Gość: Justyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 06:06 Witam! co sądzicie o lokalizacji mieszkaniowej w wawrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
womysia Re: Wawer 21.04.08, 09:47 ja uwazam, ze OK. to taka wies bardzo blisko centrum. ma swoj niepowtarzalny dziwaczny klimat. i zmienia sie na korzysc. wlasnie klada kanalizacje i nowe nawierzchnie na kadetow. ja sie zdecydowalam rok temu na blizniak, dokladna lokalizacja wawer las, tuz przy moscie siekierkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Wawer 21.04.08, 19:20 Zależy która część WAWRA. Dla mni np. Wawer Las to koszmar. Może dobre miejsce tylko na sypialnię. Roztopy, rozpadliny, błoto, budowa, zero infrastruktury, zero LASU (skąd ta nazwa?), zero porządku. Nie ma gdzie spacerować, nie ma chodników (jak chodzić z wózkiem?). Nie ma sklepików, usług, miejsc rekreacyjnych. Gdy zobaczyłam dumniebrzmiący ogródek jordanowski- odechciało mi się tu przychodzić. Wszyscy pozamykani w osiedlowych segmencikach. Są tam takie miejsca- ze nie słychać własnych myśli- choć developerzy zapewniają, że to oaza ciszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasia75 Re: Wawer IP: *.eranet.pl 24.04.08, 16:02 wawer borków jest ok, jest las,pociąg, blisko do centrum, ja jadę do ścisłego centrum 15 minut. Tylko, że musimy jeszcze poczekać na kanalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollypocket Re: Wawer IP: *.eranet.pl 24.04.08, 16:49 a masz cos konkretnego na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
kondzio.b Re: Wawer 06.05.08, 22:30 Zapraszam do obejrzenia: www.oferty.net/d2824171 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl Re: Wawer IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 22:43 ten tańszy www.allegro.pl/item359733704_wawer_153m2_blizniak_bezposrednio_gotowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Wawer IP: 83.143.163.* 18.06.08, 10:56 Nie wiem, czy tańszy, skoro nawet nie jest w tzw. stanie deweloperskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:55 Mamy z mężem oko na inwestycję na Wawrze, ale nie wiemy czy możemy zaufac deweloperowi. W internecie nie możemy znaleźć o nim żadnych informacji. INWEST KO - czy ktoś z was kupował u nich mieszkanie? Sami nie jesteśmy ze stolicy, ale planujemy się tu przenieść w ciagu roku - 2 lat i szukamy miejsca na gniazdko. O frimach deweloperskich sporo się naczytaliśmy złego w internecie, a o tym deweloperze nie ma dosłownie nic. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś