Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 15:19 Czy ktoś z Was wie coś o inwestycji Sawa Dom, budowanej na Woli? Fajne, kameralne miejsce i inwestycja w super standardzie, jak na proponowane ceny. Poza tym bardzo ładne rozkłady mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sasiad Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 16:13 ładne wszystko poza sąsiedztwem: zakład Danone i zajezdnia autobusów a no i cena mogłaby być ładniejsza (czyt: niższa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 16:59 Ale biurowiec Danone daleko a zajezdnia w likwidacji. Cena uważam zupełnie normalna. Poza tym to będzie zupełnie nowy mieszkalny kwartał Woli. Budynek zresztą ma same zalety. Chyba się zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Sawa Dom IP: *.171.92.97.crowley.pl 20.03.08, 08:49 zajezdnię może i zlikwidują, ale z okolicznym menelstwem będzie trudniej. przejdź się wieczorem w okolicach sowińskiego/antka rozpylacza/pustola... no chyba, ze poza domem i pracą tyłka z samochodu nie wysadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomek Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:59 A mi sie najbardziej podoba widok na cmentarz, heh miejsca w pierwszym rzedzie... a szkoda, bo rozklady mieszkan sa niezle. No i to, ze jak ktos chce sie dostac do najblizszego przystanku tramwajowego to tez na prawo groby na lewo groby, a potem troche chaszczy ;) aha - zakladam, ze chodzi o inwestycje na szulborskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwaczek Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:24 Ja kilka tygodni temu podpisałem umowę i uważam, że to było doskonałe posunięcie. Zrobiłem rekonesans wśród ich konkurencji i zdecydowanie wypadają pod każdym względem najlepiej. Poza tym idą na jakość a nie ilość. Polecam pod każdym względem. Teraz szukam sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Gość, kiwaczek, sąsiad to ta sama osoba. IP: *.centertel.pl 20.03.08, 15:52 Poczytajcie jak pięknie rozmawia sam ze sobą. Naganiacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Sawa Dom IP: 217.17.34.* 20.03.08, 16:18 a po co szukasz sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herkules Dialog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 18:05 yhm..juz od pierwszego postu widac, ze to "doradca klienta":-) walczcie chlopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Sawa Dom IP: *.aster.pl 09.08.08, 11:54 Właśnie zastanawiam się nad zakupem mieszkania w tej inwestycji w związku z czym mam kilka pytań: Czy naprawdę okolica jest tak beznadziejna (menelstwo i zakład Danone no i ten cmentarz)? Jak kształtuje się obecnie cena 1m? Słyszałem że można z nimi negocjować. Czy deweloper jest solidny? Bo chyba niewiele inwestycji zrealizowali, na swojej stronie piszą tylko o dwóch. Czy w najbliższym czasie mogą nastąpić w sąsiedztwie "zmiany krajobrazu"? A może znacie ciekawsze inwestycji na które warto zwrócić uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qaswe Re: Sawa Dom 25.08.08, 17:50 też rozważam kupno mieszkania w tej inwestycji. W związku z tym proszę o poradę. Czy ktoś może zauważył jakieś "niefajne" punkty w umowie? jaką Wam developer zaproponował cenę za m2? i jak jest z negocjacją cen? ja poza tą "wakacyjną" promocją nic nie mogę stargować :( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mex72 Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 21:10 Mieszkanie fajne - dla milośnika autobusów! Zajezdni przez wiele najbliższych lat napewno nie zlikwidują, z bardzo prostego pwodu - nie ma gdzie jej prznieść, miasto nie kwapi si jakoś z wskazaniem nowych lokalizacji dla zajzdni i co najwżniejsz, sfinanowaniem jej budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
qaswe Re: Sawa Dom 28.08.08, 17:55 no cóż... lokalizacja może nie jest najlepsza. Tu cmentarz, tu zajezdnia. Ale w gruncie rzeczy dość blisko centrum. Mieszkania szukam już długo. Inne inwestycje są albo gdzieś daleko, albo zbyt drogie, albo nie mają już mieszkań o interesującym mnie metrażu. W sumie cena w Sawa Dom też mogłaby być niższa :( Czy ktoś ma może jakieś wskazówki odnośnie umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sawa Dom IP: *.acn.waw.pl 28.08.08, 17:56 Jaka jest cena za metr w Sawa Dom (mieszkania ok 50m2) ??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 10:00 Ja tylko dodam że zakład Danona ma oczyszczalnie ścieków, ale pewnie w biurze sprzedaży powiedzą, że nie zawsze wiatr wieje w stronę mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cennik Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:43 jedynie około 9k :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michanio Re: Sawa Dom IP: *.centertel.pl 06.10.08, 13:04 Cześć Czy udało Ci się znegocjować cenę wywoławczą??? potencjalny sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca naganiaczy Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:51 hahaha te naganiacze obniżcie ceny! za 6k/m się może zastanowię czy mi okoliczny cmentarz i zajezdnia autobusów pod oknem i fabryka Danona na zawietrznej nie przeszkadza aż tak bardzo ale na pewno nie za 9k jak teraz próbujecie naganiać i ciekawostka dla potencjalnych kupujących: 1. budynek już stoi, inwestycja ma zostać zakończona w marcu 2. sprzedano niecałe 50% mieszkań 3. developer wybudował to za kredyt z banku 4. 1+2+3 = to nie kupujący lecz sprzedający mają problem więc zapowiada się nieuchronny zjazd ceny Odpowiedz Link Zgłoś
qaswe Re: Sawa Dom 16.10.08, 22:06 no właśnie, nie zdecydowałam się jeszcze na zakup. Obserwuję inwestycję, ale przy obecnej sytuacji na rynku odłożyłam decyzję o zakupie na później. Może ceny troszkę spadną, może developer będzie przyparty do muru... Odpowiedz Link Zgłoś
qaswe Re: Sawa Dom 16.10.08, 22:17 p.s. 9k za m2 to zdecydowanie za dużo... już w sierpniu proponowali 5% zniżki od cen wyjściowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttkk Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 18:34 poczekamy na 50% wiosną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sawa Dom IP: *.acn.waw.pl 29.10.08, 10:52 50% to bym nie oczekiwał, ale mam nadzieję chociaż na 20% :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedkandi Re: Sawa Dom IP: *.acn.waw.pl 01.11.08, 09:44 A ja mam zgoła odmienne doświadczenia z tym developerem. Owszem, owa "promoca" wakacyjna dalej chyba obowiązuje ale Sawa jest jednym z developerów, który nie jest skłonny do negocjacji ceny. Powiedziałbym, że ich elastyczność jest na poziomie zerowym. W obecnej sytuacji na rynku wydaje się to dość dziwne. Wybudowali jednen budynek na Przanowskiego i mino, że minęło już kilka misięcy od jego oddania, kilka mieszkań dalej stoi pustych. Jakoś nie spieszą się z obniżeniem ich cen mimo braku chętnych. Dziwni są. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Sawa Dom 20.11.08, 16:50 a jak odbieracie ich biuro sprzedaży? :) dla mnie to przegięcie pały - sprzedają mieszkania za ciężkie pieniądze, a ludzi przyjmują w baraku żywcem z "Czterdziestolatka". Odpowiedz Link Zgłoś
qaswe Re: Sawa Dom 14.12.08, 21:03 mam nadzieje ze sytuacja zmusi ich do obniżenia cen... to co teraz oferuja to stanowczo za drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 21.12.08, 13:46 Hej, Czy cos wiecie nt obnizania cen na tej inwestycji? Oczywiscie mówie o indywidualnym obniżaniu cen. jakies konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 27.12.08, 22:00 Mój współpracownik kupił tam mieszkanie dwupokojowe po 8.000 za metr jakieś 2 miesiące temu. Ja z nimi rozmawiałe, miesiąc temu i cena była podobna - to co znegocjowałem to kilka tysięcy na całej cenie - przy cenie na poziomie 500.000 za całość. To co mają fajne to dostępne metraże i fajne rozkłady i ten ogród w środku. CO do meneloni wokół to w sumie byłem tam raz wieczorem, żeby zobaczyć jak wygląda okolica i nie było źle. Wady - kawałek to sklepu - społem jest jednak jakieś 10 minut z buta, poza tym ta uliczka która tam dojeżdza to jakaś pomyłka. Poza tym w sumie lokalizacja fajna bo jest cicho a cmentarz mi akurat nie przeszkadza osobiście. Trochę zdziwiłem się jeśli chodzi o dyskusje co do umowy - żona jest prawnikiem i przeczytała ją i nie miała wielkich zastrzeżeń - powiedziała, że poza zapisem o tym, że w razie braku otrzymania kredytu nie ma kar to nic jej nie zaniepokoiło (swoją drogą developer powiedział, że taki zapis może dodać). Niestety wada jaką ktoś wymienił to zerowa elastyczność na negocjacje bo proponowane kilka tysięcy przy wartości mieszkania ponad 500 tysięcy to raczej kasa na waciki niż prawdziwa obniżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koledzy z biura Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 23:00 Panie Macieju - jesteśmy z Pana dumni ! Zawsze nam Pan przypomina żeby nie ustępować z ceny i tak będziemy robić. Ostateczna obniżka to 5 tysięcy i ani grosza więcej. Widok miny klienta bezcenny. Od poniedziałku znowu jedziemy po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sawa Dom IP: *.acn.waw.pl 05.01.09, 16:52 Panie Macieju, dziękujemy za informację. W końcu jakieś konkrety. Szkoda tylko, że ta cena wciąż taka wysoka. Niby branża budowlana ma się źle, niby kredyty drogie, brak popytu, a cena wciąż wysoka i nie do negocjacji. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Sawa Dom 05.01.09, 16:58 mają sprzedane tam 50% inwestycji są więc w d.... Jeśli ktoś naprawdę tam kupił za 8 tys./m2 to gratuluję interesu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Sawa Dom IP: 79.191.54.* 06.01.09, 01:15 Mieszkałem na tej ulicy (w bloku na przeciwko inwestycji) przez 20 lat danone nigdy nie przeszkadzało zajezdnia owszem szczególnie ze ikarusy przy mrozie chodziły całą noc na biegu jałowym. Cmentarz jest kłopotliwy tylko raz w roku(święto zmarłych). Jeżeli chodzi oto co sie dzieje wieczorami to nie jest najciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 08.01.09, 17:32 a ja mam w sawie na woli do sprzedania :) annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 13.01.09, 20:42 niekoniecznie, jest zainteresowanie, mam nadzieję, że wkrótce sprzedam, tym bardziej, że dałam niską cenę annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 21.01.09, 09:15 Panie Macieju (sprzedawco mieszkań SAWY) ;-) Może w świetle ostatniej (gazetowej) nagodnki o tym, że developerzy w indywidualnych negocjacjach schodzą nawet od 10% do 20% z ceny moze i Pan zmieni zdanie dla przyszłych klientów i zacznie dawac wieksze upusty niz 5 tysi. Zwłaszcza, że konkurencja okoliczna na Woli oferuje mieszkania nowe od ręki i schodzą do ceny nawet 7500 za m2. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 21.01.09, 09:17 a Wola Tower to nawet za 6500 puszcza www.wolatower.pl/ www.banderii.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 21.01.09, 11:04 nawet 7500???? ja sprzedaje moje bezpośrednio za 7200 zł, właśnie w sawie annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 21.01.09, 20:19 Ja moge kupic ale za 6 tys Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 22.01.09, 14:21 hmmm ... wydaje mi się (powtarzam: wydaje mi się), że za tyle nie kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystko_wiem Re: Sawa Dom IP: 217.116.98.* 23.01.09, 16:29 Przestrzegam przed tym developerem - wiesc mowi, ze grozi mu bankructwo jak tylko oddadza mieszkania ponoc jeszcze w marcu. Dalej to jedyna dla nich deska ratunku to zjazd cen o spokojnie 30% w ich wypadku (oferuja nawet za dziewiec obecnie - LOL MAX. 6tys i mniej to jest jedyna realna cena !!! na pewno ja ujrzymy, ale i tak w to nie wejde, boje sie dlugu hipotecznego (ponad 100 mln !!), ktory ciazy na ich hipotece, maja bardzo wysoki kredyt na budowe z warbudem, o czym pisza nawet na swojej stronie/ poza tym przechodzac tamtedy kolo cmentarza to widze, ze praktycznie nigdy nikt nie oglada tych mieszkan i nie zaglada do biura, ktore jest taka blaszana kanciapa, nie mowiac, ze sprzedali raptem kilka procent mieszkan jakims naiwniakom zapraszam do ogladania, tylko, ze najlepiej przyjechac tam amfibja !! bo jedyny dojazd jest przez ogromna ogromna ogromna kaluze !! w koncu mieszkanie nad morzem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 25.01.09, 18:17 Jestem po rozmowie z tym developerem i .... nie wiem o co im chodzi. Podają cece poczatkowa 700 tys i przy tej kwocie po negocjacjach dają Ci 1% upustu. Śmieszna sprawa ;-) a 50% mieszkan nie sprzedanych mają. Okoliczny DD wyszedł od ceny 7700/m2 bez wahania zszedł do 7300/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Sawa Dom 03.02.09, 09:56 mają niesprzedanych ze 150 :) I nie opuszczą ceny dopóki nie przekażą mieszkań tym co już kupili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł77 Re: Sawa Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 17:29 za sześć to i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisi ogon Re: Sawa Dom IP: *.aster.pl 24.01.09, 17:24 )ja sprzedaje moje bezpośrednio za 7200 zł, właśnie w sawie annabest@gazeta.pl czy jest jakaś inwestycja w warszawie, w której nie masz mieszkania do sprzedaży ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 25.01.09, 21:12 a kto ci za taka kase kupi moze zajakies 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
annabest [...] 29.01.09, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 29.01.09, 17:54 a owszem, są takie :) nie mam np. niczego na pradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Sawa Dom IP: *.abc.com.pl 02.02.09, 13:06 Ty masz do sprzedania mieszkania w Sawa Wola na Rogalińskiej, a tutaj toczy sie dyskusja o Sawa Dom na Szulborskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 03.02.09, 17:35 hmmm... dzięki... a to lepiej mam czy gorzej? :) annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Sawa Dom 04.02.09, 13:12 chyba jestem ślepa ale nie mogę znaleźć wątku o Sawie na Rogalińskiej, a przecież coś takiego jest, wiem- bo mam tam mieszkanie na sprzedaż ;) annabest@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 25.02.09, 23:35 Bylem znow i znow negocjowalem (swoja droga nie jestem sprzedawca mieszkan sawy jak to napisano) i tym razem rabat byl wiekszy chociaz wciaz malo to pocieszne w stosunku do tego co mila pani w domdevelopment zaproponowala w czasie pierwszego spotkania w ich biurze na Olbrachta. Tyle ze na Olbracha wybor mniejszy niz w Sawie. Ciagle sie zastanawiam nad mieszkaniem w sawie bo jednak budynek fajniejszy niz na Olbrachta ale ta cena. Co do bankrutctwa tego developera to wiadomo cos wiecej? Bo jesli to prawda to w sumie moge poczekac na te nizsze ceny - az tak mnie nie cisnie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 10.03.09, 09:52 Nic sie zapewne nie dowiemy dopóki....nie zbankrutują, a wtedy to juz za póxno ;-) Mozna sie oczywiścfie zabezpieczyć...rachunek powierniczy, depozyt notarialny do czasu podpisania aktu notarialnego... Zastanawiajace jest to, że Sawa póki co podobno nie ma żadnych planów co do budowy nowej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 10.03.09, 09:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=74776979&a=75566463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparapa Re: Sawa Dom IP: *.acn.waw.pl 15.03.09, 11:07 To jest temat związany z inną inwestycją.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Sawa Dom IP: 87.204.12.* 20.07.09, 14:20 Dawno nie było już żadnego posta... Coś się dzieje? Ma ktoś jakieś 'nowinki' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tmp Re: Sawa Dom IP: *.cdma.centertel.pl 20.07.09, 21:14 oddane, zamieszkale forum na salon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embee Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 17.10.09, 23:49 Czy ktoś może coś więcej wie jak ze sprzedażą tych mieszkań i zejściem z ceny i sytuacją materialną Sawy? Zastanawiam się nad kupnem tam mieszkania, ale ceny straszne. Za dwa pokoje ok 8800zł/m2 wołają i może o 4% zejdą z ceny przy wkładzie własnym i kupnie garażu... Mało kusząca oferta. Wynegocjowaliście jakieś lepsze warunki? A może są tu jacyś mieszkańcy Sawy na Szulborskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tmp Re: Sawa Dom IP: *.cdma.centertel.pl 21.10.09, 22:35 wszyscy chca wierzyc, ze Sawa stoi dobrze - dopiero czekamy na podpisanie aktow ... mieszkan 2pokojowych nie zostalo chyba za duzo - pewnie dlatego nielatwo zejda z ceny poza tym maja jakas taka polityke sprawdzona ponoc w innych inwestycjach - ceny nie spuszczaja do konca ich sporym atutem jest fakt, ze tu sie juz mieszka i raczej nie kupujesz kota w worku Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_joleczka Re: Sawa Dom 29.10.09, 12:33 Mieszkania i budynek wykonane b. dobrze. Kupiłam we wrzesniu duze mieszkanie po 7800/m2. Moim zdaniem jak na taki ładniutki budynek to cena do zaakceptowania. Wczesniej naogladałam sie róznych innych inwestycji... hm niewiele taniej było, a zawsze cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 08.11.09, 22:00 Ja mam już tam mieszkanie 2 pokojowe. około 8200zł/m2 mnie to kosztowalo ale tak jak przedmówczyni - uważam, że nie przepłaciłem... powiedzmy, że żadna to promocja ale i nie ma tragedii tym bardziej, że budynek jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patbed Re: Sawa Dom IP: 193.194.132.* 26.11.09, 08:30 chodzi o akt notarialny czy akt przeniesienia wlasnosci? co to znaczy , ze na nie czekacie? to kiedy podpisywales umowe sprzedazy, ze ciagle czekasz myslalam, ze jak sie podpisuje umowe sprzedazy to tylko w formie aktu notarialnego, a przeniesienie wlasnosci jest formalnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tmp Re: Sawa Dom IP: *.cdma.centertel.pl 01.12.09, 23:45 umowy sprzedazy nie podpisalem w formie AN poniewaz za 2 mies. mialo rozpoczac sie podpisywanie aktow przeniesienia wlasnosci a budynek juz stal prawie wykonczony sawa jednak ma poslizg (co najmniej 6m w stosunku do obietnic) a do tego z garazami i piwnicami jeszcze sobie nie poradzili - sa bardzo nieprofesjonalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tmp Re: Sawa Dom IP: *.cdma.centertel.pl 30.03.10, 00:43 mimo wszystko wyglada na to, ze jest niezly moment na przyjrzenie sie ich ofercie, bo administracja wziela sie w koncu za usuwanie usterek a developer jest w stanie sprzedawac mieszkania od razu z aktem not. w okolicy ostatnio jest spora konkurencja, ale Sawa ma najlepsza chyba lokalizacje i jest w czym wybierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sawa Dom IP: *.chello.pl 27.11.09, 16:00 Poszukuję osób do grupowego zakupu mieszkań. Tu można przeczytać o co chodzi: www.bankier.pl/wiadomosc/Grupowe-kupowanie-mieszkan-nowy-trend-na-rynku-2041692.html Jeśli się znajdzie kilku chętnych to wspólnie złożymy propozycje deweloperowi np. z 20% upustem. Możecie pisać na krzysiek82@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomekf Re: Sawa Dom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 16:11 wow - fajne;) jakie kolory. Sawa Dom - 360 stopni Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś