Dodaj do ulubionych

Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów

IP: *.pg.com 09.04.09, 11:11
Witam,
Zamierzam kupić mieszkanie w tej inwestycji. Proponowana cena to 6300 za m2 +
garaż. Wydaje mi się że jest to atrakcyjna oferta. Niestety na dzień dzisiejszy
jest to bardzo peryferyjna lokalizacja (nawet jak na MW) - pustkowie...Czy ktoś
z Was analizował umowę przedwstępna? Czy są jakieś nieścisłości. Zamierzam
negocjować terminy wpłat - czy orientujecie się czy Robyg idzie na rękę w tej
kwestii?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:56
      Odpuść sobie Robyg. Poszukaj gdzie indziej.
    • Gość: traktorzysta Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 217.98.20.* 10.04.09, 07:41
      Prawie nikt nie chce mieszkać na Wilanowie, jak podają oferty.net
      a tu ciągle ktoś o nim pisze, że niby to chce tam kupować mieszkanie.
      Zastanawiające
      • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:01
        Poczytałem sobie nieco wszystkie fora na temat MW i rzeczywiście dominują
        negatywne opinie. Natomiast uważam że dzielnica jest bardzo przyszłościowa i
        stanowi nową jakoś na mapie Warszawy. Poza tym cena jest atrakcyjna w stosunku
        do oferowanego standardu. Ursynów, Tarchomin - nie ma niskiej zabudowy,
        podwyższonego standardu..są to typowe blokowiska tylko że z dobrą infrastrukturą.
        Budowa ulicy Rzeczpospolitej będzie ukończona do końca tego roku więc coś się
        rusza:):)
        Pozdrawiam
        • Gość: manipulacjonowość Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.ptim.net.pl 10.04.09, 13:28
          na czym polega "przyszłościowość"? na linii metra?
          • arkaszka1 Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów 10.04.09, 14:36
            Wilanów nie jest zły, ma sporo wad związanych z infrastrukturą, ale
            w ciagu paru lat jest szansa na rozwiazanie, obwodnica też trochę
            rozluźni wyjazdy z osiedla, jak dla mnie ok 5,5-6 tys to niezła
            cena*, inna sprawa to rozkłady mieszkań i miejsca parkingowe.
            *Nie dotyczy Hlonda przy świątyni
          • Gość: future MW lepsze niż Kręczki Kaputy z J-WC IP: *.acn.waw.pl 10.04.09, 15:03
            Już w 2027 będzie tramwaj.
            Za dziesięć lat chodniki (prestiżowe - będzie można ściągnąć już kalosze) i
            pierwszy sklep.
            Już jest sushi bar i kilka banków.

Przedszkola i szkoły - też już niedługo. Jedna niemieckojęzyczna już jest
            zaplanowana.

Ogród zimowy - już jest, w zimie, jak śnieg spadnie.
            Ogród letni "La pustynia" - już też jest.
            Konie, deptak, i dostęp do morza i widok na góry już niedługo
            A2 w poprzek - to akurat będzie, ach te TIRy, ach te spaliny - ogród całoroczny.

Nakupowali tam "inwestorzy" mieszkań i szukają teraz głąbów którzy to odkupią. A
            oni siedzą przed kompem i sobie, jak widać, wizualizują... Materiał ja co
            najmniej trzydziestosekundowy spot.

Jak tam fajnie będzie za 40 lat. Ale ciekawi mnie po ile te betony będą
            sprzedawane za dwa lata.
            • rydzyk_fizyk Re: MW lepsze niż Kręczki Kaputy z J-WC 11.04.09, 11:24
              "Jak tam fajnie będzie za 40 lat. Ale ciekawi mnie po ile te betony będą sprzedawane za dwa lata."

A mnie ciekawi ile te płachty jeszcze powiszą (na razie obchodzą roczek):

eksmisja.wordpress.com/2009/01/26/miasteczko-wilanow-ruchem-konika-szachowego/
              • jw_destruction A mnie ciekawi ile jeszcze volvo s80... 05.08.09, 23:16
                ...zafunduja naiwne jelonki pracownikom Robyga...

rejestracja.blog.pl/archiwum/index.php?nid=12185997
    • Gość: Gabi Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.stat.gov.pl 14.04.09, 13:12
      Witam,
      zapoznałam sie z tą inwestycją i wpisami na stronach - mam mieszane
      uczucia i dużo obaw, inne inf. na stronie Robyga inne w prasie:(
      dodatkowo juz zupełnie sie pogubiłam - gdzie jest ta ZDROWA i
      inwestycja. Cena kusi, ale jeśli nie potrafili dotrzymac jakości za
      10 tyś za metr!! to aż strach pomyślec co sie bedzie działo przy
      6300:) Umówiona jestem dziś w biurze - zobaczymy. śpieszyc sie nie
      będę, a jeśli cene zmienią to juz nie będą konkurencyjni do innych i
      zawsze mozna sie rozglądac za czymś fajnym, na ciągle atrakcyjnym
      mokotowie. Tak czy inaczej to poważna decyzja i 50000 już nie robi
      wrażenia..
    • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.pg.com 15.04.09, 10:29
      Na dzień dzisiejszy teren inwestycji jest ogrodzony płotem z blachy. Rozmawiam z
      kierownikiem budowy i mają ruszać na dniach.
      Ja też mam sporo wątpliwości dotyczących zadłużenia firmy itp. Kupowanie dziury
      w ziemi jest zawsze ryzykowne. Jednak cena jest bardzo kusząca i na to chwilę
      bezkonkurencyjna na terenie MW.
      Pzdr
      • Gość: Hazardzista Ile jesteście gotowi zapłacić za dziurę w ziemi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 10:38
        Proponuje konkurs - Ile jesteś gotowi zapłacić z dziurę w ziemi ?
        Zwycięzce czeka nominacja do prestiżowej "Nagrody Darwina"
        Patrz pl.wikipedia.org/wiki/Nagrody_Darwina
      • Gość: Gabi Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.stat.gov.pl 15.04.09, 13:48
        Witam
        po wizycie w biurze watpliwości coraz wiecej... sprzedawca nie
        wiedział od kiedy działa firma - podał że od 1992 roku:)) nie miał
        tez pojecia kiedy zacznie sie budowa!! nie wspomne już o tym ze
        wymiary mieszkania i wszystkich odległosci podawał mi na oko
        używając linijki:)) generalnie im więcej pytań zadawałam tym
        bardziej był zniesmaczony. Wydzwięk - podpisz umowę kobieto, bo
        promocja sie skończy, wpłać pieniądze i czekaj. mam wrażenie, ze po
        podpisaniu umowy z klientów bedziemy intruzami...
        pozdrawiam
        • Gość: Krzysiek Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.aster.pl 16.04.09, 10:49
          Witam,
          nie wiem z kim rozmawiałaś, ale ja rozmawiałem tam z jednym panem i
          był w 100% profesionalny. Widział dokładnie wszystko co mnie
          interesowało, kiedy się zaczyna budowa, kiedy jakie wpłaty itp. Cały
          czas był uśmiechnięty i bardzo miły. Może trafiłas na innego pana.
          Jak dla mnie świetnie i umawiam się na podpisanie umowy na dwu
          pokojowe mieszkanie. ps. jak mógł podawać Ci wielkości mieszkań na
          oko skoro mają podane wielkości na planach?
          • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.pg.com 16.04.09, 11:32
            Hej,
            Mam pytanie.
            Czy negocjowałeś terminy wpłat?
            Za jaką cenę kupujesz mieszkanie 6300?
            Dzięki za info
            • Gość: Krzysiek Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.aster.pl 16.04.09, 11:50
              hej,
              jeszcze kupuje za 6300. Negocjowałem trochę terminy - w pewnym
              stopniu się da, dla mnie ok.
              Pozdrawiam,
              • ekaunt Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów 16.04.09, 12:24
                Przecież ta promocja będzie wieczna :) Pod nosem mają Accionę za 5800 zł/m2,
                inwestorów którzy wyprzedają mieszkania kupione w 2004/2005, inne firmy Nowy
                Wilanów, Millyon, Sjaelso etc. Podaż jest gigantyczna, a popyt niziutki.
                I w tej sytuacji kupowanie czegoś czego nie ma jest bez sensu. Chyba, że szuka
                się czegoś 30-50 m2, ale sądzę że w innych inwestycjach są takie mieszkania z
                szybszym terminem odbioru.
                • Gość: marcin Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 16.04.09, 12:58
                  ale czy inne inwestycje mają mieszkania z widokiem na skarpę( ok
                  600m odległości)? Niekórym to może rekompensować bliskość przyszłej
                  ul Płaskowickiej.
                • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.pg.com 16.04.09, 12:59
                  Masz dużo racji. Podaż mieszkań na MW jest bardzo duża. Niestety
                  metraże do 50 m2 (duży wybór) są dostępne jedynie w inwestycji Nowy
                  Wilanów - cena wyjściowa 8500 - 9000 za m2. Natomiast jeśli ktoś
                  szuka dużego mieszkania to ma w czym wybierać.
                  Pzdr
                  • ekaunt Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów 16.04.09, 17:08
                    No ale jak znam Nowy Wilanów to mają te mieszkania blisko trasy więc też bez
                    szału. A w ich dotychczasowych inwestycjach są wielkie, nieustawne mieszkania.
                    Ale oni strzaskali kupę kasy na pierwszym etapie no i są spółką skarbu państwa
                    więc co ich tam :)
          • Gość: Gabi Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 22:28
            Witam,
            pytałam o wymiary okien, ścian, odległosci od ulicy, parkingu, wielkość patio, część wspólną... mam wrażenie że w początkowej wersji projektu wyglądało to inaczej. Fajnie, że jest ktoś zdecydowany. Ja ciągle się waham. Mam pytanie jeśli mozesz odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna, bo skoro już podpisujesz umowę to pewnie jesteś zorientowany. Dla kogo ma być wybudowany ten wielopoziomowy parking przed budynkiem (etap IV) o którym jest mowa w umowie? Bardzo się obawiam, ze zapisy pozwalają na korzystanie z niego osobą z zewnątrz. pielgrzymi??
            Pozdrawiam
            • Gość: Krzysiek Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.aster.pl 18.04.09, 09:37
              Witam,
              nie sądzę żeby z tego parkingu mogły korzytać osoby z zewnątrz, to
              będzie parking ogrodzony z bramą lub szlabanem na pilota do
              korzystania wyłącznie przez mieszkańców.
              Pozdrawiam,
          • Gość: Kate Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.qubushotel.com 18.01.10, 18:19
            Ja rozmawiałam z p. Joanną - pełny profesjonalizm. Na pierwszym
            spotkaniu dostałam wszelkie dokumenty do zapoznania, na drugim
            podpisałam umowę. Minęło już kilka miesięcy i cały czas są ze mną w
            kontakcie. Nie wiem z kim rozmawiałaś i gdzie byłaś ale plany
            mieszkań leżą przy samym wejściu...
            • Gość: jozio Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 85.222.87.* 21.01.10, 00:39
              ROBYG I PROFESJONALIZM ????????????? :)))) panienki maja totalny
              bajzel, a w ogole to DEWELOPER TYPU JWC - sprzedaja syf, a w
              wmawiaja, ze sprzedaja apartamenty ... inna sprawa, ze zdrowa to
              segemnt typu bialoleka/tarchomin ... te cymbaly nigdy nie widzialy
              apartametow
              • Gość: rdi Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 21.01.10, 09:14
                "zdrowa "nigdy nie była sprzedawana jako apartamenty. Od zawsze
                oferowali ją jako mieszkania o podwyszszonym standardzie i takimi
                niewatpliwie są.
                • Gość: jozio Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 85.222.87.* 21.01.10, 23:04
                  o jakim standardzie PODWYZSZONYM ???????????? to ty chyba urodziles
                  sie i mieszkasz w mieszkaniu komunalnym na pradze, woli lub
                  apartamentowcach gomulki srodmiesciu jezeli to dla ciebie to
                  podwyzszony standard ... to jest zwykla masowa tandeta ... puknij
                  sie w glowe zanim masowa tandete bedziesz nazywal podwyzszonym
                  standardem
                  • Gość: rdi Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 22.01.10, 07:41
                    > o jakim standardzie PODWYZSZONYM ????????????

np: 270cm wysokości, na podłogach klatek schodowych płyty kamienne a
                    nie gres,drzwi do budynku z drewna sosnowego z
                    przeszkleniami,projektowane indywidualnie.

>to ty chyba urodziles
                    > sie i mieszkasz w mieszkaniu komunalnym na pradze, woli lub
                    > apartamentowcach gomulki srodmiesciu jezeli to dla ciebie to
                    > podwyzszony standard ... to jest zwykla masowa tandeta ... puknij
                    > sie w glowe zanim masowa tandete bedziesz nazywal podwyzszonym
                    > standardem

nie, nie urodziłem się i nie mieszkam w bloku komunalnym natomiast
                    po sposobie komunikacji wnioskuję że Ty tak

• Gość: jozio Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.centertel.pl 23.01.10, 04:40
                      CZY TY JESTES AZ TAK GLUPI ???

270cm wysokości - NIESAMOWITE ... MDLEJE Z WRAZENIA

na podłogach klatek schodowych płyty kamienne a nie gres - SZOK !!!

drzwi do budynku z drewna sosnowego z przeszkleniami,projektowane
                      indywidualnie - NIEPRAWDOPODOBNE !!!

GOSCIU PUKNIJ TY SIE W GLOWE - jezeli te bzdury o ktorych piszesz
                      maja stanowic podwyzszony standard to ty jestes kompletnym idiota -
                      to wszystko podnosi koszty inwestycji moze o 1% (w przelozeniu na
                      metr mieszkania) choc nawet nie wiem, czy o tyle (tak na marginesie
                      to gres moze byc znacznie drozszy od plyt kamiennych)

WBIJ SOBIE DO GLOWY

1/
                      Zdrowa to jest segment popularny - totalna przecietnosc (abstrahuje
                      od szaroburej elewacji, ktora sprawia koszmarne wrazenie)

2/
                      Tylko najlepsze inwestycje na Wilanowie mozna zaliczyc do segmentu
                      sredni + , a Zdrowa to jest najnizsza polka obok Villa Bianca,
                      Krysztalu Wilanowa czy "badziewia" wybudowanego po drugiej stronie
                      osi krolweskiej

3/
                      ku pocieszeniu ... 95% inwestycji zaliczanych przez deweloperow do
                      podwyzszonego standardu to zwykly segment sredni, a tzw. apartamenty
                      maja tyle wspolnego z apartamentami, co Tatry z Himalajami (w Polsce
                      praktycznie nie ma apartamentow - jest tylko troche mieszkan w
                      wyzszym standardzie)

Ku ROZPACZY ...
                      wiekszosc osiedli budowanych za Gierka bylaby blizsza pojecia wyzszy
                      standard ze wzgledu na
                      - nieporownywalna wrecz przestrzen
                      - 2-3 mieszkania na pietrze
                      - normalny rozklad pomieszczen
                      - nieporownywalnie wyzszy poziom zachowania intymnosci (obecnie
                      panuje moda na budowanie mieszkan z ogromnymi oknami, ktore zamiast
                      niesc raosc powoduja gigantyczny klopot - brak jakiejkowliek
                      intymnosci - sasiad sasiadowi zaglada do zupy)

Jedynymi mieszkaniami na Wilanowie, ktore mozna zaliczyc do
                      podwyzszonego standardu sa dobrze zlokalizowane penthouse znajdujace
                      sie w najladaniejszych inwestycjach takich jak ... I etap RKM z
                      widokiem od Klimczaka, Royal Axis od Klimczaka, niektore mieszkania
                      w Ostoi, etc.
                      Cala reszta to generalnie porazka ze wzgledu na brak intymnosci,
                      jedynym plusem jest to, ze niektore inwestycje sa atrakcyjne pod
                      wzgledem architektonicznym, ale Zdrowa nie jest taka inwestycja

RESUME:
                      PODWYZSZONY STANDARD TO JEST TYLKO W TWOJEJ GLOWIE - RZECZYWISTOSC
                      JEST BRUTALNA - TO WSZYSTKO JEST SREDNIA POLKA, przy czym 80%
                      mieszkan w tej inwestycji mozna zaliczyc do nizszego segmentu ze
                      wzgledu na wspomniany juz brak minimum intymnosci ... ale to jest
                      akurat obecnie standardem i niezmiernie trudno jest znalezc
                      inwestycje ktora dalaby poczucie intymnosci ... mozna jedynie
                      powiedziec, ze w poszczegolnych inwestycjach mozna znalezc
                      mieszkania ktore taka intymnosc zapewnia ... w przypadku Zdrowej
                      moga to byc mieszkania od Zdrowej z widokiem na zielen ... choc
                      diabli wiedza, jak to bedzie wygladalo za 10 lat, gdyz Wilanow coraz
                      bardziej odbiega od pierwotnej koncepcji - mailo byc pieknie i
                      bogato, a wyszlo jak wyszlo

• Gość: petronela Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 26.02.10, 16:48
                W "Rezydencji Marysieńka" nie jest lepiej. www.apartament-tutaj.pl
            • Gość: wojtek Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:02
              a czy to ładnie aby deweloper gadał sam ze sobą?
    • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 94.254.252.* 18.04.09, 10:33
      Hej,
      Zastanawia mnie inwestycja Robyga Nowa Rezydencja Królowej Marysieńki Etap 6 za
      biurem sprzedaży - budynki w stanie surowym stoją od jakiegoś czasu i nic tam
      się nie dzieje co najmniej od dwóch miesięcy. Ogrodzenie też jest w kiepskim
      stanie.

Odnośnie umowy (Zdrowa 4 etap) nie ma żadnej wzmianki o wypowiedzeniu umowy.
      Jedynie strony poinformowane są w jakich okolicznościach można odstąpić od umowy
      (kara 10% nie mniej jednak niż 10 tys PLN). To są dwie różne rzeczy. Rozumiem że
      w tym wypadku wypowiedzenie umowy reguluje kodeks cywilny? Cała kwota powinna
      być zwrócona nominalnie?

Pzdr
      MAR
      • Gość: Andrzej Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 18:58
        Witam Wszyskich
        Przezcytałem z uwagą wasze komentarze gdyż do tej pory był€m bardzo
        zainteresowany kupnem 2 pokojowego mieszania.
        Powiedzcie czy Robyg ma jaki€s problemy finansowe? Nie sledzilem
        prasy i doniesien na ten temat.
        Poza tym czy obok tapu IV sa planowane inne inwestycje typu droga
        garaz poziomowy tak jak piszecie?
        Pozdrawiam
        • Gość: Czarkek Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 19:04
          Czy cena 6300 za m2 dotyczy 2 pokojowego mieszkania czy wiekszego?
          Negocjowaliscie cene garazu czy miejsca postojowego ktore trzeba
          ponoc kupic? 35tys garaz i 25 tys miejsce wydaje sie byc dosc
          kosztowne....
          • Gość: MAR Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 81.12.226.* 17.05.09, 17:31
            Z tego co się orientuję Robyg w promocji sprzedał 10 mieszkań za cenę 6000 za
            m2, następnych 10 za cenę 6300. W tym momencie cena za m2 to 6600. Developer nie
            przewidywał żadnych negocjacji cenowych. Garaż za 35 tys PLN obowiązkowy lub
            miejsce postojowe za 25 PLN.
            Robiłem mały rozeznanie na rynku i generalnie Robyg jawi się jako uczciwy
            developer. Jak dotychczas jestem zadowolony z podejścia do klienta. Natomiast
            ryzyko jest zawsze:(
            • Gość: urzedas Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 22:21
              Witam

