krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 11.02.05, 14:13 Na szczescie nadal nie ma @ !!! W poniedziałek sie melduje i pisze co sie dzieje. Tak zeby nie zapeszyc to nawet nie kupilam testu. Oby jak najwiecej z nas mialo dobre wiesci. Trzymajcie sie cieplutko. Krysia Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 11.02.05, 18:45 gloriaangelika zrób teścik! a u mnie @ jeszcze nie ma. pozdrawiam. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 11:41 Dzieczyny zrobiłam tescik wczoraj<nieodzywalam sie bo bylam w pracy> no i niestety jedna kreseczka :( Ale pocieszam się tym że we wczesnej ciąży niezawswze test wykrywa poziom hcg w moczu... Pozatym ciagle nie mam @. KOTECK ty testujesz 13? bo ja to chyba poczekam do 17 jesli @ nie przyjdzie wole jak narazie nie ogladac po raz drugi samotnej kreseczki Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 11:51 ja lada moment dostanę @, już się tak czuję więc z testowania po 13 raczej nic nie będzie. A może zrób sobie badanie krwi? chyba pewniejsze. pozdrawiam i życzę II kreseczek. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 11:57 W sumie 17.02 już niedługo, pozatym nie mam czasu na badania <PRACA :/ > Mimo iż nie czuję objawów @ to mam przeczucie ze jak zwykle nic z tego Tyle ze jak wyjdzie jedna krecha to i tak pojde na badania bo 3 kg to duzo jak na 5 dni. A w dodatku teraz waze tylko 42 kg przy wzroscie 162cm :( Wiem ze cos jest nie tak... Mam tylko nadzieję ze to jednak Ciąża :) A ty napisz mi jak dostaniesz @ i sie nie przejmuj bo moja kolezanka miala bole jak na @ , a ona nie przychodzila. bole jej przeszly 4-5 dni po spodziewanej @ a teraz jest w 5-tym miesiacu... Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 13:27 no i ja tez juz czuje,ze @ bedzie. mam wszystkie te typowe comiesieczne bole.buuuu Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 13:44 sss8 nie przejmuj się. Trzymam kciuki za przyszly cykl . Kiedys musi sie udac :) Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 13:49 @ może Ci się opóźniać bo bardzo mało ważysz. Mam taki wzrost jak Ty (no może 163,5) i jak ważyłam 47-49 już miałam kłopoty z @. no ale nie ma co prorokować, może spóźnienie @ w Twoim przypadku bardzo dobrze wróży, więc tym bardziej jak najszybciej powinnaś wiedzieć co i jak, żeby zacząć dobrze się odżywiać. pozdrawiam,pa! Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 13:57 Dzieki :) No ale martwi mnie ten spadek wagi bo diety nie zmienilam, a jesc jem duzo<zawsze tak mialam> ... Pojde chyba na te badanie krwi. Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 12.02.05, 19:08 u mnie to byl ostatni cykl,w ktorym moglam jeszcze probowac. przez wazne sprawy osobiste musze odlozyc "starania" do lipca-sierpnia. mie wiem jak przetrzymam tyle miesiecy. bardzo mi zalezalo na tym cyklu. no ale jeszcze czekam, choc mam juz malo nadziei Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 13.02.05, 10:47 u mnie od ok. godzinki @, pozdrawiam. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 13.02.05, 12:07 U mnie jeszcze nie ma @ 30dc. Koteck i sss8 przykro mi :( Głowa do góry- wierzę w przeznaczenie :D Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 13.02.05, 12:58 ja na razie nie martwię się, może to przeznaczenie - może dostanę jutro pomyślna odp. w sprawie pracy... Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 08:02 Jeszcze nie przyszla. Boje sie jednak testowac, bo caly czas mam objawy jak na @. Jak nie przyjdzie dzisiaj, to jutro rano zrobie test. Sama juz nie wiem. Tak bym chciała.... Dziewczyny nie martwcie sie - ja zawsze sobie powtarzam (i pewnie teraz tez bede) ze to kolejny miesiac zeby lepiej o siebie zadbac. Wierze ze wszystkim nam sie uda, troszku wczesniej lub pozniej. Ale sie uda. Pozdrawiam Was Walentynkowo Krysia Odpowiedz Link
nikkii Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 09:11 no cóż... u mnie nadal nic. Zadnych objawów, za to zbliża się @.. Niemniej będę się starać kolejnym razem bo wychodzi że raczej nic z tegonie będzie.. @ ma być z 18 na 19.02. ... Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:12 u mnie @ powinna byc wczoraj lub dzis. na razie jej nie ma Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:26 sss8 Może będziemy miały dzidziusia? Bo ja tez nie dostalam jeszcze @ a to 31dc :) Trzymam za ciebie kciuki Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:35 hej gloriaangelika !!!wiesz, ja to boje sie myslec,ze moze akurat sie udalo. wole sie nastawic,ze @ sie spoznia i potem sie ucieszyc jak jej naprawde nie bedzie, wole nie zapeszac.za ciebie tez trzymam kciuki i za wszystkie inne dziewczyny Odpowiedz Link
pimpek_sadelko Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:37 emocjonujace sa te wasze starania. no zrobcie testy jak jestescie po terminie, bo mnie skreca z ciekawosci;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:37 Masz racje, ja nie robie ponownie testu bo boje sie znowu zobaczyc tylko jedna kreske, ale nadzieja tez jest fajna ;-) Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:36 a tak jeszcze swoja droga,to zeby ta wredna @ nie przyszla dzis, nie w walentynki !!!! Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:41 Dziewczyny.... to moze i ja tez ? Rozmawialam wlasnie z kumpela, kt. jest w ciazy. Ona tez co chwile myslala ze to juz @, bo caly czas miala takie objawy jak na @. I co jeszcze. Mam od jakis 8-10 dni, bardzo gesty sluz. Podobno to takze jeden z objawow. U mnie to juz 33 dc. Miesiaczka powinna byc 12.02. Moze nawet wczesniej poniewaz owu mialam 12/13 dc. Co myslicie ? Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:43 Krysia ! Basrdzo możliwe, że niedługo będziesz mamą :) Co do śłuzu to też taki mam od ponad 2 tyg...No i schudłam 3 kg...ale jem normalnie Odpowiedz Link
tromysza Śluz 14.02.05, 11:54 Dziewczyny, przepraszam, że sie wtrącam w Wasz wątek, ale co to konkretnie znaczy "gęsty śluz". Pytam, bo sama jestem w temacie. Pls. odpowiedzcie. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: Śluz 14.02.05, 11:57 Od czasów dni płodnych miałam przezroczysty mokry i śliski śluz.Teraz mam gęstszy i biały, ale nadal mam "mokro". Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: Śluz 14.02.05, 11:59 pozatym w ostatnie dni cyklu zawsze jest sucho, wiec sluz jest nie na miejscu Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:47 Gloriaangelika, to moze i TY :-))? Innych objawów nie mam, no moze troszeczke "mrowia" mnie piersi. Chyba faktycznie nabede dzisiaj w aptece ten sliczny test z dzidziusiem:-)) Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:51 Ja testuje 17.02 chcę jeszcze troszkę pożyć samą nadzieją ;-) Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 11:48 ja jeszcze poczekam kilka dni. ale ty krysia zrob juz test!! no i szybko napisz co i jak !!! Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 12:00 Okey dziewczyny:-) Jutro dam znac. Chyba zaczynam w to wierzyc, bo juz sobie sprawdzilam na jakims kalkulatorze, ze dzidzia urodziłaby sie 19 października:-)) Tfu, tfu.... zeby nie zapeszyc. Sciskam was serdecznie Krysia Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 14.02.05, 12:03 Do Tromysza Ja mam taki gesciutki, nie sa to zadne grudki, tyle ze takie jakby bardzo geste białko i jest tego sporo. Poniewaz caly czas czekam (w sensie nie czekam :-) na @ , to nosze wkładke i na niej takze obserwuje taka gesta wydzieline. Mam nadzieje ze nie za intymne:-) Krysia Odpowiedz Link
krysia_waw Sa dwie piekne KRECHY !!!! Udało sie ! 15.02.05, 07:52 Dziewczyny, Jeszcze nie moge uwierzyc, ale sa piekne dwie kreseczki !!! Kupilam test - ten sliczny z dzidzisiuem w reczniczku - mialam robic dzisiaj rano. Nie wytzrymałam, zrobilam wczoraj wieczorem, moj maz załapał sie jeszcze na dodatkowy prezent Walentynkowy. Te bole miesiaczkowe zwiastowaly jednak cos innego:-))) Kochane, zycze Wam zeby Wasze wyczekane dwie kreseczki pojawiły sie jak najszybciej. Zycze z calego serducha. Krysia i jeszcze ktos:-) Odpowiedz Link
pimpek_sadelko bardzo serdecznie gratuluje!!!!!!!! 15.02.05, 07:59 fajnie sie czytalo Wasz watek:) samopoczuciem miesiaczkowym sie nie przejmuj;) jakby co spokojnie bierz nospe ( 2 zwykle, luhb 1 forte). jesli nic sie nie dzieje niepokojacego, pierwsza wizyta z usg powinna byc na przelomie 7/8 tc ( liczymy tygodnie skonczone). jeszcze raz gratuluje:) Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 10:02 Krysia, bardzo ci gratuluje i strasznie zazdroszcze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 10:05 moja @ jeszcze nie przyszla,a u ciebie gloriaangelika? Odpowiedz Link
koteck Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 10:41 krysia - gratulacje i całuski dla dzidzi!!! Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 15:12 sss8 Ja też jeszcze nie dostałam, choc myslalam ze dzis bedzie bo wczoraj okropnie kul i bolal mnie jajnik i mialam lekkie bole w podbrzuszu<niby jak na @>. Juz 32 dc :) a dzisiaj mi bylo strasznie niedobrze w pracy <caly czas pilam kropelki zoladkowe> ale kto wie czy to nie od tej grasujacej w powietrzu grypy zoladkowej?:/ Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 15:13 Acha - strasznie mnie wczoraj bolał krzyż, ale i tak boję się testować, nie wiem czy nie przełożę tego z 17 na 19 albo 20.02 Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 15:41 goriaangelika, sss8 Odprawiam czary, zeby ta okropna @ nie przyszła !!! Trzymam kciuki. Mysle ze lepiej poczekac z 2 dni po terminie. Łatwo mowic, co ? Ja ledwo, ledwo wytrzymała, Testowałam 33 dc wieczorem / cykle 30 dniowe. Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 17:15 Krysiu bardzo się cieszę Twoim szczęściem.Dbaj o siebie i maleństwo.Kto wie? może razem z sss8 dołączymy do Ciebie? A jeśli nawet nie to przynajmniej jednej się udało, a my poczekamy :) Naprawdę bardzo gratuluję Pozdrawiam :) Miło wiedzieć, że warto czekać Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 15.02.05, 17:35 Krysiu mam pytanko ilu dniowe cykle mialas zazwyczaj? Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 07:44 Dziewczyny Co u Was ? Mam nadzieje ze wstretna @ oddala sie. I to na cale 9 miesiecy. Cały czas odprawiam czary i trzymam kciuki az mi czerwienieja paluchy:-))) Gloriaangelika moje cykle sa 30 dniowe, owu byla 12/13 dc (testy Ewy i z apteki). Gdyby nie te testy nie wstrzeliłabym sie tak idealnie. Poza tym bralam olej z wiesiolka na poprawe sluzu. Pozdrawiam goraco Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 13:49 Krysiu ja jeszcze nie mam :D kupiłam test pewnie jutro powtorze, ale jak stchorze to w pon powtorze hehe Trzymaj kciuki za dzidzie a ja juz glupieje-raz mysle ze dzidzia a raz ze zludzenia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 14:36 Co tu tak cicho kobietki? Czyżbym sama była :( Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 14:45 Ja jestem:-) Wiesz - moze poczekaj do poniedziałku. Ja tez testowałam w poniedziałek. Moze to dobry znak ? Masz jakies objawy ? Bo mi chyba cos dziwnego dzieje sie z piersiami:-)) Hi hi... rosna szalone:-) Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 14:55 mnie caly czas bola jajniki, juz ok7 dni nie mam @.wczoraj w nocy pobolewaly mnie piersi. czasem mam nudnosci-ciagle chce mi sie jesc.na pare dni schudlam 3 kg i znowu wrocilam z waga do normy. pozatym przedwczoraj bolalo mnie na @ i przestalo. no i te bole klrzyza :( chcialam jutro test zrobic bo ide na pozegnalna imprezke <moj przyjaciel wyjezdza> a ni wiem czy moge cos wypic <np.piwko>, ale strasznie sie boje zrobic ten test. aha-do objawow-ciagle ten bialy i mokry śluz :;; Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:02 Dziewczyny czy uporczywe bóle jajników mogą być oznaką ciązy? Sorry, że bezczelnie wcinam się w Wasz wątek. Ale jest taki fajny :-) Ja powinnam w sobotę dostać @. Jedyne co zauważyłam to te bóle jajników- jakby ciągnięcie. Właściwie cały czas z przerwami. Głównie prawy, ale lewy też. Trochę w pachwinie czasem. To nie jest strasznie bolesne, ale takie ciągnące. Poza tym brzuch boli mnie jak na @. Tylko lżej. A biorę duphaston i jak go biorę to raczej nie mam bóli brzucha. Poza tym urosły mi piersi- ale tego nie liczę, bo to duphaston. Ale może zwariowałam. napiszcie coś. Nawet jeśli, to co piszę to bzdury. Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:32 W ostaniej ciazy to bardzo mnie bolało caluskie podbrzusze. I rwało mnie na boki, i jajniki pobolewały. Wtedy nie zakładałam ze mogło cos wyjsc. Bo nawet dokładnie nie wiedziałam kiedy wowczas były przytulanka. No ale tą dzidzie straciłam. Teraz tak troche spokojniej było. Tez pobolewalaja jajniki, a teraz np. odczuwam takie delikatne bole jak na @. No i piersi sa jakies takie.... no ja nie wiem. Czuje ze je mam:-)))))) gloriaangelika - rob test, czas w sam raz ! tromysza - ty takze czekasz, prawda ? 20.02 - dobrze pamietam ? zaciskam łapki, zeby sie Wam udalo. zebysmy razem zaczely nowy PAZDZIERNIKOWY watek. Krysia Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:33 tak. ja 20.02 albo 22. zobaczę na ile starczy mnie cierpliwości, mnie boli jak na @ plus jajnik. Ból na @ jest dziwny, bo ja biorę duphaston. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:06 no nie :( przed minutka poczulam skurcze i bole brzucha na @ to po dzidzi.... :( !!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:08 Ale nie denerwuj się- to wcale nie jest takie pewne. Podobno duzo kobiet tak ma. Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:12 ehh co do twojego listu, to jesli dostane @ to bedzie oznaczalo ze bol jajnikow nie jest zadnym objawem, bo mnie caly czas bolaly i bola nadal jesli nie dostane @ to to bedzie CUD Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:13 To trzymam kciuki, bo dajesz mi nadzieję. A spóźniała Ci się kiedys tak @? Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:20 TROMYSZ kiedys mi sie spoznial tak okres jak odstawilam pigulki<nie maialm go ok 16 dni> ten bol na @ przyszedl i odszedl rownie szybko mam nadzieje ze to nie @ krysiu bardzo cie bolal brzuszek na @<gdy okazalo sie ze masz fasolke>? Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:21 jak nie dostane @ to test zrobie jutro rano Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:22 Będę trzymać kciuki i modlić się, żeby te jajniki to było to. i t en brzuch jak na @. A Ty bierzesz duphaston czy nie? Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:34 tromysza-nie biore wstyd przyznac ale nie wiem nawet co to dokladnie dzieki dziewczyny za wsparcie moze sie uda..:) a moze i nie.. :( ale kiedys napewno Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 15:16 To zrob test. Lepiej wiedziec na co sobie mozna na imprezce pozwolic:-)) Ja w sumie tez caly czas czulam ze juz, juz @ przychodzi, bo tak samo pobolewało. Kilka razy mialam zgage. Co u mnie jest rzadkoscia. A w poprzedniej ciazy tez mnie nawiedziala. Trzymam za Ciebie kciuki:-)))) Krysia Odpowiedz Link
tromysza krysiu 16.02.05, 15:17 A bolały Cię jajniki? Byłaś pewna, że jesteś w ciąży? Czy bałaś się, że sobie wymyślasz. ja też uważam, że g. powinna zrobić test. Odpowiedz Link
krysia_waw Re: krysiu 16.02.05, 15:33 tromysza napisała: > A bolały Cię jajniki? Byłaś pewna, że jesteś w ciąży? Czy bałaś się, że sobie > wymyślasz. ja też uważam, że g. powinna zrobić test. W ostaniej ciazy to bardzo mnie bolało caluskie podbrzusze. I rwało mnie na boki, i jajniki pobolewały. Wtedy nie zakładałam ze mogło cos wyjsc. Bo nawet dokładnie nie wiedziałam kiedy wowczas były przytulanka. No ale tą dzidzie straciłam. Teraz tak troche spokojniej było. Tez pobolewalaja jajniki, a teraz np. odczuwam takie delikatne bole jak na @. No i piersi sa jakies takie.... no ja nie wiem. Czuje ze je mam:-)))))) gloriaangelika - rob test, czas w sam raz ! tromysza - ty takze czekasz, prawda ? 20.02 - dobrze pamietam ? zaciskam łapki, zeby sie Wam udalo. zebysmy razem zaczely nowy PAZDZIERNIKOWY watek. Krysia Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 16:15 hej! ja juz jestem 4 dni po terminie @. testu jeszcze nie zrobie bo za bardzo sie boje!!!!!mnie jajniki nie bola,ale ciagle jestem zmeczona i spiaca,no i biegam do lazienki co pol godz.ale to moga byc tez objawy oslabienia,czy czegos tam innego. za ciebie gloriaangelika trzymam kciuki i za wszystkie czekajace i bojace!! krysia,ja tez myslalam o pazdziernikowym watku! Odpowiedz Link
gulek5 Re: któraś z was testuje po 13.02? 16.02.05, 19:52 Cześć! Podglądam was juz troche-sama miałam testowac po 13.. no... @ miała być w niedziele- a jej nie ma. Mam duuuzo sluzu-troche takiego jak w dni płodne-a więcej takiego białego.. Czasem tak mnie zaleje że myśle ze to @ przyszła. Boli mnie brzusio - jajniczki. Wogóle czuję sie @-owo. I jestem rozdrażniona. Okropnie. I jeszcze brodaweczki mooocno wrażliwe. I krzyże bola od tygodnia... TYLE.I nie wiem czy starczy mi odwagi na test... Pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 17.02.05, 07:52 sss8, gulek robcie tesciki, robcie. tyle dni po @ - to juz test bankowo wykaze, to co powinien:-))) gloriaangelika - czekam na wieci !!! a w ogole dziewczyny to dzieki krysia Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 17.02.05, 09:41 gloriaangelika, i jak????? siedzę jak na szpilkach. Odpowiedz Link
egoscicka Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 10:25 mam identyczne objawy, a podbrzusze t nawet podczas okresu tak mnie nie boli, to moj 24dc, trzymam za was kciuki. wkazdym razie pytalam sei lekarza czy powinnam sie tymi bolamai martwic, mam cykl z odbicia, on powiedzial ze to normalne, a tempka 37,2 Odpowiedz Link
magidb Re: któraś z was testuje po 13.02? 17.02.05, 17:49 Witaj! jestem Magda, mam bardzo podobną sytu nie mogę sie doczekać kiedy....testów zrobiłam już mnustwastwo...też w najbardziej płodnym ale kurka sie zaczynam martwić.... pozdrawiam i łączę z oczekiwaniem.... Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 17.02.05, 18:38 witam nowe dziewczyny! gloriaangelika napisz!!!!! ja testuje po niedzieli jeśli wcześniej nie przyjdzie małpa.na razie tchórzę. mam pewne przeczucia,ale jeszcze czekam,choć coraz mniej cierpliwie. pozdrawiam was kobietki.miłej nocy !!! Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 17.02.05, 18:48 zrobilam- negatywny :( tzn moze i byla druga bardzo slaba kreseczka, a moze widzialam ja tylko bo chcialam widziec .same dobrze wiecie o co chodzi Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 09:07 no i co? bedziesz testować jeszcze raz żeby się upewnić? Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 09:38 gloriaangelika, poczekaj jeszcze z kilka dni i zrob ponownie test. na wszelki wypadek na tej imprezie na ktora sie wybierasz nie drinkuj za duzo:-) trzymam kciuki Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 11:12 Cześć jeszcze vtak całkowicie sie nie załamałam- a jak zajdzie potrzeba <czyli nieobecnosc pani @> to test powtorze 21 lub 24, jak znowu negatywny wyjdzie, to pojde do gin na jakies badania, bo tak sie dziac nie mnoze samo z siebie. Pozdrawiam JAK tam u was? Krysiu byłaś juz u gin ? Tromysza a co z Tobą? Odpowiedz Link
tromysza Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 13:10 Mam dokładnie tak samo jak Ty. Test robiłam 25 dc. wiecz. uznaję, że był negatywny. nie wierzę w te bladą kreskę. bo już sama nie wiem czy była czy... no wiesz Odpowiedz Link
krysia_waw Re: któraś z was testuje po 13.02? 18.02.05, 16:05 Ide dopiero pod koniec tygodnia. Nie ma sensu wczesniej. Wole od razu zobaczyc fasolke a nie sam pecherzyk. W przyszlym tygodniu nie bede miec dostepu do internetu. Wyjezdzam na caly tydzien. Tak wiec do uslyszenia dopiero 28.02. Mam nadzieje ze zobacze same cudowne wiesci od Was. Bardzo bardzo Wam tego zycze. Dbajcie o siebie. Calusy Krysia Odpowiedz Link
gloriaangelika Re: któraś z was testuje po 13.02? 19.02.05, 14:46 a mnie wczoraj odwiedzila malpa... tak wiec dzis moj 2 dc i nowy cykl "staran" A co u ciebie tromyszo? moze tobie sie udalo? Odpowiedz Link
sss8 Re: któraś z was testuje po 13.02? 19.02.05, 15:26 hej gloriaangelika! strasznie szkoda!!!!liczyłam,ze tobie też się uda. ja testuje jutro.mam dosyc tej niepewności Odpowiedz Link