Gość: kawu IP: *.spray.net.pl 03.07.08, 19:54 Mimo moich wczesniejszych obaw, wszystko jednak z tritonem w porzadku (a ja sie niepotrzebnie balem :) stooq.com/q/?s=tri&c=1y&t=l&a=lg&b=1 zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ynvestor Re: Triton dolacza 03.07.08, 20:01 Gość portalu: kawu napisał(a): > stooq.com/q/?s=tri&c=1y&t=l&a=lg&b=1 > zdrowka! ała.. bolesne, z 20 zł na 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek To i tak za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:32 Czekamy na przekroczenie bariery oporu 1 pln za akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawu Re: To i tak za dużo IP: *.spray.net.pl 03.07.08, 21:34 > Czekamy na przekroczenie bariery oporu 1 pln za akcje. tam nie ma zadnego oporu. jesli juz to czekamy na przejecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek przejecie ???? przez kogo ??? IP: *.dsl.sil.at 03.07.08, 23:27 chyba przez zielona ges na niepodleglosci .... CZSBM - z czasow Alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Myslisz że znajdzie się chetny kaskader ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 23:33 Jak mawiał pewien znany prezes "Co podniosę u pana jakiś kamień, to pod nim siedzi kolejny robak" Odpowiedz Link Zgłoś
borubar.perejro poznałem kiedys tego Zganiacza 03.07.08, 23:49 i życzę szczęścia ynwestorom :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacun Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 06:40 Widac, ze na gieldzie sie tak samo nedznie znacie, jak na nieruchomosciach - taka wasza pieta ahillesowa. Dla Was musi byc po 1000zl/m2, bo innego w zyciu sie nie dorobicie :) W takim razie podpowiedzcie, czy bioton to tez deweloper? z 3pln na 49 groszy? Dramat golodupce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 08:33 No żesz ku.. mać. Tysiaka ta ja na miesiąc wyciągam z mojej cieciówki na parkingu. Za cały miesiąc ciężkiej harówki w mojej kanciapie. To ja się pytam ile mogę odłożyć jak wszystko na życie i żytko idzie. Człowiek nie wielbłąd - wody pić nie może. Mieszkania powinny być znacznie tańsze niż tysiak za metr. Najlepiej jakby dawali przodownikom pracy za darmola. Jak za dawnych lat kiedym dostał swoje z komitetu za kładzenie zręb i podwalin oraz umacnianie i stanie na straży. Tera to się niektórym w dupach poprzewracalo. Ale aktyw robotniczy jeszcze ich przywoła do porządku. Jak wtedy w 68 kiedyśmy studenciaków spałowali. Te złote dni dla ludzi pracy fizycznej muszą wrócić. Za to pijemy z kolegami na parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Brawo krzempek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:48 Mógłbyś pisac w trybunie ludu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawu Re: poznałem kiedys tego Zganiacza IP: *.spray.net.pl 04.07.08, 09:57 > W takim razie podpowiedzcie, czy bioton to tez deweloper? z 3pln na 49 groszy no kazdy sie pociesza jak moze :o) !! ale o biotonie to w innym watku - tutaj tylko developery! Odpowiedz Link Zgłoś