Gość: mjmarzena IP: *.chello.pl 23.12.08, 16:52 czy ktoś zna developera Lubasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro1nik Re: Lubasa na Bielanach 23.12.08, 18:54 ja nie ale cytuje ze strony developera "jedno z najważniejszych przedsiębiorstw hiszpańskich" ... już się boję tego developera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: Lubasa na Bielanach 23.12.08, 18:56 a jeszcze to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=778&w=82227707&a=82228509 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpanii IP: *.aster.pl 24.12.08, 20:12 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa 26.12.08, 10:19 Na Bielanach mają Mariposę, którą kończą za rok więc tu chyba zwały nie będzie. Mają chyba nawet dawać wykończenie pod klucz więc coś drgnęło w ich podejściu. Z tego co wiem to Inflancką mają zacząć w marcu 2009 część biurową - GBC, a w okolicach wakacji część mieszkaniową. Ale bezpieczniej kupować mieszkania już zrobione ewentualnie mocno zaawansowane - dziurom w ziemi mówimy "nie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 11:43 ekaunt napisał: > Ale bezpieczniej kupować mieszkania już zrobione ewentualnie mocno zaawansowane > - dziurom w ziemi mówimy "nie" :) Developer może splajtować na dzień przed oddaniem mieszkania , tak więc pisanie, że kupowanie mieszkania w zaawansowanym stadium budowy jest bezpieczne to po prostu wprowadzanie w błąd. W obecnej sytuacji bezpieczne jest tylko kupowanie mieszkania w ukończonej inwestycji z załatwionymi wszystkimi formalnościami: płacimy u notariusza -> dostajemy " klucze" i akt własności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.chello.pl 26.12.08, 12:55 Taaaakkk...a do tego notariusze pieniądze przynosimy w walizce...Po co pisać głupoty?? Oraz jaka to niby teraz jest sytuacja?? Spowolnienie na rynku i tyle - jak coś jest dobrze zarządzane to przetrwa i spowolnienie, a jak nie jest to i w czasie koniunktury na rynku Cię oszukają... Oraz z kupowaniem wcześniej jest jak z kupowaniem ubrań w sezonie pomimo, że za chwile wiemy że i tak będzie przecena - ale jak już będzie przecena może nie być naszego rozmiaru bądź koloru - chcesz mieć wybór- musisz kupić wcześniej godząc sie na większe ryzyko i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 13:13 to tak dla jeleni. Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa 26.12.08, 13:28 >Spowolnienie na rynku i tyle spowolnienie to bylo w 1 polowie 2008. Jesli teraz mowisz o "spowolnieniu" to albo nie bardzo wiesz co sie dzieje albo piszesz to celowo bo masz w tym biznes. >> jak coś jest dobrze zarządzane to przetrwa i spowolnienie, a skad wiesz ze jest ? masz jakies dane prosto z posiedzenia zarzadu ? > czasie koniunktury na rynku Cię oszukają... z tym ze w czasie kryzysu to prawdopodobienstwo bardzo rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:59 Gość portalu: str napisał(a): > Taaaakkk...a do tego notariusze pieniądze przynosimy w walizce... Napisałem gdzieś że pieniądze trzeba przynieść w walizce, durniu ? Wmawiasz mi coś czego nie napisałem, i piszesz że to głupoty ? W UB cię takich metod nauczyli czy w pIS-ie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Nalezy się bać....mają duże problemy w Hiszpa IP: *.chello.pl 27.12.08, 16:35 Szanowny Zenonie, o zapłacie u notariusza pisałeś Ty nie ja...jeśli nie podoba Ci się walizka to możesz przynieść pieniądze w reklamówce albo w gaciach Twój wybór... A durnia zarezerwuj sobie dla swojego ojca który Cię spłodził a potem wychował na chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koperfiltz mufffa słodki klocuszku odnalazłem cię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 18:56 Czemu nie piszesz pod swoim nickiem ? Wstydzisz się ? Odpowiedz Link Zgłoś