carlabruni 06.05.04, 15:04 CZY PO 48 GODZINACH OD STOSUNKU MOŻNA JUŻ ZNAĆ WYNIK TESTU? MÓJ WYSZEDŁ UJEMNY, ALE CZY JEST WIARYGODNY? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: PROSZĘ O POMOC 06.05.04, 15:35 Bez przesady, po 48 godzinach?! Na pewno nie. Najbardziej wiarygodny wyjdzie w dniu spodziewanej miesiączki. Na razie pozostaje ci mierzyć tempkę. Odpowiedz Link
carlabruni Re: PROSZĘ O POMOC 06.05.04, 15:37 sama juz nie wiem. pani w aptece powiedziała, że jest juz test 48 godzinny. Odpowiedz Link
kasia_de Re: PROSZĘ O POMOC 06.05.04, 16:31 wątpię, mnie nie wykazał ciąży w 2 tygodnie po zapłodnieniu, dopiero tydzień po spodziewanej miesiaczce. Musisz poczekać.Kasia Odpowiedz Link
martulinek Re: PROSZĘ O POMOC 06.05.04, 18:25 Coś Ty! w ciągu dwóch dni może nawet nie dojść do zapłodnienia, nie mówiąc już o implantacji zarodka. Dopiero od implantacji w organizmie kobiety zaczyna byc produkowany hormon hcg. Nie ma takiego testu, który wykryłby ciążę 48 godzin po stosunku! Nawet ten najczulszy - czyli test z krwi wykrywa dopiero 10 dni po owulacji! Odpowiedz Link
la_lunia Re: PROSZĘ O POMOC 07.05.04, 11:10 mi 7 dni po zaplodnieniu wyszedl ujemny (test byl wlasnie 7 dniowy) 14 dni po zaplodnieniu - w dzien miesiaczki wyszedl dodatni Odpowiedz Link
mamalgosia Re: PROSZĘ O POMOC 07.05.04, 14:34 jeżeli stosunek miał miejsce jakieś 2 tygodnie po tym stosunku, podczas którego nsatąpiło zapłodnienei, to owszem:) Jeśli jednak masz na ,yśli, że 48 godzin po ewentualnym zapłodnieniu, to żaden test tego nie wykaże Odpowiedz Link