Inwestycja ta była chyba pierwszą, która w jakiś sposób zwróciła
              moją uwagę, była jakimś tam przykładem czegoś pozytywnego w tym
              zalewie kosmicznych cen - jest wyraźnie niższa i dotyczyła
              wszystkich mieszkań, a nie tylko dużych. Pozytywna jest przede
              wszystkim lokalizacja. Ale ostatecznie zrezygnowałem, bo:
              1. to wciąż jest koszmarnie drogo - nie stać mnie na takie coś, nie
              stać mnie na spłatę blisko połowy mojej pensji do końca aktywności
              zawodowej lub nawet dalej - przecież do jasnej cholery nie zawsze
              musi się mi wieść tak dobrze jak teraz..
              2. daleko od busa - mimo dobrej miejscówki bez auta ani rusz (no
              chyba że ktoś jest zawzięty i ma rano dużo czasu). Ewentualnie
              rower - ale to rozwiązanie dla singli chyba..No ale ten punkt da się
              jakoś naprawić, bo do czasu wybudowania skończą chyba Al.
              Rzeczypospolitej i coś tam autobusowego śmigać będzie - a ta ulica
              nie jest już tak daleko od osiedla
              3. I najważniejsze - zwróćcie uwagę, że jak staniecie na skraju
              budowy i spojrzycie w lewo, w stronę ulicy Przyczółkowej to
              zobaczycie taki przestrzał - jest to planowane miejsce ul.
              Płaskowickiej bis - następnie jak spojrzycie w lewo skos, bardziej w
              stronę Powsina to ukaże się również miejsce na planowaną trasę S coś
              tam (trasa Mostu Południowego). Także osiedle znajduje się niedaleko
              planowanego zjazdu/wjazdu z trasy szybkiego ruchu (chyba ostatni
              przed Wisłą) - i na pewno nie będzie to jakaś podrzędna droga, tylko
              mocno uczęszczana arteria. No ale to za lat kilka/kilkanaście. Tylko
              że np. na pewno przed końcem spłaty kredytu ;)
              Pozdrawiam
              • Gość: broz_tito Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: 212.160.172.* 08.07.09, 12:07
                A wiecie kiedy ma zostać ukończony etap IV ??
                • Gość: eM Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 09.07.09, 17:24
                  IV kwartał 2010 r.
                  Rozmowa toczy się od kwietnia, gdzie podawane ceny na forum
                  zaczynały się od 6300, w tej chwili koszt 1m2 wynosi 6800, w ciągu
                  kilku miesięcy aż tak skoczyły do góry? Ciekawe czy jest aż takie
                  zainteresowanie i stąd ceny poszły w górę...?
                  • Gość: marcin Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.chello.pl 10.07.09, 08:47
                    Czy ktoś z już mieszkających mieszkańców MW może potwierdzić fakt
                    ogrodzenia terenu przeznaczonego pod tzw Centrum MW?
                    • wacek77 Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów 10.07.09, 10:10
                      > Czy ktoś z już mieszkających mieszkańców MW może potwierdzić fakt
                      > ogrodzenia terenu przeznaczonego pod tzw Centrum MW?

Nie jestem mieszkańcem, ale potwierdzam - teren jest ogrodzony.
                      • Gość: kate Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.kpwig.gov.pl 29.07.09, 12:45
                        kupilam i nie widze problemow...
                        budowa idzie, obsluga jest ok
                        jakosc - zobaczymy...
                        kwestia tego co sie chce miec i za ile :) chyba jak ktos kupuje
                        mieszkanie to widzi ze w okolicy trzeba chodzic w kaloszach a metra
                        ani supermarketu nie ma...i albo mu to odpowiada albo nie.
                        moze sobie kupic przy metrze chodzone za 8000zl :)przeciez nikt
                        nikogo nie zmusza...
                        zawsze jest cos za cos
                        poza tym wilanow to jednak prestizowa dzielnica w porownaniu do
                        tarchomina czy targowka a nawet bielan

• Gość: pff Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:54
                          tak tak bardzo prestiżowa - pochwal się koleżankom i zakładaj kalosze
                        • Gość: hmm Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 20:44
                          nudzicie się tam w Komisji Papierów Wartościowych? a szef wie co porabiasz w pracy?
                  • Gość: katy Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.kpwig.gov.pl 29.07.09, 12:48
                    ceny byly promocyjne
                    kilka mieszkan poszlo za 600zl
                    nastepnych kilka za 6300z;
                    obecna cena 6800zl i wybor taki sobie
                    ja zaryzykowalam i sie ciesze
                    dewweloper aby uzyskac kredyt z banku musi spelnic warunki
                    (okreslone) jednym moze byc sprzedanie np 10 mieszkan
                    tyle
    • Gość: mieszkaniec NW Re: Zdrowa 4 ETAP Robyg Miasteczko Wilanów IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.09, 20:19
      aktualności znajdziesz na naszym forum www.e-wilanow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka