Gość: Jac IP: *.chello.pl 16.06.08, 07:54 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5316351,Z_notatek_szczerego_dewelopera.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Dla mnie bomba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 08:55 Naduje się na nagłówek wiodący dla forum. Widać że ktoś komuś sporo pieniędzy wisi za reklamy i artykuły sponsorowane, ale to samo mozna napisać o każdym developerze działającym w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
220wolt Re: Dla mnie bomba. 16.06.08, 09:47 przez chwile myslalem ze ktos gw zaplacil za czarny pr, ale pewnie to po prostu ktos z konkurencji podrzucil, a wyborcza chetnie wydrukowala, bo ostatnio zaczela pisac krytycznie o developerach, bo chce sie wybielic za pare lat naganiania owieczek, ktore zostaly wpuszczone w niezly kanal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Jeśli to robota konkurencji to strzelili sobie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 10:01 stopę. Tak działą cała branża i to samo mozna powiedzieć o innych developerach. Mechanizmy i sposób działania sa wszędzie te same. A przy okazji, jesli kupie coś w sklepie i okaże się że tego działanie i/lub własciwosci funkcjonalne jest niezgodne ze specyfikacją producenta to mam prawo to zwrócić. Dlaczego prawo w rownym stopniu nie chroni nabywcow nieruchomosci, przecież jak na dłoni widac że specyfikacja developera nijak się nie ma do faktycznego stanu sprzedawanego przez niego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Ahahahaha, a nie mówiłem? Oglądałem tą działkę i IP: 146.23.212.* 16.06.08, 10:13 ten molochowaty projekt i dziwiłem się jak marketingowcy Sando mogli wymyślić taki bzdurny, chamski opis. Ciekawe ilu jeleni złapię się to bardzo atrakcyjną ofertę obok drutów wysokiego napięcia i ronda Zesłańców Syberyjskich oraz ruchliwej i zakorkowanej ul. Bitwy Warszawskiej. Ale nie traćcie nadziei przyszli klienci - pod drugiej stronie Bitwy War jest park z kilkoma drzewami ale zawsze to coś ;) Jak ktoś się poczuje słabo po zobaczeniu "mieszkania" podczas odbioru to Medicover jest pod drugiej stronie ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Nawet jakiś oszołom próbuje kensia w to wmieszać IP: 146.23.212.* 16.06.08, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=271&w=80922136&a=80922136 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=271&w=80922136&a=80926278 Odpowiedz Link Zgłoś
madrekate Re: Z notatek szczerego developera 16.06.08, 21:25 JAk po raz kolejnytu wchodzę, t widzę, że to forum już dawno straciło na znaczeniu... Przecież to jedno WIEEELKIE skupisko deweloperów, ich reprezentantów, sprzedawców lub innych freak'ów nieruchomości. I uważają, że jak się oczerni jednego, to im NAGLE zacznie się sprzedawac??! BUUUUHA HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masakra Re: Z notatek szczerego developera IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 23:26 jak się robi z klientów jeleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masakra Re: Z notatek szczerego developera IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 23:42 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: Z notatek szczerego developera IP: *.spray.net.pl 17.06.08, 23:43 up and up again to the sky!! Odpowiedz Link Zgłoś