:33
              czesc, bylem dzis na targach mieszkaniowych w wawie i rozmawialem z
              nimi o mieszkaniu, wyglada calkiem sympatycznie. A jak w ogole
              wyglada dojazd do centrum warszawy w radzymina, jezdza tam jakies
              autobusy w miare czesto, czy jakis jeden raz na godzine;), jak w
              ogole wyglada samo miasteczko radzymin, macie jakies info na ten
              temat bo nigdy tam nie bylem. pozdrawiam
              • Gość: max Re: Radzymin Trust Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:42
                radzymin jest super.historyczne kameralne miasteczko.pomimo nowych inw.mieszkań.
                jeszcze nie "zadeptane" jak ząbki. autobusy do warszawy co 20-30 min. w sobotę i
                niedzielę co 45 min
          • Gość: nowy lokator Re: Radzymin Trust Development IP: *.aster.pl 14.09.08, 09:57
            swego czasu na targach mieszkaniowych wystawiała się firma Warsaw Trust Development która reklamowała mieszkania gdzieś w okolicach Białołęka/tarchomin,też ciekawa lokalizacja bo to rozwojowe osiedla,dzielnica...( a ja jestem z L-wa)nazwa jest podobna do RTD (WTD) czy wiecie coś czy ruszyli z budową czy cenowo trochę się opuścili? ( ostatnio cenili ok. 7000/m2 cały czas leci strona internetowa z osiedlem Leśna Polanka i z informacją,że zakończenie w 2 kw 2009)) Wiecie coś? pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka