Dodaj do ulubionych

BARC, budynek 8, pod dębami

IP: 195.94.193.* 25.08.03, 12:04
poszukuje osob które kupiły lub chca kupić mieszkanie na osiedlu pod dębami w
budowanym właśnie wieżowcu (bud.8). Sama jestem mocno zainteresowana
mieszkaniem w tym bloku, myślę więc że warto wymienić informacje i obawy.
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:08
      Gość portalu: anka napisał(a):

> poszukuje osob które kupiły lub chca kupić mieszkanie na osiedlu pod dębami
      w
      > budowanym właśnie wieżowcu (bud.8). Sama jestem mocno zainteresowana
      > mieszkaniem w tym bloku, myślę więc że warto wymienić informacje i obawy.
      > pzdr

Przejrzyj pare watkow na ich temat.Ja zasiegnalem opini tu i owdzie i
      zrezygnowalem!
      • Gość: Newil Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: *.acn.pl 27.08.03, 21:35
        Śmieszą mnie tacy goście jak ci co piszą tutaj że zasięgneli opini tu i ówdzie,
        tzn gdzie ????????? drogi panie mądralinski.
        • Gość: nn Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: *.mst.gov.pl 28.08.03, 11:21
          Gość portalu: Newil napisał(a):

> Śmieszą mnie tacy goście jak ci co piszą tutaj że zasięgneli opini tu i
          ówdzie,
          >
          > tzn gdzie ????????? drogi panie mądralinski.

Wystarczy przejrzec archiwum tego forum zeby zobaczyc co ciekawego moze spotkac
          czlowieka ktory zadaje sie z firma Barc. A jak ktos nie wierzy to niech kupi i
          przekona sie na wlasnej skorze. Glupich mi nie żal...
        • Gość: p Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: *.acn.waw.pl 28.08.03, 23:11
          Gość portalu: Newil napisał(a):

> Śmieszą mnie tacy goście jak ci co piszą tutaj że zasięgneli opini tu i
          ówdzie,
          >
          > tzn gdzie ????????? drogi panie mądralinski.

W dupie kretynie!
          Nie Twoj zasrany interes!
          Najwazniejsze ze wiedzy tej wystarczylo zeby nie kupic tego barachla, w
          zasadzie nr.2 po JWC
    • Gość: kk Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: *.mst.gov.pl 26.08.03, 11:26
      Gość portalu: anka napisał(a):

> poszukuje osob które kupiły lub chca kupić mieszkanie na osiedlu pod dębami w
      > budowanym właśnie wieżowcu (bud.8). Sama jestem mocno zainteresowana
      > mieszkaniem w tym bloku, myślę więc że warto wymienić informacje i obawy.
      > pzdr

Możesz kupic. Nie wahaj się. Kup mieszkanie którego jeszcze nie ma, za
      pieniądze które możnaby wydać na mieszkanie które już stoi. A cena? Za jakość
      na poziomie JW Construction raczej bym tyle nie płacił...
      • Gość: xxx Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: 126.17.55.* 27.08.03, 16:11
        a ja owszem, jestem w posiadaniu mieszkania pod debami, co prawda nie w budynku
        nr8 ale chyba moge wiecej powiedziec od tych co niby tak skorzystali ze nie
        kupili i nie mieszkaja

nie bylo zadnych problemow, a juz na pewno nie z opoznieniami... mieszkam i
        bardzo sobie chwale.... a klienci barcu to zupelna inna bajka niz klienci JW.
        Barc to raczej najwyzsza cena na tarchominie , JW najnizsza
        pozdrawiam
        • Gość: lolo syfne kolorki, tekturowe domki IP: *.mst.gov.pl 28.08.03, 11:19
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> a ja owszem, jestem w posiadaniu mieszkania pod debami, co prawda nie w
          budynku
          >
          > nr8 ale chyba moge wiecej powiedziec od tych co niby tak skorzystali ze nie
          > kupili i nie mieszkaja
          >
          > nie bylo zadnych problemow, a juz na pewno nie z opoznieniami... mieszkam i
          > bardzo sobie chwale.... a klienci barcu to zupelna inna bajka niz klienci
          JW.
          > Barc to raczej najwyzsza cena na tarchominie , JW najnizsza

No i dostajesz jakosc JWC tylko za wyzsza cene. Super biznes. Wystarczy
          popatrzec na te tekturowe domki w jaskrawych kolorkach i od razu czlowieka cofa.
          > pozdrawiam
        • Gość: ewa Re: BARC, budynek 8, pod dębami IP: 217.153.35.* 03.10.03, 17:12
          Slyszalam, ze funkcjonuje prywatne osiedlowe forum mieszkancow 'Pod Debami'.
          Czy znasz adres? Niestety ani poddebami.pl, ani pod-debami.pl, ani
          pod_debami.pl ani tez z wersja com. nie istnieje.Dzieki za pomoc.
          • Gość: papa smurf moze to ten adres? IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 17:27
            Sprobuj tego adresu:

www.tekturoweosiedledlasmerfow.pl
            • Gość: ewa Re: moze to ten adres? IP: 217.153.35.* 03.10.03, 17:50
              poganiaj marude papciu jesli ci sie nudzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka