Dodaj do ulubionych

Sp. STROP ???????

IP: 217.11.141.* 03.01.02, 14:26
czy naprawdę nikt nic nie słyszał o tej spółdzielni, ponoć mieli jakieś kłopoty
z inwestycją Górczewska - Narwik. Bardzo proszę odezwijcie się przyszli
lokatorzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Sp. STROP ??????? IP: 213.17.164.* 04.01.02, 15:41
      Ja wybudowałem 3 lata temu mieszkanie w SM Strop. Polecili mi zadowoleni z niej
      znajomi, a ja sam poleciłem ją kilku osobom. Wszyscy zadowoleni. Budują na
      czas, przyzwoicie. Mają pod kontrolą koszty. Po zakończeniu zarządzają
      wszystkim, ogródki i klatki zadbane. Generalnie mam jak najbardziej pozytywne
      odczucia.
    • Gość: kaja Re: Sp. STROP ??????? IP: 212.106.0.* 05.01.02, 09:33
      Znajoma zaczęła wpłacać na mieszkanie na Górczewskiej, ale tam pojawiły się
      jakieś problemy z pozwoleniem na budowę (skarga właścicieli sąsiednich
      nieruchomości) i w efekcie inwestycja stanęła, a znajomej nie chcieli zwrócić
      pieniędzy. Teraz ma sprawę w sądzie o zwrot kasy. Ale może tylko ta inwestycja
      była taka pechowa, choć zachowanie firmy w momencie gdy pojawiają się kłopoty
      też o czymś świadczy.
      • Gość: Karol Re: Sp. STROP ??????? IP: 217.11.141.* 07.01.02, 12:49
        Gość portalu: kaja napisał(a):

> Znajoma zaczęła wpłacać na mieszkanie na Górczewskiej, ale tam pojawiły się
        > jakieś problemy z pozwoleniem na budowę (skarga właścicieli sąsiednich
        > nieruchomości) i w efekcie inwestycja stanęła, a znajomej nie chcieli zwrócić
        > pieniędzy. Teraz ma sprawę w sądzie o zwrot kasy. Ale może tylko ta inwestycja
        > była taka pechowa, choć zachowanie firmy w momencie gdy pojawiają się kłopoty
        > też o czymś świadczy.

to bardzo nieciekawie, ja właśnie wpłaciłem pieniądze na Górczewską i jestem
        zaniepokojony. Z tego co mi powiedziano mieli jakieś problemy z sąsiadami ale
        ponoć jest już wszystko OK a budynki mają być oddane w sierpniu tego roku. Bardzo
        mnie martwi ta sprawa w sądzie twojej znajomej, czy mogłabyś napisac coś bliżej ?

• Gość: kaja Re: Sp. STROP ??????? IP: 212.106.0.* 07.01.02, 15:00
          Znajoma wycofywała się ponad rok temu, więc może teraz już wszystko jest OK,
          może dpółdzielnia dogadała się z sąsiadami. Ale lepiej sprawdzić wszystkie
          możliwe papiery i to nie w spółdzielni, tylko w gminie.
          • Gość: Karol Re: Sp. STROP ??????? IP: 217.11.141.* 07.01.02, 15:44
            dzięki za info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka