iwonia82 08.12.04, 12:04 Czy na poczatku ciązy po nacisnieciu sutka wydziela sie przezroczysta ciecz? Ktoras z Was pisała, ze przy badaniu ginekolog tak sprawdzal piersi. Czy to objaw tylko ciąży,czy moze oznaczac tez cos innego? iwonia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: Pytanko 08.12.04, 12:11 mi tak ginka zrobiła (to był wtedy koniec 5tc) i powiedziała że jeszcze nic nie leci - a tak bywa przy wczesnej ciąży, oprócz tego wycieki z sutka mogą również oznaczać - jeśli dobrze pamiętam zbyt wysoki poziom prolaktyny pozdrawiam 6tc i 5dni :) Odpowiedz Link
iwonia82 Re: Pytanko 08.12.04, 12:22 Dzieki,ale jezeli mam inne objawy ciazy to to tez moze byc przez ta prolaktyne? Chyba musze zrobic test! Pozdrawiam Odpowiedz Link
luna333 Re: Pytanko 08.12.04, 12:51 ano zrób test albo beta hcg z krwi :) ja z kolei jestem w ciązy i nie mam prawie żadnych objawów :) A jeśli to jednak prolaktyna to lepiej się z ginem skontaktować -zbadać hormonki i wziąć leki bo mogą być problemy z zajściem :) pozdrowionka i zyczę czego Ty sobie życzysz Odpowiedz Link