Gość: agnieszka IP: 212.160.138.* 14.10.03, 16:20 nie jestem z warszawy, czy ktos moze mnie przekonac, zebym nie kupowala u nich JWC i wlasnie tam Łucka City - albo polecic lokalizacje w srodmiesciu niedalekim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zygfryd Re: JWC Łucka IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 21:11 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > nie jestem z warszawy, czy ktos moze mnie przekonac, zebym nie kupowala u > nich JWC i wlasnie tam Łucka City - albo polecic lokalizacje w srodmiesciu > niedalekim ? jeśli chcesz mieszkać w trzydziestopiętrowym kurniku, to jest to miejsce dla ciebie. brzydszym budynkiem jest tylko vhyba tzw. toi toi przy rondzie zawiszy. no i to jwc... brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: JWC Łucka IP: 213.17.175.* 15.10.03, 09:12 poczytaj linki dotyczące innych budów JWC i skończonych już "inwestycji".... jeżeli chcesz przechodzić wszystko to co inni, którzy na JWC dali się namówić, to oczywiście polecam... ale spojrzyj też proszę do ogłoszeń o sprzedaży mieszkań, jak wiele mieszkań budowanych przez JWC jest do sprzedaży na Białołęc. i jakoś nikt się nie pali aby kupować te cacka.... Odpowiedz Link Zgłoś