Dodaj do ulubionych

Łowicka - SBM Vistula

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 19:03
Czy ktos podpisal umowe z ta spoldzielnia na wykonanie lokalu mieszkalnego przy Lowickiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 02.01.02, 08:30
      Czesc,mam pytanie wiesz moze jakies blizsze informacje na temat ceny mieszkan na Lowickiej,warunkow
      zakupu,a moze jakies adresy internetowe mowiace o tej firmie.
      Powiem Ci ze blok ten bedzie stal obok bloku w ktorym ja aktualnie mieszkam.Z tego co czytalam w naszej
      osiedlowej gazetce to wszystko fajnie wyglada,naprawde super punkt na mieszkanie w Warszawie,mnostwo
      zieleni i wszedzie blisko.
      Pozdrawiam Iza
      • Gość: Jurandod Re: Łowicka - SBM Vistula IP: *.bh.com.pl 03.01.02, 10:37
        Niestety nie znam adresu internetowego tej spoldzielni. Dowiadzialem sie, iz
        pozostaly jedynie duze lokale na parterze.
        POzdrawiam:)
        • Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:21
          Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic z nia nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie
          zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano
          jeszcze jeden i mieszkania wciaz sa puste bo m2 kosztuje 6,500 pln
        • Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:23
          Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic ze strona nie robili i wogole nie ma na niej
          praktycznie
          zadnych informacji,ciekawi mnie jednak bardzo ile kosztuje m2 bo obok tego bloku jakis czas temu wybudowano
        • Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:23
          Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic z nia nie robili i wogole nie ma na niej praktycznie
        • Gość: leila Re: Łowicka - SBM Vistula IP: 10.85.101.* 04.01.02, 09:24
          Adres juz ich znam www.vistula.hg.pl/ ale od czerwca nic ze strona nie robili i wogole nie ma na niej
          praktycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka