maatti 11.06.02, 22:28 Dlaczego Siedlce widnieja na forum pod szyldem: 'miejskie zgloszone przez gosci portalu do 10000 mieszkancow????? Cos mi tu nie gra.... Matti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia-s Re: Pytanie... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.06.02, 16:58 muchawka napisał(a): > chętnie poznam odpowiedź na te pytanie. A ja nie, bo to bzdura. No chyba, że, dajmy na to, Gliwice mają mniej niż 10000 mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Pytanie... 12.06.02, 17:14 Gość portalu: gosia-s napisał(a): > muchawka napisał(a): > > > chętnie poznam odpowiedź na te pytanie. > > A ja nie, bo to bzdura. No chyba, że, dajmy na to, Gliwice mają mniej niż 10000 > > mieszkańców. > Zrobiło mi się głupio, bo masz rację. Odpowiedziałaś mądrze na głupie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Pytanie... 13.06.02, 11:50 Nie chcę nic sugerować, ale czy forum siedleckie nie zasłużyło już na pierwszą stronę? Znajduje się tam forum Łomża, a Siedlce przecież stało się już częściej uczęszczanym forum..;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Pytanie... IP: *.*.*.* 13.06.02, 11:58 Pożyjemy, zobaczymy. A Łomża, nie ma co im zazdrościć, mają spore klopy z torami, czytaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Pytanie... 13.06.02, 12:01 Gość portalu: browarek napisał(a): > Pożyjemy, zobaczymy. A Łomża, nie ma co im zazdrościć, > mają spore klopy z torami, czytaliscie? Nie mam nic przeciwko Łomży...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pytanie... 13.06.02, 15:51 Gość portalu: browarek napisał(a): > Pożyjemy, zobaczymy. A Łomża, nie ma co im zazdrościć, > mają spore klopy z torami, czytaliscie? Forum Łomża nie może zniknąć z pierwszej strony, bo białostoczanie musielyby za dużo się naklikać, żeby na nie wejść i się ponabijac:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Pytanie... IP: *.*.*.* 13.06.02, 17:42 freewolf napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Pożyjemy, zobaczymy. A Łomża, nie ma co im zazdrościć, > > mają spore klopy z torami, czytaliscie? >No,no Twoje szczęście, że tu łomżyniacy nie zaglądają. Wygladał byś gorzej niż Michał Wisniewski z "Ich Troje" > > Forum Łomża nie może zniknąć z pierwszej strony, bo białostoczanie musielyby za > > dużo się naklikać, żeby na nie wejść i się ponabijac:). Odpowiedz Link Zgłoś