Gość: ewka IP: *.fornet.waw.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 21:01 Czy ktos z wlascicieli mieszkan przy Fasolowej 21 lub 23 ma juz ksiege wieczysta? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 16.09.03, 15:39 Ewko. chyba se chece robisz. A Ty chciałabyś dostać teraz xiege z dlugami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 16.09.03, 21:04 "A bez metafor?" Czy masz jakieś sprawdzone wiadomości? Już od roku słychać złe wieści, ale nic konkretnego. Odpowiedz, o ile możesz. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl / 192.168.2.* 16.09.03, 22:00 Drogi forumowiczu z IP 195.94.206.* ! Z niecierpliwością wypatruję otwieranych przez Ciebie wątków na tym forum. Dzięki nim nie ginie pamięć o IM i Fasolowej. I za to Ci chwała. Niestety z podawanych przez Ciebie informacji mało wynika, a z pewnością szerokie grono czytelników chętnie zaspokoiło by swoją "ciekawość", aby odetchnąć z ulgą lub zacząć bać się o swoją własność (?) jeszcze bardziej. Mały apel z tego miejsca: mniej folgowania swoim emocjom a więcej konkretnych informacji, jeśli je w ogóle posiadasz... Pozdrawiam, Stały Czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 17.09.03, 07:43 Kochany J23, konkrety podawałem już wiele razy poczytaj sobie poprzednie wątki.Wczoraj na osiedlu w lokalu Telki bawił Sarama skąd wyszedł chwiejnym krokiem.Za nim w kilka minut wymknął sie pan AndrzejD.AndrzejD. skądinąd na suto zakrapianej imprezeiw zorganizaowanej w bloku 21 bedeac najwyraźniej pod mocnym wpływem alkoholu chwalił sie wszem i wobec o częstym zapewnianiu mieszkancow swej uczciwości.Robił to jednakże tak głośno że lokatorzy tegoż bloku mieli mu za złe bo było im to nie w smak. Przeszkadza Ci drogi J23 że nie daje spokoju IM. Mi ściagnęli licznik prądowy na polecenie Bertolda ludzie z Telki. Dzieki niemu moj półroczny syn na sygnale został odwieziony do szpitala. Nie daruje. Mi nie odpowiada spanie na kupie smieci i wdychanie oparów z gnijącego śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl 17.09.03, 11:08 Z tego co rozumiem atakujesz nie IM tylko osobe ktora z nim walczy... O ile rozumiem Twoje obawy o sytuacje wlascicieli lokali na tym osiedlu w zwiazku z zachowaniem PID IM i Zarzadow obu Wspolnot Mieszkaniowych, o tyle nie rozumiem pietnowania walki z nieuczciwym developerem... Pozdrawaim, niestety takze mieszkaniec Fasolowej 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.sap.com / 10.31.180.* 17.09.03, 14:01 Nie piętnuję walki z IM ani nikogo kto z nimi walczy. Jak napisałem: chwała im za to. Natomiast skoro otwierane są kolejne wątki zastanawiam się jaki cel temu przyświeca. Odstraszenie nowych klientów ? To jest OK, ludzi trzena ostrzegać. Przekazanie istotnych informacji mieszkańcom osiedla, aby wiedzieli na czym stoją ? Tych informacji i owszem było sporo, ale większość w tonie sensacji, bez wyciągania wniosków i ewentualnych propozycji co można by dalej zrobić. Danie upustu emocjom ? W porządku, coś trzeba robić, aby nie zwariować. Podsumowując: jeśli znasz jakieś fakty, które można tutaj upublicznić, bez szkody dla mieszkańców, proszę podziel się z nimi. Może zaczniemy spać spokojniej, a może zmobilizuje nas to do jakiegoś działania ? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOrro Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 18.09.03, 09:44 Wnioski są proste , złożyć pozew do sądu. Ludzie nie robią tego bo boja sie że zostaną podważone ich akty notarialne. Jak moge konkretyzować wnioski skoro nie wiem czy moje posty nie zostaną wykorzystane w celu wykonania nastepnego przekretu przez : Sarame, Bergtolda, Przybyłowską (obecną właścicielke IM), AndrzejaD. Za tydzień w poniedziałek jest zebranie lokatorów może wreszcie ktoś się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl 17.09.03, 11:02 Ksiegi wieczyste znajdują sie w procesie tworzenia w sadzie, od jakiegos roku. W miedzyczasie zmieniala sie obsada sedziow i kazdy nowy potrzebowal czasu aby sie wdrozyc w temat, takze przed nowym rokiem nie przewizduje jakiejs poprawy... czarno to widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś