Dodaj do ulubionych

Pasją leczy chorobę

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.10, 12:23
dlaczego takie zdjęcie jest w tym artykule , nie można było innego wybrać ja je odbieram jako zdjęcie wychudzonej nastolatki a kolczyki w ustach szok ,jak można jeść mając takie cuda w ustach zdjęcie w\g mnie fajny tekst .Pozdrawiam ku pamię
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta D. Re: Pasją leczy chorobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:35
      Proszę wybaczyć, jednakże nie jestem już wychudłą nastolatką, to zdjęcie prezentuje mnie już w lepszej fizycznie formie.
      A kolczyki w ustach w niczym nie przeszkadzają, tym bardziej w jedzeniu, one nigdy nie stanowiły dla mnie problemu.
      Tekst- faktycznie, bardzo dobry. Dziękuję Ci Sławku, że podjąłeś się tego reportażu.
      Pozdrawiam,
      Marta Domachowska.
      • Gość: do Marty Re: Pasją leczy chorobę IP: 83.238.158.* 24.04.10, 16:00
        Fajnie że masz pasję.Nie przejmuj się tym,co mówią zacofani ludzie.Świnki też
        masz super.Pozdrawiam,i życzę zdrowia.
        • Gość: alutka Re: Pasją leczy chorobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 16:01
          Ja też pozdrawiam i życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
    • Gość: ewa Re: Pasją leczy chorobę IP: 80.50.177.* 09.06.10, 11:54
      Moja córka też przechodziła tą chorobę dobrze ,że te osoby mają pasje to dobra forma terapii a i sposobu na życie.Warto wkładać energię w pasje niż ciągle liczyć kalorie.
    • Gość: gość Re: Pasją leczy chorobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 21:34
      Dziewczyno weż się zajmnij pracą to nie będziesz myśleć o chorobie a jeszcze z tego będą pieniądze.Widząc twje kolczyki w ustach myślę ,że za dużo w tej główce nie masz.
      • Gość: Ja Re: Pasją leczy chorobę IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 22:08
        a ja nie przeczytałem jeszcze o co chodzi. Obiecuję, że przeczytam.
        No też gratuluję:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka