Gość: gość IP: 89.250.196.* 26.01.09, 16:04 co sądzicie o tym deweloperze? jak oceniacie inwestycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vert Re: AGRO-MAN IP: 213.76.139.* 28.01.09, 17:00 Gość portalu: gość napisał(a): > co sądzicie o tym deweloperze? jak oceniacie inwestycje? > deweloper należący w 100% do skarbu państwa poprzez Tonagro mający tereny m.in. na Białołęce, wypłacalny i pewny, trochę nieudolny, ale buduje porządnie i zrealizował atrakcyjne wizualnie osiedla: - Brzeziny, osiedle Lewandów i na ukończeniu Lewandów Leśny na Zielonej Białołece na przeciw CH Targówek i M1 oraz osiedle Parzniew w Brwinowie kolo Pruszkowa, ma jeszcze w ofercie pojedyncze mieszkania na Białołęce i pewnie coś w Brwinowie jednak przy obecnych cenach jakie żąda 7-8tys. za m2 na Lewandowie raczej nie prędko sprzeda zwłaszcza, że prawie wszystko sprzedawał po 3-4tys. w 2005-06 roku. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_naxj Re: AGRO-MAN IP: *.chello.pl 28.01.09, 22:11 witam szanownych Ynwestorów pętla na szyję na 40 lat, i hejże, żyjmy w betonowej klitce.. Jesteście żałośni pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marek_tomek Re: AGRO-MAN 28.01.09, 23:08 jak się ostatnio kontaktowałem to mówili o 6,5 tys brutto a nawet 6,0 tys (a nie 7-8 tys) co już wydało mi się w miarę ciekawe tym bardziej że zwróciłem uwagę na te wielkie tarasy pytanie czy jakość jest przyzwoita w miarę bodaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejti Re: AGRO-MAN IP: *.acn.waw.pl 28.01.09, 22:22 Jakiś czas temu interesowałam się ich inwestycją lewandów leśny na białołęce ale zrezygnowałam ponieważ na miejscu nie wygląda to tak dobrze jak na www. Zero infrastruktury usługowo usługowo-handlowej na osiedlu, wprawdzie po drugiej stronie ulicy jest centrum handlowe targówek ale ta ulica to trasa toruńska i przedostanie się na drugą stronę to niezła przeprawa, zarówno pieszo jak i samochodem. Ogólnie nie polecam chociaż deweloper dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_tomek Re: AGRO-MAN 28.01.09, 23:13 Juz sie przyzwyczaiłem że u naszych deweloperów rysunki odbiegają od rzeczywistości :) z przejazdu widziałem te osiedle i wydaje mi się że tam jest wiadukt którym można przejechać i przejść do centrum handlowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejti Re: AGRO-MAN IP: *.acn.waw.pl 28.01.09, 23:46 dokładnie, można przejść się wiaduktem ale to jest niezła wycieczka,w linii prostej licząc od najbliższych ulicy domów osiedla do centrum handlowego po drugiej stronie będzie "na oko" z 300-400 metrów. Samochodem jechać codzien po 2 bułki do centrum handlowego po drugiej stronie ulicy szkoda czasu więc zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steady_at_najx Re: AGRO-MAN IP: *.chello.pl 29.01.09, 01:02 tak kochani mości deweloper pluje wam w gębę bierze się pod boki i zaciera chciwe rączki a wy , w wiernopoddańczym ukłonie maszerujecie do biur sprzedaży i z wypiekami na robotniczych buziach oglądacie te cudeńka które ma dla was na sprzedaż hejże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: AGRO-MAN IP: *.acn.waw.pl 08.02.09, 22:55 tez jestem zainteresowana - może ktoś z mieszkańców wypowie jak mieszka się na osiedlach tego dewelopera - osobiście słyszałam że nie jest źle w porównaniu z konkurencją architektura w porównaniu z innymi w rejonie pozytywnie się wyróżnia a ceny z tego co dzwoniłam do salonu sprzedaży są umiarkowane Odpowiedz Link Zgłoś