monika1977 24.07.04, 16:56 W którym tygodniu ciąży pojawiają się mdłości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja77 Re: Mdłości 25.07.04, 05:13 Trudno dokładnie powiedziec bo każda ciąża jest indywidualna ale z tego co sie orientuję to większość zaczyna się ok. 7,8 tygodnia i trwa zazwyczaj do końca 1- go trymestru.U mnie trwały przez jakieś 4 tygodnie ale były intensywne-nie mogłam nic jeść, wszystko mi śmierdziało a jak smażono kurczaki to wychodziłam na ogród:)Jedyne co jadłam to pieczywo z masłem, ryz gotowany i ziemniaki, czyli neutralne potrawy po których po prostu mi sie mocno (czytaj, za przeproszeniem, śmierdząco) nie odbijało.Do tego nic mi sie kompletnie nie chciało robić, zero energii, tylko spać i spać.Na szczęście mdłości to nie reguła i niektóre panie nie maja w ogole tego problemu, czego z całego serca Ci życzę.A który to tydzień ciąży?Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
monika1977 Re: Mdłości 25.07.04, 12:50 Wiesz sama już nie wiem, czy jestem w ciązy czy nie. Mam mdłości, strasznie boli mnie lewy jajnik, ostatnią miesiączke miałam 6 czerwca. Mam cykl bardzo nieregularny od 40-50 dni. Wydaje mi się że mogłam zajść 26 VI, ale tydzień temu robiłam test i wyszedł negatywnie. Sama nie wiem co jest, chyba powtórze test. Pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link
maja77 Re: Mdłości 25.07.04, 13:55 Najpewniejszym sposobem chyba będzie wizyta u ginekologa.Ja tez nie byłam pewna, wystarczyło badanie wewnętrzne żeby to potwierdzić, a jak i w ten sposób nie ma pewności to lekarz wyśle Cię na USG i wtedy na 100% bedzie juz wiadomo.Testy nie są 100%-we bo na ich wynik mogą wpłynąc różne czynniki, np. przyjmowane leki, itd.Tak więc, wg mnie, powinnaś iść do gin. żeby zaoszczędzic sobie nerwów i niepewności.Gorąco pozdrawiam i życzę pomyślnego dla Ciebie wyniku. Odpowiedz Link
szpiczak Re: Mdłości 26.07.04, 17:10 mi wogole sie nie pojawily.przec cala ciaze. inka mama maciusia Odpowiedz Link