Dodaj do ulubionych

PIB - osiedle Fasolowa

IP: *.fornet.waw.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 21:01
Czy ktos z wlascicieli mieszkan przy Fasolowej 21 lub 23 ma juz ksiege
wieczysta?
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 16.09.03, 15:39
      Ewko. chyba se chece robisz.
      A Ty chciałabyś dostać teraz xiege z dlugami ???
      • Gość: ewka Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 16.09.03, 21:04
        "A bez metafor?" Czy masz jakieś sprawdzone wiadomości? Już od roku słychać
        złe wieści, ale nic konkretnego. Odpowiedz, o ile możesz.
        Dzięki.
      • Gość: J23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl / 192.168.2.* 16.09.03, 22:00
        Drogi forumowiczu z IP 195.94.206.* !

Z niecierpliwością wypatruję otwieranych przez Ciebie wątków na tym forum.
        Dzięki nim nie ginie pamięć o IM i Fasolowej. I za to Ci chwała. Niestety z
        podawanych przez Ciebie informacji mało wynika, a z pewnością szerokie grono
        czytelników chętnie zaspokoiło by swoją "ciekawość", aby odetchnąć z ulgą lub
        zacząć bać się o swoją własność (?) jeszcze bardziej. Mały apel z tego
        miejsca: mniej folgowania swoim emocjom a więcej konkretnych informacji, jeśli
        je w ogóle posiadasz...

Pozdrawiam,
        Stały Czytelnik
        • Gość: Zorro Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 17.09.03, 07:43
          Kochany J23, konkrety podawałem już wiele razy poczytaj sobie poprzednie
          wątki.Wczoraj na osiedlu w lokalu Telki bawił Sarama skąd wyszedł chwiejnym
          krokiem.Za nim w kilka minut wymknął sie pan AndrzejD.AndrzejD. skądinąd na
          suto zakrapianej imprezeiw zorganizaowanej w bloku 21 bedeac najwyraźniej pod
          mocnym wpływem alkoholu chwalił sie wszem i wobec o częstym zapewnianiu
          mieszkancow swej uczciwości.Robił to jednakże tak głośno że lokatorzy tegoż
          bloku mieli mu za złe bo było im to nie w smak.
          Przeszkadza Ci drogi J23 że nie daje spokoju IM. Mi ściagnęli licznik prądowy
          na polecenie Bertolda ludzie z Telki. Dzieki niemu moj półroczny syn na sygnale
          został odwieziony do szpitala. Nie daruje. Mi nie odpowiada spanie na kupie
          smieci i wdychanie oparów z gnijącego śmietnika.
        • Gość: 23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl 17.09.03, 11:08
          Z tego co rozumiem atakujesz nie IM tylko osobe ktora z nim walczy...
          O ile rozumiem Twoje obawy o sytuacje wlascicieli lokali na tym osiedlu w
          zwiazku z zachowaniem PID IM i Zarzadow obu Wspolnot Mieszkaniowych, o tyle
          nie rozumiem pietnowania walki z nieuczciwym developerem...
          Pozdrawaim, niestety takze mieszkaniec Fasolowej 23
          • Gość: J23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.sap.com / 10.31.180.* 17.09.03, 14:01
            Nie piętnuję walki z IM ani nikogo kto z nimi walczy. Jak napisałem: chwała im
            za to. Natomiast skoro otwierane są kolejne wątki zastanawiam się jaki cel temu
            przyświeca. Odstraszenie nowych klientów ? To jest OK, ludzi trzena ostrzegać.
            Przekazanie istotnych informacji mieszkańcom osiedla, aby wiedzieli na czym
            stoją ? Tych informacji i owszem było sporo, ale większość w tonie sensacji,
            bez wyciągania wniosków i ewentualnych propozycji co można by dalej zrobić.
            Danie upustu emocjom ? W porządku, coś trzeba robić, aby nie zwariować.
            Podsumowując: jeśli znasz jakieś fakty, które można tutaj upublicznić, bez
            szkody dla mieszkańców, proszę podziel się z nimi. Może zaczniemy spać
            spokojniej, a może zmobilizuje nas to do jakiegoś działania ?

Pozdrawiam,
            • Gość: ZOrro Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: 195.94.206.* 18.09.03, 09:44
              Wnioski są proste , złożyć pozew do sądu. Ludzie nie robią tego bo boja sie że
              zostaną podważone ich akty notarialne. Jak moge konkretyzować wnioski skoro nie
              wiem czy moje posty nie zostaną wykorzystane w celu wykonania nastepnego
              przekretu przez : Sarame, Bergtolda, Przybyłowską (obecną właścicielke IM),
              AndrzejaD. Za tydzień w poniedziałek jest zebranie lokatorów może wreszcie ktoś
              się odezwie?
    • Gość: 23 Re: PIB - osiedle Fasolowa IP: *.fornet.waw.pl 17.09.03, 11:02
      Ksiegi wieczyste znajdują sie w procesie tworzenia w sadzie, od jakiegos roku.
      W miedzyczasie zmieniala sie obsada sedziow i kazdy nowy potrzebowal czasu aby
      sie wdrozyc w temat, takze przed nowym rokiem nie przewizduje jakiejs
      poprawy...
      czarno to widze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka