Dodaj do ulubionych

Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem

03.10.08, 20:06
www.alert24.pl/alert24/1,84880,5766403,_Lokatorzy_to_nie_towar____demonstracja_w_obronie.html
Manifestacja w Wwie !

"Pod hasłem "Lokatorzy to nie towar" około 100 osób przeszło w piątek ulicami Warszawy manifestując w obronie praw lokatorów. Jesteśmy przeciwko eksmisji oraz podnoszeniu czynszów - mówili uczestnicy demonstracji."
Obserwuj wątek
    • Gość: gs Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.chello.pl 03.10.08, 20:43
      uhehehe.

a czy nieśli transparenty z podobiznami Fidela??

buhaha

panie ynvestor jakżeś pan jest z KZSu to żeś pan przepięknie
      strzelil w stópke sobie. Piękniej strzelił chyba niegdyś tylko nasz
      forumowy błazen 'steady', kiedy się zmobilizował do czynu i
      wyszukiwał nam tanie korzystne oferty, no i najpierw wkleił
      biedaczek niechcący suterenę, potem TBSa, a na końcu coś z dzielnicy
      która niestety nazywa się tak samo we Wrocławiu jak i w Warszawie..
      uhehe. No i go uświadomiono. No ale ty go doganiasz, bratku.
      • mufffa Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 03.10.08, 20:48
        inny epokowy wygłup steapiego to jak wmawiał wszystkim , że człowiek
        utopił na inwestycji na ursynowie z 2004 roku, bo chciał sprzedać po
        6 czy 7 koła :) niestety wielce rajcujący steapiego obraz
        tego "roztrzęsionego" inwestora zburzyli naganiacze uświadamiając
        go, że koleś kupił pewnie po 3,500 :))))

ale głupi ten steapy hehehe :)
        • Gość: gs Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.chello.pl 03.10.08, 20:52
          dobry był jeszcze thesoprasonos który polecał komuś podpuszczony jak
          dziecko żeby negocjował cenę zakupu cichej kawalerki w cegle na
          starym mokotowie za 6500 zeta - uehehe to normalnie leżałem. Ekspert
          za ekspertem... a teraz ten gumiś wkleja demonstrację przeciw
          podwyżkom jako dowód na postępujący spadek cen.. hihihihi no po
          prostu kumulacja kzsowej czołówki
          • ynvestor Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 03.10.08, 20:56
            buuaaaaa :))))) dawno się tak się tak nie uśmiałem

• Gość: gs Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.chello.pl 03.10.08, 21:05
              muffa , tym spekulantem co niby miał stracić to jarał się 'zyski na
              papierze' - i chyba właśnie wtedy znikł z forum, jak stworzył sobie
              w główce przepiękną fantazję że spekulant bankrutuje a tam mu ktoś
              wyłożył jak krowie na rowie że ten blok był skończony i sprzedany 3
              lata wcześniej - yhyhy no nie moge a ten błazen 'zyski' szczekał i
              szczekał i nie mógł uwierzyć - haha ale mu zawistna piana z ryja
              leciała. Chyba miał koszmary potem z tym spekulantem liczącym
              pieniądze - hihihi
              • Gość: kloss Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.chello.pl 03.10.08, 21:21
                w główkach się porąbało bo mieszkanko za friko 2,5zł/m czynsz, jak
                podnieśli do 4,5 to latum
              • mufffa Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 03.10.08, 21:27
                fakt!

steapy! sorry za niesłusznie wymierzony policzek! (ale tylko ten
                jeden) :)
            • mufffa Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 03.10.08, 21:29
              no! a pomyśl, że my się tak zaśmiewamy ilekroć wchodząc na to forum
              czytamy wasze rzygi :)) to jest jak narkotyk heheh
              • Gość: oleg Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.spray.net.pl 03.10.08, 22:02
                muffa:
                chcesz sie posmiac? to moze sie posmiejemy z twoich postow na tym
                forum? pamietasz jeszcze co pisales tutaj? daj znac a cala twoja
                produkcja zostanie raz jeszcze wszystkim przypomniana. czekam na
                sygnal! wrecz nie moge sie juz doczekac... wiesz to jest taki
                wrecz... overdose! ;) !!
                • arkaszka1 Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 03.10.08, 22:09
                  Ja bym chętnie poczytał cóż za mądrości wlewało nasze najjaśniejsze
                  słoneczko forum, toż to musi być miód dla oczu, nie wiem tylko czy
                  tyle światłych myśli zabarwionych lekką drwiną sarkazmu jest w
                  stanie przyjąć mój ograniczony intelekt piewcy spadków.
                  • steady_at_najx Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 04.10.08, 11:24
                    Arkaszka - troll muffa - zwany takze smieciem forumowym, ktorego 80% postow stanowia posty o kale i ejakulacji, kiedys twierdzil, ze sprzedal i juz "go to nie interesuje".
                    Po zle ukrywanej wscieklosci w jego postach a takze sporej ilosci "alter ego" (jako niezalogowane rozne nicki) widac, ze utopil i nie moze sie z tym pogodzic.

Nie podejmujcie dyskusji z nim ? Czy jak was zaczepi na dworcu przesmiergly pijak i rzuci wam epitet dyskutujecie czy idziecie dalej ?
                    Tak samo traktujcie tego smiecia, on tylko czeka na dialog a przeciez pokona was w tych dyskusjach w ktorych uzywa smierdzacej (jak caly on) retoryki. Ma w tym ogromne doswiadczenie. Gosc jest chory i to mocno. Dlatego apel - nie puszczajcie slow na jego mlyn. Olewac a najlepiej tak jak ja - dodac go do ignore na profilu - mniej wtedy wali z ekranu jak te posty nie sa wyswietlane.
                    • arkaszka1 Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 04.10.08, 20:26
                      Ja wiem, że z mądrych inaczej nie można się śmiać, ale to jest
                      silniejsze odemnie:-)
                    • mufffa Steapiemu respons pogodny 04.10.08, 23:14
                      Proszę moda o nie kasowanie tego entuzjastycznego wpisu! Po prostu
                      jest cudny!!

Niezwykle bystra analiza, demaskująca moje umoczenie na rynku RE to
                      tylko przystawka uczty intelektualnej na jaką zdobył się stypior.

Daniem głównym jest to, że stypior uważa, że będąc umoczonym,
                      zamiast sprzedać ASAP po cenie dnia, próbowałbym zatrzymać rynek
                      dezorientującymi wpisami na tym forum!! - tak tak on naprawdę tak
                      uważa :)))

Na deser steapy uraczył mnie nieskrywaną niechęcią, rzekłbym agresją
                      werbalną :) Zastanawialiście się dlaczego? Otóż steapy naprawdę
                      wierzy, że wpisy na tym forum kształtują rynek, i szczerze
                      nienawidzi mnie za to, że kolejne lata mieszkał i będzie mieszkał z
                      matką, co jak wiadomo, niespecjalnie służy podkołderkowym zabawom z
                      renią grabowską. :))

Steapy!! Co myśmy z tobą zrobili...

:)
          • Gość: jarek Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.wro.vectranet.pl 04.10.08, 19:02
            no cóż nicki sie zmieniają ale ludzie już nie tak bardzo panie
            mgmg /mufffo :)domyślam sie że zarobiłeś ale sądze że jeszcze
            niewszystko opierd..... ,masz jakiś kłopotek i tu sie motywujesz ?
            • mufffa Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 04.10.08, 23:16
              haha a właśnie że wszystko!! :PPPP :))))
      • satorianus Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 11.02.09, 10:19
        Gdzie jest ten wątek?
    • Gość: jarek Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: *.wro.vectranet.pl 04.10.08, 19:05
      > "Pod hasłem "Lokatorzy to nie towar" około 100 osób przeszło w
      piątek ulicami W
      > arszawy manifestując w obronie praw lokatorów. Jesteśmy przeciwko
      eksmisji oraz
      > podnoszeniu czynszów - mówili uczestnicy demonstracji."

żałosne .niech sie biorą do roboty a spdki będą bez ich
      roszczeniowych dup.
      • arkaszka1 Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem 04.10.08, 20:41
        Niedawno oglądałem program o mieszkaniach w Łodzi, tam gościu
        odzyskał kamienicę od miasta wraz z lokatorami i podniósł czynsz z
        1zł/m2 do 6zł/m2, motywacja była logiczna, trzeba zrobić pierwszy od
        30lat remont dachu, klatek itd. Jakiś oburzony lokator mówił to
        rozbój jak on zapłaci 620 zł czynszu, przecież jemu należy się
        mieszkanie i nie będzie płacił krwiopijcy. K..rwa gostek dostał za
        free mieszkanie 100m2 w centrum miasta, bez rat kredytu, odsetek.
        Każdy normalny człowiek skakałby z radości gdyby miał takie
        mieszkanie za 1000zł/miesięcznie. Pomieszkałby w kawalerce 30m z
        czynszem 1200zł/miesięcznie to by wrócił na ziemie, za darmo to jest
        zachód słońca, a za tani czynsz mieszkań komunalnych dopłacają
        normalni mieszkańcy
    • Gość: ola Re: Lokatorzy mają dość zawyżonych cen za wynajem IP: 80.50.108.* 06.10.08, 09:01
      jak za drogo to zawsze mozna wrocic na wies
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka