kocical 23.11.04, 18:50 czesc jak to jest z tym farbowaniem mozna w ciazy ja juz jestem w piatym i trzymalam farbe krocej co wy na to ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rebeka77 Re: FARBOWANIE WŁOSOW 23.11.04, 22:43 Ja jestem w 6 m-cu i do tego czasu 3 razy nalożylam szampon koloryzujacy .Jednak ostatnio kupilam farbę ,użylam pól i trzymalam krócej ,bo już nie moglam na siebie patrzeć(czarna z palety).Wiem ,że zdania są na ten temat podzielone. Odpowiedz Link
nupik Re: FARBOWANIE WŁOSOW 24.11.04, 08:14 Nie ma zadnych przeciwskazan di farbowania, pytalam trzech lekarzy i przepytalam wszytskie kolezanki juz mamusie . Oczywiscie nie mozna rozjasniac wlosow mocnymi utleniaczami ale normalna farbe mozna nalozyc bez problemu. Najlepiej zapytaj dodatkowo swojego lekarza. pozdrawiam aga 21tc Odpowiedz Link
ada74 Re: FARBOWANIE WŁOSOW 24.11.04, 14:49 A ja farbuję włosy(odrosty) co dwa miesiące,bo strasznie wygladam,blondynka z ciemnymi odrostami brrr.... 30tc. Odpowiedz Link
iwka901 Re: FARBOWANIE WŁOSOW 25.11.04, 08:10 Ja farbuję co miesiąc, bo również mam ciemne odrosty. Odpowiedz Link
sula_i_komary Re: FARBOWANIE WŁOSOW 25.11.04, 08:31 Ja tam boje się farbować, tyle,że miałam komfortową sytuacje : kolor zbliżony do naturalnego, krótkie włosy.Już dawno wróciłam do naturalnego i jestem zadowolona.Ostatnio leżałam na patologii.Oddział był przy porodówce,zauważyłam,że większość kobiet miało pofarbowane włosy (te w 6,7,8 i 9 mc). To jest kwestia odwagi.Ja bym przez te 20 minut z farbą na głowie osiwiała :-). pozdrawiam Sula i chłopaki-bliźniaki 26tc Odpowiedz Link