Dodaj do ulubionych

Trajektoria spadków

16.10.08, 15:14
Już chyba wiadomo, że w pierwszej kolejności będą spadać duże mieszkania w
lokalizacjach uznawanych niegdyś za "przyszłościowe". To dość zabawne, bo
analitycy wszelkiej maści zgodnie uznawali, że właśnie te inwestycje obronią
się przed spadkami...

Co będzie dalej? Jak to wyglądało w innych krajach?
Obserwuj wątek
    • gorbibanki Re: Trajektoria spadków 16.10.08, 15:37
      Jesteś pracownikiem gazety bo tak rozchwianego światopoglądu nikt
      nie ma. Raz wątek o spadkach a później nasmiewanie się z tego w
      innym wątku.
      • steady_at_najx Re: Trajektoria spadków 16.10.08, 15:40
        > Jesteś pracownikiem gazety bo tak rozchwianego światopoglądu nikt
        > nie ma

10/10 :)
      • satorianus Re: Trajektoria spadków 16.10.08, 16:27
        Jedyną postawą godną człowieka jest siedzieć okrakiem na kazdej barykadzie.:) Ja
        po prostu jestem realistą i rozważam różne scenariusze rozwoju sytuacji. Wiem,
        że mózg fanatyka nie jest w stanie tego ani docenić, ani nawet pojąć, ale cóż...
        • steady_at_najx Re: Trajektoria spadków 16.10.08, 16:42
          Tak samo mysli choragiewka na wietrze "jestem realista i rozwazam rozne scenariusze ustawienia - zwykle w strone w ktora wieje wiatr" :D
          • satorianus Znowu z toba gorzej 16.10.08, 19:51
            To co piszesz byłoby prawdą jeśli chodziłoby o kwestie ideologiczne lub religne.
            A od tego moj ostad rynku nieruchomosci jest jeszcze daleki. Ty dawno
            przekroczyles granice. :)
            • mufffa Re: Znowu z toba gorzej 16.10.08, 20:50
              Satorianusie! Nie wdawaj się w bezcelowe polemiki z trollami! Im
              chodzi tylko to by zbrukać estetykę rozmówcy, szczególnie ten steapy
              jest nieźle zboczony.
              • arkaszka1 Re: Znowu z toba gorzej 16.10.08, 21:02

przyganiał kocioł garnkowi:)
              • Gość: oleg Re: Znowu z toba gorzej IP: *.spray.net.pl 16.10.08, 21:09
                Muffa!
                3maj linie - pamietaj, ze grasz na spadki teraz aby znow pobawic sie
                z jelonkami. Zatem obstawiaj spadki - czym wieksze tym lepsze dla
                ciebie, bo wiecej jelonkow i lepsza zabawa.
            • steady_at_najx Re: Znowu z toba gorzej 16.10.08, 22:14
              > To co piszesz byłoby prawdą jeśli chodziłoby o kwestie ideologiczne lub religne
              > .
              > A od tego moj ostad rynku nieruchomosci jest jeszcze daleki. Ty dawno
              > przekroczyles granice. :)

masz jakis generator belkotu jak nie wiesz co odpowiedziec ?
              • satorianus Re: Znowu z toba gorzej 16.10.08, 22:26
                To nie bełkot. Spadki to dla Ciebie już nie analiza. To religia :)
                • steady_at_najx Re: Znowu z toba gorzej 16.10.08, 22:50
                  marny glupol cierpiacy na rozdwojenie jazni, siedzi bidulek na forum i nie wie czy juz kupowac swoje 35 m czy poczekac....

Rzecz w tym glupolu ze argumenty oparte na analizie podawalem nie raz. Zawsze jak stawaly sie za trudne (jeszcze wtedy jak twierdziles ze nie bedzie spadkow) uciekales bez slowa.
                  Ja przy swoim obstaje juz dlugi czas i czytajac moje posty z przeszlosci mozna zauwazyc jak wiele rzeczy przewidzialem, niezaleznie czy bylem atakowany przez takich glupoli jak Ty czy takich skrzywionych kretynow jak muffa.

Ehh glupolu juz zdecydowales czy jestes za tym ze beda spadki czy stabilizacja ? Chyba napaliles sie jednak na spadki obserwujac jak z dzieciecymi emocjami rozpoczynasz wiele watkow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka