Gość: Zuza IP: *.wm.net 28.01.02, 13:07 Czy ktos moze bral kredyt w tym banku we frankach szwajcarskich i jakie ma doswiadczenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: *.maxsoft.com.pl 29.01.02, 11:36 Ja brałem i nie było większych problemów (w zasadzie wszystko oprócz mojego podpisu załatwił pośrednik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: *.wm.net 29.01.02, 13:37 dziekuje bardzo za iformacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: *.maxsoft.com.pl 29.01.02, 13:50 jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz: jarro@skrzynka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: 192.166.100.* 30.01.02, 13:53 Witam ja rowniez bralem kredyt w PBK i musze powiedziec jestem milo zaskoczony. Wiekszych problemow nie mialem zawsze bylem zawiadamiany telefoniczie o nowych decyzjach. Pozostawali zemna w ciaglym kontakcie. Doradzili kiedy puscic transze przy wachaniach waluty. Polecam oddzial na Cieszkowskiego (Zoliborz) bardzo mila obsluga. Troche to trawalo bo na decyzje czekalem 3 tygodnie. Ale byla umnie dosc skomplikowana syuacja z WOJSKIEM. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: *.wm.net 01.02.02, 09:21 Ale czy braliscie ten kredyt we Frankach Szwajcarskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: 192.166.100.* 01.02.02, 13:54 No pewnie i to bylo konkretne, i wlasnie dzisiaj mam pierwsza rate do splaty. Wiec sie zaczelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Kredyt hipoteczny w PBK IP: *.wm.net 04.02.02, 08:13 Czy jestes zadowolony z tego banku, jaka pobieraja prowizje? Odpowiedz Link Zgłoś