Gość: Karol IP: 217.11.141.* 03.01.02, 14:26 czy naprawdę nikt nic nie słyszał o tej spółdzielni, ponoć mieli jakieś kłopoty z inwestycją Górczewska - Narwik. Bardzo proszę odezwijcie się przyszli lokatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Sp. STROP ??????? IP: 213.17.164.* 04.01.02, 15:41 Ja wybudowałem 3 lata temu mieszkanie w SM Strop. Polecili mi zadowoleni z niej znajomi, a ja sam poleciłem ją kilku osobom. Wszyscy zadowoleni. Budują na czas, przyzwoicie. Mają pod kontrolą koszty. Po zakończeniu zarządzają wszystkim, ogródki i klatki zadbane. Generalnie mam jak najbardziej pozytywne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sp. STROP ??????? IP: 212.106.0.* 05.01.02, 09:33 Znajoma zaczęła wpłacać na mieszkanie na Górczewskiej, ale tam pojawiły się jakieś problemy z pozwoleniem na budowę (skarga właścicieli sąsiednich nieruchomości) i w efekcie inwestycja stanęła, a znajomej nie chcieli zwrócić pieniędzy. Teraz ma sprawę w sądzie o zwrot kasy. Ale może tylko ta inwestycja była taka pechowa, choć zachowanie firmy w momencie gdy pojawiają się kłopoty też o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sp. STROP ??????? IP: 217.11.141.* 07.01.02, 12:49 Gość portalu: kaja napisał(a): > Znajoma zaczęła wpłacać na mieszkanie na Górczewskiej, ale tam pojawiły się > jakieś problemy z pozwoleniem na budowę (skarga właścicieli sąsiednich > nieruchomości) i w efekcie inwestycja stanęła, a znajomej nie chcieli zwrócić > pieniędzy. Teraz ma sprawę w sądzie o zwrot kasy. Ale może tylko ta inwestycja > była taka pechowa, choć zachowanie firmy w momencie gdy pojawiają się kłopoty > też o czymś świadczy. to bardzo nieciekawie, ja właśnie wpłaciłem pieniądze na Górczewską i jestem zaniepokojony. Z tego co mi powiedziano mieli jakieś problemy z sąsiadami ale ponoć jest już wszystko OK a budynki mają być oddane w sierpniu tego roku. Bardzo mnie martwi ta sprawa w sądzie twojej znajomej, czy mogłabyś napisac coś bliżej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sp. STROP ??????? IP: 212.106.0.* 07.01.02, 15:00 Znajoma wycofywała się ponad rok temu, więc może teraz już wszystko jest OK, może dpółdzielnia dogadała się z sąsiadami. Ale lepiej sprawdzić wszystkie możliwe papiery i to nie w spółdzielni, tylko w gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sp. STROP ??????? IP: 217.11.141.* 07.01.02, 15:44 dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś