Gość: Jurandod IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 19:03 Czy ktos podpisal umowe z ta spoldzielnia na wykonanie lokalu mieszkalnego przy Lowickiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 02.01.02, 08:30 Czesc,mam pytanie wiesz moze jakies blizsze informacje na temat ceny mieszkan na Lowickiej,warunkow zakupu,a moze jakies adresy internetowe mowiace o tej firmie. Powiem Ci ze blok ten bedzie stal obok bloku w ktorym ja aktualnie mieszkam.Z tego co czytalam w naszej osiedlowej gazetce to wszystko fajnie wyglada,naprawde super punkt na mieszkanie w Warszawie,mnostwo zieleni i wszedzie blisko. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurandod Re: Łowicka - SBM Vistula IP: *.bh.com.pl 03.01.02, 10:37 Niestety nie znam adresu internetowego tej spoldzielni. Dowiadzialem sie, iz pozostaly jedynie duze lokale na parterze. POzdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:21 Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic z nia nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano jeszcze jeden i mieszkania wciaz sa puste bo m2 kosztuje 6,500 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:23 Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic ze strona nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano jeszcze jeden i mieszkania wciaz sa puste bo m2 kosztuje 6,500 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:23 Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic z nia nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano jeszcze jeden i mieszkania wciaz sa puste bo m2 kosztuje 6,500 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:24 Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic ze strona nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano jeszcze jeden i mieszkania wciaz sa puste bo m2 kosztuje 6,500 pln Odpowiedz Link Zgłoś