Dodaj do ulubionych

Kabaty - nowe inwestycje?

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 17:30
Czy ktos slyszal o nowych inwestycjach na Ursynowie - w poblizu Lasu
Kabackiego??
Obserwuj wątek
    • Gość: MK Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 18:27
      SM "SAM-81" - budynki S-1 i S-3.
      www.sam-81.pl
      pzdr
      MK
      • Gość: keimak Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.bonair.com.pl 20.02.04, 09:11
        > SM "SAM-81" - budynki S-1 i S-3.

Inwestycja owszem jest, ale nie wiem czy zostało coś do kupienia. Kupowaliśmy
        na początku lutego to zostało kilka mieszkań, reszta już przebrana.
        Keimak
    • jan-w Re: Kabaty - nowe inwestycje? 02.11.03, 18:30
      Ja sam kupiłem segment w firmie Por-bud przy ul. Wełnianej. Gorąco polecam.
      Są jeszcze wolne. Wysoka jakośc, znakomita współpraca, jestem bardzo zadowolony.
      jan.woyke@xl.wp.pl

developer: www.por-bud.com.pl
    • Gość: Basia Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:57
      Tak Ronson buduje na Wąwozowej/Zaruby w środę było ogłoszenie w GW
      • Gość: GAGA Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.crowley.pl 20.02.04, 09:03
        Jakim cudem, Wszyskie rogi Zaruby /Wąwozowa sa juz zabudowane.Masz na myśli
        plac do piłki noznej ??
        • Gość: m Re: Kabaty - nowe inwestycje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 14:27
          To chyba niestety prawda - na boisku i parkingu, tak przynajmniej wynika z ich
          mapki na stronie www.ronson.pl/bialy_dom.html. Biorąc pod uwagę, że
          -nie ma śladu ogrodzenia,
          -jeszcze jest tam parking,
          -pewnie będzie oprotestowanie pozwolenia na budowę (o ile już je mają)

to termin realizacji I kw 2005 pachnie fikcją
    • Gość: aaa Edbud IP: 193.108.78.* 20.02.04, 10:41
      Edbud
      1. w kwadracie Relaksowa, Zaruby, Szajnowicza (2 inwestycje)
      2. na rogu Wawazowej i Al. KEN
      www.edbud.pl/
      Ja "kupuje" u nich, ale opinie o nich na forum sa rozne (drodzy, niedorobki
      technologiczne, nieprzyjazna i nienegocjowalna umowa) i CZESC negatywnych jest
      prawdziwa (-> patrz inne watki)
      • Gość: m Re: Edbud IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 14:03
        Witam,

Edbud ma chyba jakiś problem z pozwoleniem na budowę na inwestycje przy
        KEN/Wąwozowa. W lipcu ubiegłego roku zarezerwowałem sobie ładne miszkanko 3
        pokojowe. Wówczas mówiono o jesieni jako terminie uzyskania pozwolenia i
        podpisania umowy. Pod koniec roku pozwolenia nadal nie było ale na stronie www
        można było sobie chociaż pooglądać plany. Teraz pozwolenia chyba nadal nie ma
        na stronie informacje praktycznie wszystkie zniknęły - kierują do biura.

Ja miałem dosyć oczekiwania i podpisałem umowę za spóldzielnią SBM Merkury na
        inwestycję przy Wańkowicza (blisko Alei kasztanowiej).
        www.sbm-merkury.pl/O_Budynek-8-1.html
        Mają bardzo dobre opinie na forum, sprzedali już grubo ponad 70% powierzchi
        mieszkań, choć parę ciekawych jeszcze pozostało. Mają już pozwolenie na budowę
        i jeszcze w lutym chcą rozpocząć a termin realizacji to wrzesień przeszłego
        roku. Do tej pory dotrzymywali terminow.

poz, m
    • Gość: A DD IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.02.04, 11:48
      DD, Aleja Kasztanowa II etap
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka