Gość: aaa IP: 195.205.237.* 08.06.09, 10:07 Czy ktoś coś wie o tej inwestycji? Jakie ceny? Podobno mają dużo niesprzedanych mieszakań - zastanawiam się dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tigerdevel Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.09, 10:27 Marketing tego developera ma problemy z ortografią i są rasistami. Tzn nie sprzedadza Turkom, ale Niemcom pochodzenia tureckiego. Nie sprzedaja azjatom, chocby to byli Japonczycy. No i jeszcze odlecialy marketing uważa, że jest Van Goghiem developerki. Po prostu dobre zioła tam mają: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=13711877&a=18472210 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: 195.205.237.* 08.06.09, 10:31 Chyba coś Ci się pomyliło. Nie chodzi o inwestycję w Piasecznie (River Park) tylko w Warszawie (River House). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigerdevel Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.ip.netia.com.pl 08.06.09, 11:13 A to w takim razie zwracam honor. Niemniej trzeba uważać z tymi nazwami - jakiejś polskiej nie mogli nadać? Przecież tak łatwo można pomylić co chce sie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotowianin Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.centertel.pl 10.06.09, 16:12 Powodów dla których ludzie nie chca tam mieszkać jest kilka: 1. Brak komunikacji miejskiej. 2. Dojazd dziurawą, zbudowaną z płyt, nieoświetloną Bluszczańską - po jednym przejeździe można urwać zawieszenie. Co gorsza, dopóki nie zostanie zbudowana ul. Czerniakowska-Bis, czyli do 2015 nie zanosi się na poprawę. 4. Zupełny brak infrastruktury - wszędzie i po wszystko trzeba jeżdzić samochodem, co w kontekście jakości niewierzchni na Bluszczańskiej nie będzie przyjemne. 3. Bliskie sąsiedztwo smierdzących działek i złomiarni. 4. W sąsiedztwie tereny kupili inni deweloperzy, więc za kilka lat, kiedy rzeka z pieniędzmi znów wyleje, wokół będzie plac budowy ze wszystkimi jego uciążliwościami. 5. Ceny z księżyca - zabudowa nie jest apartamentowa jak to reklamuje developer, ale pseudoapartamentowa. Nie jest warta więcej niż 6k/m2. Na razie śpiewają nawet 11 za metr - chore. Za dużo mniej, można kupić mieszkanie w ładnych miejscach na Mokotowie czy Ochocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska 11.06.09, 15:18 Dojazd od biedy można przeżyć - sam deweloper nawet się zadeklarował, że część nawierzchni będzie naprawiona, a jakieś tam sklepiki są w starszych inwestycjach. Sama inwestycja też nie wygląda najgorzej, ale faktycznie - teren wokół za jakiś czas wypełni się nowymi inwestycjami, a ceny mają przestrzelone - teraz mają niby od 7800, ale to chyba jedno mieszkanie. Reszta zaczyna się od 8900, pewnie niedługo będą wrzucać wykończenie w cenę. Byłem ze znajomymi na ich dniach otwartych i sądzę, że można z nimi ponegocjować. Jak ktoś lubi takie lekkie zadupie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
hanoszi Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska 14.01.10, 12:00 Zapraszam na forum mieszkańców ulicy Bluszczanskiej - bluszczańska.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.chello.pl 30.06.09, 21:33 Ciekawe kiedy następna obniżka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.acn.waw.pl 16.10.09, 20:40 Czy kto ma jakies namiary na prawdziwe forum dla tej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.chello.pl 25.11.09, 22:04 Forum inwestycji River House: salon.pl/River-House/forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcx Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: 77.255.165.* 16.10.09, 20:48 tez jestem zainteresowana ta inwestycja. Jesli cos wiecie na ich temat podzielcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.tktelekom.pl 12.11.09, 08:10 Witam,ja właśnie kupiłam tam mieszkanie. Powiem tylko jak sprawa wygląda ze strony organizacyjnej (gdyż każdy ma swój własny gust, a o tym chyba nie należy się wypowiadać). Mianowicie wszystkie sprawy związane z kwestią dogadania się z deweloperem oceniam bardzo wysoko. Naprawdę bardzo wiele inwestycji obejrzałem, z wieloma deweloperami rozmawiałem i przyznaję, że ten deweloper jest bez zarzutu, można z nimi bez problemu uzgodnić Umowę kupna,delikatnie ponegocjować cenę, wszelkie dokumenty załatwiane są szybko, współpraca mojego doradcy finansowego też podobno przebiegała bez zarzutu....ja uważam że jest to inwestycja ciekawa i przyszłościowa. Jedyny mankament -droga dojazdowa i dość wysokie ceny (ale droga ma być poprawiona). ahh PS. podoba mi się mapa z zagospodarowaniem terenu...ja się zdecydowałem i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caldini Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.acn.waw.pl 25.11.09, 22:43 Zdecyduj sie jak do Ciebie zwracac sie :] "ja właśnie kupiłam tam mieszkanie" (...) (...) "ja się zdecydowałem i jestem zadowolony" Nie za duzo achow w tym poscie?;) Akt notarialny jest lub bedzie przy "odbiorze" kluczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszek Re: RIVER HOUSE - Bluszczańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:04 O Ania zmieniła pracodawcę. No cóż, Wola Tower nadal nisprzedawalna, więc trzeba było poszukać roboty u innego dewelopera. Tylko metody naganiania wciąż te same... Odpowiedz Link Zgłoś