kocical 10.09.04, 18:48 czesc napiszcie mi prosze jak jest z tymi nerwami wiadomo ze w dzisiejszych czasach nie da sie zyc a w pracy zawsze cos albo ktos musi mi nerwy naruszyc czy jest to grozne dla dzidzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: NERWY A CIAZA 10.09.04, 20:09 Witaj, wiadomo, że zarówno w pracy jak i w domu bez nerwów się nie obejdzie. Należy się jednak wystrzegać długotrwałego stresu i ciagłego napięcia nerwowego- to może być szkodliwe dla dziecka. Ja sobie radzę w ten sposób, że w stresowych sytuacjach staram się być jakby " z boku", nie daję się sprowokować i wciągać w takie sytuacje. Jesteśmy z partnerem b. wybuchowi ale teraz, gdy widzę , że szuka zaczepki to uśmiecham się i mówię - po co te nerwy, to czy tamto nie jest warte takich emocji- i zawsze atmosfera sie rozładowuje. W pracy też to działa- trzeba się wewnętrznie wyciszyć, wtedy taki spokój i opanowanie udziela się innym. nerwy na bok! Odpowiedz Link
mejdejka Re: NERWY A CIAZA 11.09.04, 13:04 na nerwy w ciazy najlepsza jest herbatka z melissy albo kapiel z olejkiem eterycznym o zapachu lawendy naprawde dziala i pomaga pozdrowionka Odpowiedz Link
krobka Re: NERWY A CIAZA 05.10.04, 15:17 No właśnie ja też sobie popijam meliske na nerwy :) zapomniałąm zapytac lekarki czy można, ale pani w aptece powiedziała że jak najbardziej :) Odpowiedz Link
kkiwi Re: NERWY A CIAZA 05.10.04, 13:18 Dziewczyny mnie po tych nerwach boli brzuch i jest twardy czy to moze oznaczać skurcz? Twardnienie brzucha-co to wogóle moze oznaczać? Odpowiedz Link