Gość: wanilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:18 Czy wiecie coś nt. inwestycji na Bernardyńskiej - Willa Anna? Będę wdzięczna za każdą info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris700 Re: Willa Anna 14.11.03, 16:42 Witam, Oglądałem tę inwestycję kilka dni temu. Też byłem nią poważnie zainteresowany. Cóż... Developer wydaje się być poważnym partnerem. Sama inwestycja też zdaje wydaje się być interesująca. Nie podobało mi się jedynie to, że sliczną zabudową willową wciśnięto między wysokie blokowiska z lat zdaje się 70-tych. Moje wątpliwości budziło też to, jak skomunikowany jest Dolny Mokotów z innymi dzielnicami. Nie zainteresowałem się zapisami umowy. które proponuje developer, gdyż w międzyczasie zainteresowałem się inną inwestycją, którą właśnie finalizuję. Pozdrawiam! K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Willa Anna IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 18.11.03, 13:32 Witaj, Mieszkania będą do oddania pod koniec kwietnia 2004. Dom Development to solidny developer, więc chyba się nie spóźnią. Mają ciekawą promocję. Trzeba także kupić miejsce parkingowe, jedyne które zostały to w garażu podziemnym. Jak będziesz potrzebować więcej informacji, jakiś szczególowych, to pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś