Gość: womysia IP: 83.238.7.* 21.02.08, 10:07 wczoraj zaczela sie sprzedaz - ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: DD - Grzybowska 4 - jakie ceny? IP: *.jmdi.pl 21.02.08, 10:27 biznes.onet.pl/0,1696543,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
ttdd Re: DD - Grzybowska 4 - jakie ceny? 21.02.08, 11:41 Fajna lokalizacja, szkoda tylko ze to DD... PS: Przy takich cenach zostana z niesprzedanymi mieszkaniami, dlugi bankowe i zobowiazania wobec podwykonawcow wykoncza tego dewelopera. Za dzialke rowniez przeplacil. Gorzej, czeka nas niz demograficzny za 10 lat, wiec mam nadzieje, ze do tej pory zdazy sie pozbyc tych klitek...co ja mowie? Zdazy! Syndyk masy upadlosciowej bedzie sprzedawal ponizej kosztu budowy (2500 pln/m2 pum). Niezla masakra sie szykuje...i prawdziwy zer dla skner za kilka miesiecy! (pewnie juz na wiosne). Poza tym kto by sobie petle na szyi zawiazywal kredytem na 30 lat. ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_bielizne Re: DD - Grzybowska 4 - jakie ceny? 21.02.08, 19:47 całkiem niezła i trafna diagnoza, niech MOC i spadki będą z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttdd Re: DD - Grzybowska 4 - jakie ceny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 10:14 Tez mi sie podoba. Wowczas na wiosne kupie wreszcie porzadny 200m2 apartament w Śródmieściu. Kurcze - jakie zycie jest proste i przyjemne, jak zaczyna sie myslec jak idiota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: womysia dziekuje! IP: 83.238.7.* 21.02.08, 11:56 swoja droga sporo, od 13 do 25 tys. zl za mkw, myslalam ze wystartuja od okolo 11 tys. zl do maksymalnie 16 tys. zl - najlepsze ze mieszkania na gornych kondygnacjach sa juz oznaczone jako sprzedane... kto to kupuje? myslalam ze spekulanci juz sie wyniesli a bogacze maja juz po 10 mieszkan i wiedza za takich wzrostow wartosci juz nie bedzie, jak bywalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ttdd do womysia 21.02.08, 12:02 kto to kupuje? myslalam ze spekulanci juz sie wyniesli > a bogacze maja juz po 10 mieszkan i wiedza za takich wzrostow > wartosci juz nie bedzie, jak bywalo. Wniosek: Odstaw to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: do womysia IP: *.gprs.plus.pl 21.02.08, 20:33 mieszkania rozejda sie bez wiekszych problemow, w koncu to Grzybowska, a nie Bialoleka. A ceny? No coz, w Moskwie ceny sa 3x tyle od czapy i co z tego? Sie buduje, sie sprzedaje. Tylko zastanawia mnie fakt, ze w np Dubaju m2 apartamentu jest tanszy niz w Wawie, ale widocznie tak mowi niewidzialna reka, wiec nie ma co sie spierac.. Czemu DD sprzedaje Grzybowska po takich cenach? Odpowiedz jest prosta: bo mogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: do womysia IP: *.aster.pl 21.02.08, 20:49 dubaj to sztuczny twór, bałbym się tam cokolwiek kupować jako inwestycję i widocznie nie tylko ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Rodriguez Re: do womysia IP: *.gprs.plus.pl 21.02.08, 21:25 Las Vegas tez jest sztuczne a jakos sobie radzi. A w Dubaju powstaja obecnie projekty architektoniczne ktore nie mialyby szans gdzie indziej. Oczywiscie powstanie z tego miasto-atrakcja turystyczna bardziej niz zwykle ,miasto do mieszkania'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmg Re: do womysia IP: *.aster.pl 21.02.08, 21:30 Ale LAs Vegas jest w USa.. nie narzeka na brak turystów ani ruchu w interesie. A bilionowe projekty Arabusów cechuje nutka szaleństwa, nikt do końca nie wie czy wypalą czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . spróbuj z Dub. wytransferować cash.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:09 zrozumiesz, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś