Dodaj do ulubionych

naganiacze na wynajem atakują

IP: *.aster.pl 08.07.08, 17:56
Coś kiepsko musi się chłopakom kręcić interes, bo w ostatnich dniach
podjęli zmasowany atak propagandowy na forum(po co kupować, lepiej
wynajmować itp.)
Są do tego stopnia bezczelni, że nawet dziękują sobie samym za
bezcenne rady - patrz peany niejakiej "izy".
Śmieszne to jest chłopaki, nie zmusicie ludzi aby czekali aż ceny
spadną o 70%. Dla niektórych było przez moment za drogo, ale o 5 czy
10% i ci zaczną kupować dopóki można jeszcze coś wybrać.
Zastój na rynku to nic innego jak rosnąca bańka popytowea
Obserwuj wątek
    • steady_at_najx Re: naganiacze na wynajem atakują 08.07.08, 18:11
      Gość portalu: arek napisał(a):

> Coś kiepsko musi się chłopakom kręcić interes, bo w ostatnich
      dniach
      > podjęli zmasowany atak propagandowy na forum(po co kupować, lepiej
      > wynajmować itp.)

Ciekawe ... jeszcze rok temu bylismy golodupcami mieszkajacymi u
      mamy teraz jestesmy "rentierami" .... smieszny jestes.

> Zastój na rynku to nic innego jak rosnąca bańka popytowea

hyhyhy

banka a raczej gula to jeszcze wam ynwestorzy urosnie.
      • Gość: iza Re: naganiacze na wynajem atakują IP: *.eranet.pl 08.07.08, 21:51
        Bylam juz na rożnych forach podejrzewana o rozne dziwne, wykluczajace sie
        tozsamosci (np. jednoczesne bycie sfrustrowana stara panna i księdzem). Tylko
        dziś na tym forum zostalam posadzona o naganianie i na kupno, i na wynajem, a
        jednoczesnie mieszkania nie mam, choć wyraźnie piszę, że mieszkania nie mam i
        nie będę miała, bo wolę wybudować domek :-) Paranoja sięga sufitu.

Na tym forum jestem chyba ze 2 lata (z przerwami), niestety pod roznymi nickami,
        bo czasami nie pamietam, jak sie podpisalam, zreszta dla mnie liczy sie meritum
        wypowiedzi, a nie marka autora.
        • Gość: iza poprawka IP: *.eranet.pl 08.07.08, 21:52
          ajajaj, powinno byc: "Tylko dziś na tym forum zostalam posadzona o naganianie i
          na kupno, i na wynajem, choć wyraźnie piszę, że mieszkania nie mam i nie będę
          miała, bo wolę wybudować domek"

Przepraszam, pozno juz
          • Gość: dziadek Re: poprawka IP: *.171.92.97.crowley.pl 09.07.08, 10:53
            No i po co się dziewczyno tłumaczysz ?
            Na forum, po obu stronach barykady, rządzą trolle, którzy będą cię
            gnoić jeśli tylko nie spodoba im się to co napiszesz. Nie zauważyłaś
            tego przez te dwa lata ?
            Mnie np. tski jeden palant przedstawiający się jako leszek od
            dłuższego czasu wmawia, że mam do sprzedania jakiś schowek na
            szczotki na Kabatach - tylko dlatego że kiedyś napisałem, że szukam
            czegoś w tym rejonie (zresztą sprawa już nieaktualna, bo właśnie
            podpisałem umowę na inne mieszkanie w innej części miasta).
            Dla innych, których tak wychwalasz, jestem mendą aagencyjno-
            develeoperską lub w najlepszym razie "ynwestorem", tylko dlatego, że
            nie przyłączyłem się do ich jazgotu wieszczącego krach na rynku
            mieszkań. No i ch... im wszystkim w serce.
            Tyle, że w odróżnieniu od tych teoretyków, byłem na rynku
            mieszkaniowym obecny fizycznie - wiosną sprzedaliśny z żoną dwa małe
            mieszkania,a teraz właśnie kupiliśmy jedno większe. Dlatego mam inne
            zdanie na temat rynku niż ci, którzy go znają jedynie z infomacji w
            prasie i propagandy szerzonej na forum.

A swoją drogą, pisanie tak płomiennych "imiennych" podziękowań dla
            innych userów rzeczywiście stanowi dobrą okazję do "ataku", tak
            samo jak szykanowany jest (być może słusznie) każdy post
            zawierający jakąkolwiek pozytywną informację o dowolnej inwestycji.
            • Gość: Leszek Kto ci uwierzy dziadek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:39
              Sprzedałes i kupiłeś. Nie jesteś zainteresowany ani kupnem ani sprzedażą ?
              To po co siedzisz na tyn forum i atakujesz każdego kto pisze ze ceny na rynku są
              zwariowane i kupowanie byle czego za kosmiczne ceny to pchanie się w kłopoty.
              Twierdzisz przy tym że będzie tylko rosło, a każdy kto uważa inaczej to
              podstępny oszust chcący wynająć swoją chatę naiwnym.
              Myślisz że ktoś uwierzy ze naganiasz i usiłujesz pakować ludzi w kłopoty
              bezinteresownie ?
              • Gość: dziadek Re: Kto ci uwierzy dziadek ? IP: *.171.92.97.crowley.pl 09.07.08, 14:29
                Kto chce ten uwierzy, kto nie chce nie uwierzy - generalnie wisi mi
                to.

>To po co siedzisz na tyn forum i atakujesz każdego kto pisze ze
                ceny na rynku..

A po co ty siedzisz i atakujesz każego kto pisze, że ceny nie muszą
                spaść na łeb na szyję ?

>Twierdzisz przy tym że będzie tylko rosło...

Nigdy nie napisałem, że będzie tylko rosło. Na forum pojawiłem się
                bodaj w szczytowej fazie pędu cen i szału zakupów, dlatego na
                pisanie o wzrostach było za późno. Jeśli znajdziesz jakies moje
                posty na potwierdzenie tego co mi imputujesz, to mimo iż szczerze
                cię nie cierpię, ptzyznam ci publicznie rację. Ale jeśli nie
                znajdziesz, to miej honor uczynić to samo.
                Natomiast nigdy nie zgadzałem się z opiniani takich jak ty, że ceny
                muszą gwałtownie spadać. Jeśli nie widzisz różnicy między tymi
                stwierdzeniami to trudno.
                Ani nie sprzedałem mieszkań za bezcen, ani też nie kupiłem okazyjnie
                tanio, bo to co oglądałem z przecen to po prostu syf i malaria albo
                zadupie. Dlatego śmieszy mnie i prowokuje do kpin to co podajecie
                jako dowody na totalne spadki.

Owszem kiedyś ceny spadną - jest to stwierdzenie tak oczywiste jak
                prognoza meteo, że spadnie deszcz, bo wiadomo że kiedyś spaść musi.
                Ale wy od dłuższego czasu prognozujecie gwałtowne burze, a tymczasem
                lokalnie występują przelotne opady.
                • Gość: Leszek Skleroza dziadek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:28
                  Na drugi dzień nie pamiętasz co pisałes ?
                  • Gość: dziadek Re: Skleroza dziadek ? IP: *.aster.pl 12.07.08, 19:20
                    > Na drugi dzień nie pamiętasz co pisałes

W moim wieku skleroza to nic nadzwyczajnego, ale akurat "wczoraj"
                    tj 8 lipca w ogóle nie było mnie na forum.

Lepsza skleroza od matołectwa, na które ty najwidocznej cierpisz.
                    Fakt, że nie jesteś w stanie wskazać postu, z którym pisałem że
                    będzie tylko rosło, jest tego najlepszym dowodem
                    • Gość: Leszek Re: Skleroza dziadek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:17
                      Trzeba być dziadek skończonym palantem takim jak ty, żeby nie zrozumieć
                      przenośni. A twoich śmiesznych i niegodnych uwagi postów wyszukiwać nie
                      zamierzam. Sam se ich poszukaj dziadzie.
                • Gość: nina Re: Kto ci uwierzy dziadek ? IP: *.acn.waw.pl 11.07.08, 20:54
                  a mozna zapytac o dzielnice, dziadku? (tam, gdzie kupiłeś)
                  • Gość: dziadek Re: Kto ci uwierzy dziadek ? IP: *.aster.pl 12.07.08, 19:45
                    ? a mozna zapytac o dzielnice,

gocław, stan developerski.
                    z wykończeniem będzie mnie kosztować tyle, za ile na kabatach póki
                    co mógłbym kupić 3 pokoje do dużego remontu na wąwozowej lub 3
                    pokoje w płycie na ekologicznej (bez windy i podjazdu dla wózków).
                    No i jeszcze trochę taniej widziałem mieszkanie przy raabego, ale o
                    matrażu raczej 2 pokoi, w dodatku przy kościele.
                    To akurat był przykład mieszkania, gdzie młode małżeństwo wyraźnie
                    przeliczyło się ze swymi możliwościami, zabrakło im kasy na pełne
                    urządzenie i dlatego chcieli je spylić.
                    • Gość: nina Re: IP: *.acn.waw.pl 13.07.08, 00:05
                      Super! Plusem Gocławia jest dosc dobre skomunikowanie przez trase
                      siekierkwoska i wal miedzeszynski. Sporo nowych blokow i dosc duze
                      przestrzenie (w kazdym razie lepiej niz na urysnowie). Wykonczenie
                      od stanu developerskeigo to faktycznie droga zabawa. Ale z drugiej
                      strony ma sie w koncu tak, jak sie lubi (i nie trzeba zmagac sie z
                      watpliwym niekiedy gustem poprzednich wlascicieli - nb. nie wiem,
                      czy tez ogladales to mieszkanie na wawozowej z plafonem na suficie w
                      sypialni). Polecam kupowanie materialow przez internet. I polecam
                      tez skorzystanie z architekta (ja mam kolezanke, ktora bierze ode
                      mnie sporo ponizej stawki rynkowej, wiec zdaje sobie sprawe, ze to
                      droga impreza). Architekt ma z reguly lepsze wyobrazenie, wybiera
                      materialy i ma zaznajomionych fachowcow).
                      • Gość: oleg Re: IP: *.spray.net.pl 13.07.08, 00:21
                        >Architekt ma z reguly lepsze wyobrazenie, wybiera
                        >materialy i ma zaznajomionych fachowcow).

sporo informacji dla zainteresowanych na portalu architektow:
                        www.izbaarchitektow.pl/index.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka