thomas.levy 17.11.08, 22:41 "wielka promocja" - śmiech na sali. www.polnord.pl/sprzedaz/krysztal-wilanowa/ceny Z czym do ludzi, Krauze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gts Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.chello.pl 17.11.08, 23:07 takie są niestety na razie fakty ale jeżeli zadowolisz się pofantazjowaniem - to zapraszamy na wątki masowo kreowane przez gołodupców, w których to przekrzykują się nawzajem o gigantycznych spadkach w Mission Viejo oraz Kuala Lumpur , i zabawiają analizami walutowo - filozoficznymi . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.chello.pl 17.11.08, 23:10 ja ci mogę wystawić zaświadczenie że u mnie w bloku jest już 10% taniej. Na jego podstawie można się ubiegać o co najmniej taką samą obniżkę u tej mendy Krauzego. a w ogóle to zagadałem ze steadym na priva, zaraz ci wklei listę mieszkań wycenionych już prawie wg sprawiedliwości społecznej. Pracował nad tym przez ostatnie parę tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
stoje_i_patrze Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa 17.11.08, 23:24 W rzeczywistości opusty są większe. Podzwoń i się dowiesz. Co miesiąc parę mieszkań na Wilanowie u jednego developera schodzi po 5500. JA tam nie chce mieszkać bo mi się to nowe blokowisko nie podoba ale jak na razie to miesiąc te parę mieszkań schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 08:58 a możesz podać u którego dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cena:(( Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: 212.160.172.* 20.11.08, 12:59 u każdego, tylko trzeba ruszyć makówką a nie czekać co powie dev. i potakiwać głupio głową. wciskać badziewie to ciemniakom potrafią, w tym są naprawdę dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.gprs.plus.pl 24.02.09, 22:02 Teraz to już chyba rozmowa zaczyna się od rabatu 15% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 08:24 Chłopaki podeślicjcie mi taka liste, ja własnie wziełem sie za składanie ofert i rozmowe ale jak nie wiem gdzie jest granica to mogę przesadzić ursynów i wialnów by mnie interesił puzon3000@poczta.onet.pl lub gg 3525567 Pozdro. ps mieszkanie 3 pokoje 60metrow cos takiego mnie interesi Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa 25.02.09, 08:33 a widzial ktos rozklady mieszkan? koszmarki architektoniczne i nic poza tym. moze za darmo mozna by to wziac, ale tez pod warunkiem, ze zostanie dobrze przerobione przez dobrego architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: -5-7%, Kryształ Wilanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 10:09 < a w ogóle to zagadałem ze steadym na priva, zaraz ci wklei listę mieszkań wycenionych już prawie wg sprawiedliwości społecznej Dajcie no tą listę.. Odpowiedz Link Zgłoś