24.07.04, 16:56
W którym tygodniu ciąży pojawiają się mdłości?
Obserwuj wątek
    • maja77 Re: Mdłości 25.07.04, 05:13
      Trudno dokładnie powiedziec bo każda ciąża jest indywidualna ale z tego co sie
      orientuję to większość zaczyna się ok. 7,8 tygodnia i trwa zazwyczaj do końca 1-
      go trymestru.U mnie trwały przez jakieś 4 tygodnie ale były intensywne-nie
      mogłam nic jeść, wszystko mi śmierdziało a jak smażono kurczaki to wychodziłam
      na ogród:)Jedyne co jadłam to pieczywo z masłem, ryz gotowany i ziemniaki,
      czyli neutralne potrawy po których po prostu mi sie mocno (czytaj, za
      przeproszeniem, śmierdząco) nie odbijało.Do tego nic mi sie kompletnie nie
      chciało robić, zero energii, tylko spać i spać.Na szczęście mdłości to nie
      reguła i niektóre panie nie maja w ogole tego problemu, czego z całego serca Ci
      życzę.A który to tydzień ciąży?Pozdrawiam gorąco.
    • monika1977 Re: Mdłości 25.07.04, 12:50
      Wiesz sama już nie wiem, czy jestem w ciązy czy nie. Mam mdłości, strasznie
      boli mnie lewy jajnik, ostatnią miesiączke miałam 6 czerwca. Mam cykl bardzo
      nieregularny od 40-50 dni. Wydaje mi się że mogłam zajść 26 VI, ale tydzień
      temu robiłam test i wyszedł negatywnie. Sama nie wiem co jest, chyba powtórze
      test. Pozdrawiam Monika.
      • maja77 Re: Mdłości 25.07.04, 13:55
        Najpewniejszym sposobem chyba będzie wizyta u ginekologa.Ja tez nie byłam
        pewna, wystarczyło badanie wewnętrzne żeby to potwierdzić, a jak i w ten sposób
        nie ma pewności to lekarz wyśle Cię na USG i wtedy na 100% bedzie juz
        wiadomo.Testy nie są 100%-we bo na ich wynik mogą wpłynąc różne czynniki, np.
        przyjmowane leki, itd.Tak więc, wg mnie, powinnaś iść do gin. żeby zaoszczędzic
        sobie nerwów i niepewności.Gorąco pozdrawiam i życzę pomyślnego dla Ciebie
        wyniku.
    • szpiczak Re: Mdłości 26.07.04, 17:10
      mi wogole sie nie pojawily.przec cala ciaze.
      inka mama maciusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka