Dodaj do ulubionych

Lubasa na Bielanach

IP: *.chello.pl 23.12.08, 16:52
czy ktoś zna developera Lubasa?
Obserwuj wątek
    • ro1nik Re: Lubasa na Bielanach 23.12.08, 18:54
      ja nie ale cytuje ze strony developera "jedno z najważniejszych przedsiębiorstw
      hiszpańskich" ...

już się boję tego developera :-)
      • ro1nik Re: Lubasa na Bielanach 23.12.08, 18:56
        a jeszcze to:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=778&w=82227707&a=82228509
        • Gość: Anka Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpanii IP: *.aster.pl 24.12.08, 20:12
          j.w.
          • ekaunt Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa 26.12.08, 10:19
            Na Bielanach mają Mariposę, którą kończą za rok więc tu chyba zwały nie będzie.
            Mają chyba nawet dawać wykończenie pod klucz więc coś drgnęło w ich podejściu.
            Z tego co wiem to Inflancką mają zacząć w marcu 2009 część biurową - GBC, a w
            okolicach wakacji część mieszkaniową.
            Ale bezpieczniej kupować mieszkania już zrobione ewentualnie mocno zaawansowane
            - dziurom w ziemi mówimy "nie" :)
            • Gość: Zenek Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 11:43
              ekaunt napisał:
              > Ale bezpieczniej kupować mieszkania już zrobione ewentualnie mocno zaawansowane
              > - dziurom w ziemi mówimy "nie" :)

Developer może splajtować na dzień przed oddaniem mieszkania , tak więc pisanie,
              że kupowanie mieszkania w zaawansowanym stadium budowy jest bezpieczne to po
              prostu wprowadzanie w błąd.
              W obecnej sytuacji bezpieczne jest tylko kupowanie mieszkania w ukończonej
              inwestycji z załatwionymi wszystkimi formalnościami:
              płacimy u notariusza -> dostajemy " klucze" i akt własności.
              • Gość: str Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.chello.pl 26.12.08, 12:55
                Taaaakkk...a do tego notariusze pieniądze przynosimy w walizce...Po co pisać
                głupoty?? Oraz jaka to niby teraz jest sytuacja?? Spowolnienie na rynku i tyle -
                jak coś jest dobrze zarządzane to przetrwa i spowolnienie, a jak nie jest to i w
                czasie koniunktury na rynku Cię oszukają...
                Oraz z kupowaniem wcześniej jest jak z kupowaniem ubrań w sezonie pomimo, że za
                chwile wiemy że i tak będzie przecena - ale jak już będzie przecena może nie być
                naszego rozmiaru bądź koloru - chcesz mieć wybór- musisz kupić wcześniej godząc
                sie na większe ryzyko i ceny.
                • Gość: kit Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 13:13
                  to tak dla jeleni.
                • steady_at_najx Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa 26.12.08, 13:28
                  >Spowolnienie na rynku i tyle

spowolnienie to bylo w 1 polowie 2008. Jesli teraz mowisz o "spowolnieniu" to albo nie bardzo wiesz co sie dzieje albo piszesz to celowo bo masz w tym biznes.

>> jak coś jest dobrze zarządzane to przetrwa i spowolnienie,

a skad wiesz ze jest ? masz jakies dane prosto z posiedzenia zarzadu ?

> czasie koniunktury na rynku Cię oszukają...

z tym ze w czasie kryzysu to prawdopodobienstwo bardzo rosnie...
                • Gość: Zenek Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:59
                  Gość portalu: str napisał(a):
                  > Taaaakkk...a do tego notariusze pieniądze przynosimy w walizce...

Napisałem gdzieś że pieniądze trzeba przynieść w walizce, durniu ?
                  Wmawiasz mi coś czego nie napisałem, i piszesz że to głupoty ?
                  W UB cię takich metod nauczyli czy w pIS-ie ?
                  • Gość: str Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.chello.pl 27.12.08, 16:35
                    Szanowny Zenonie, o zapłacie u notariusza pisałeś Ty nie ja...jeśli nie podoba
                    Ci się walizka to możesz przynieść pieniądze w reklamówce albo w gaciach Twój
                    wybór...
                    A durnia zarezerwuj sobie dla swojego ojca który Cię spłodził a potem wychował
                    na chama.
                    • Gość: Koperfiltz mufffa słodki klocuszku odnalazłem cię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 18:56
                      Czemu nie piszesz pod swoim nickiem ?
                      Wstydzisz się ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka