Dodaj do ulubionych

Triton dolacza

IP: *.spray.net.pl 03.07.08, 19:54
Mimo moich wczesniejszych obaw, wszystko jednak z tritonem w
porzadku (a ja sie niepotrzebnie balem :)

stooq.com/q/?s=tri&c=1y&t=l&a=lg&b=1
zdrowka!
Obserwuj wątek
    • ynvestor Re: Triton dolacza 03.07.08, 20:01
      Gość portalu: kawu napisał(a):

> stooq.com/q/?s=tri&c=1y&t=l&a=lg&b=1
      > zdrowka!

ała.. bolesne, z 20 zł na 4.
      • Gość: Leszek To i tak za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:32
        Czekamy na przekroczenie bariery oporu 1 pln za akcje.
        • Gość: kawu Re: To i tak za dużo IP: *.spray.net.pl 03.07.08, 21:34
          > Czekamy na przekroczenie bariery oporu 1 pln za akcje.

tam nie ma zadnego oporu. jesli juz to czekamy na przejecie.
          • Gość: jacek przejecie ???? przez kogo ??? IP: *.dsl.sil.at 03.07.08, 23:27
            chyba przez zielona ges na niepodleglosci ....

CZSBM - z czasow Alternatywy 4

• Gość: Leszek Myslisz że znajdzie się chetny kaskader ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:33
            Jak mawiał pewien znany prezes
            "Co podniosę u pana jakiś kamień, to pod nim siedzi kolejny robak"
    • borubar.perejro poznałem kiedys tego Zganiacza 03.07.08, 23:49
      i życzę szczęścia ynwestorom :))))
      • Gość: szacun Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 06:40
        Widac, ze na gieldzie sie tak samo nedznie znacie, jak na nieruchomosciach -
        taka wasza pieta ahillesowa. Dla Was musi byc po 1000zl/m2, bo innego w zyciu
        sie nie dorobicie :)

W takim razie podpowiedzcie, czy bioton to tez deweloper? z 3pln na 49 groszy?
        Dramat golodupce!
        • Gość: Leszek Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 08:33
          No żesz ku.. mać. Tysiaka ta ja na miesiąc wyciągam z mojej cieciówki na
          parkingu. Za cały miesiąc ciężkiej harówki w mojej kanciapie. To ja się pytam
          ile mogę odłożyć jak wszystko na życie i żytko idzie. Człowiek nie wielbłąd -
          wody pić nie może. Mieszkania powinny być znacznie tańsze niż tysiak za metr.
          Najlepiej jakby dawali przodownikom pracy za darmola. Jak za dawnych lat kiedym
          dostał swoje z komitetu za kładzenie zręb i podwalin oraz umacnianie i stanie na
          straży. Tera to się niektórym w dupach poprzewracalo. Ale aktyw robotniczy
          jeszcze ich przywoła do porządku. Jak wtedy w 68 kiedyśmy studenciaków
          spałowali. Te złote dni dla ludzi pracy fizycznej muszą wrócić. Za to pijemy z
          kolegami na parkingu.
          • Gość: Leszek Brawo krzempek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:48
            Mógłbyś pisac w trybunie ludu
        • Gość: kawu Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.spray.net.pl 04.07.08, 09:57
          > W takim razie podpowiedzcie, czy bioton to tez deweloper? z 3pln
          na 49 groszy

no kazdy sie pociesza jak moze :o) !!
          ale o biotonie to w innym watku - tutaj tylko developery!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka