Gość: Iwona IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 17:30 Czy ktos slyszal o nowych inwestycjach na Ursynowie - w poblizu Lasu Kabackiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 18:27 SM "SAM-81" - budynki S-1 i S-3. www.sam-81.pl pzdr MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keimak Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.bonair.com.pl 20.02.04, 09:11 > SM "SAM-81" - budynki S-1 i S-3. Inwestycja owszem jest, ale nie wiem czy zostało coś do kupienia. Kupowaliśmy na początku lutego to zostało kilka mieszkań, reszta już przebrana. Keimak Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kabaty - nowe inwestycje? 02.11.03, 18:30 Ja sam kupiłem segment w firmie Por-bud przy ul. Wełnianej. Gorąco polecam. Są jeszcze wolne. Wysoka jakośc, znakomita współpraca, jestem bardzo zadowolony. jan.woyke@xl.wp.pl developer: www.por-bud.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:57 Tak Ronson buduje na Wąwozowej/Zaruby w środę było ogłoszenie w GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAGA Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.crowley.pl 20.02.04, 09:03 Jakim cudem, Wszyskie rogi Zaruby /Wąwozowa sa juz zabudowane.Masz na myśli plac do piłki noznej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 14:27 To chyba niestety prawda - na boisku i parkingu, tak przynajmniej wynika z ich mapki na stronie www.ronson.pl/bialy_dom.html. Biorąc pod uwagę, że -nie ma śladu ogrodzenia, -jeszcze jest tam parking, -pewnie będzie oprotestowanie pozwolenia na budowę (o ile już je mają) to termin realizacji I kw 2005 pachnie fikcją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Edbud IP: 193.108.78.* 20.02.04, 10:41 Edbud 1. w kwadracie Relaksowa, Zaruby, Szajnowicza (2 inwestycje) 2. na rogu Wawazowej i Al. KEN www.edbud.pl/ Ja "kupuje" u nich, ale opinie o nich na forum sa rozne (drodzy, niedorobki technologiczne, nieprzyjazna i nienegocjowalna umowa) i CZESC negatywnych jest prawdziwa (-> patrz inne watki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Edbud IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 14:03 Witam, Edbud ma chyba jakiś problem z pozwoleniem na budowę na inwestycje przy KEN/Wąwozowa. W lipcu ubiegłego roku zarezerwowałem sobie ładne miszkanko 3 pokojowe. Wówczas mówiono o jesieni jako terminie uzyskania pozwolenia i podpisania umowy. Pod koniec roku pozwolenia nadal nie było ale na stronie www można było sobie chociaż pooglądać plany. Teraz pozwolenia chyba nadal nie ma na stronie informacje praktycznie wszystkie zniknęły - kierują do biura. Ja miałem dosyć oczekiwania i podpisałem umowę za spóldzielnią SBM Merkury na inwestycję przy Wańkowicza (blisko Alei kasztanowiej). www.sbm-merkury.pl/O_Budynek-8-1.html Mają bardzo dobre opinie na forum, sprzedali już grubo ponad 70% powierzchi mieszkań, choć parę ciekawych jeszcze pozostało. Mają już pozwolenie na budowę i jeszcze w lutym chcą rozpocząć a termin realizacji to wrzesień przeszłego roku. Do tej pory dotrzymywali terminow. poz, m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A DD IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 11:48 DD, Aleja Kasztanowa II etap Odpowiedz Link Zgłoś