elyzabeth4 06.02.05, 17:15 Witam!!!! mam takie pytanko czy któraśz wasmiał rwący ból w pachwinach??? Jestem w 20 tc i zastanawiam się czy to normalne??? Dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: BÓL W PACHWINACH!!! POMOCY!!!!!! 07.02.05, 14:49 Ja tak mam i tez mi sie zaczelo ok. 20 tygodnia. Najbardziej boli mnie przy przewracaniu sie z boku na bok i faktycznie nieprzyjemne to jest bardzo. Ale chyba normalne. Odpowiedz Link
ewik74 Re: BÓL W PACHWINACH!!! POMOCY!!!!!! 09.02.05, 14:16 Ja i moje koleżanki (w większości) też miałyśmy takie bóle. Są one nieszkodliwe- to rozciąganie się jakiś więzadeł i tyle. Tak mi powiedział lekarz. Fakt, że mało przyjemne ale do przejścia. Życzę szczęśliwego rozwiązania. Odpowiedz Link
itus01 Re: BÓL W PACHWINACH!!! POMOCY!!!!!! 18.02.05, 23:16 Ja też miałam takie bóle,że chodzić nie mogłam,i okazało się że skraca sie szyjka macicy,musiałam mieć zakładany krążek.Najlepiej zapytać lekarza:-)pozdrawiam Odpowiedz Link
amania Re: BÓL W PACHWINACH!!! POMOCY!!!!!! 18.02.05, 23:49 Ja też bym chciała, żeby mi ktoś pomógł ;) Niestety, trzeba to przeżyć i wytrzymać. Na pocieszenie dodam, że po porodzie od razu mija. Ania, 35 tydz. Odpowiedz Link
mamasebunia Re: BÓL W PACHWINACH!!! POMOCY!!!!!! 19.02.05, 22:34 Tak, przejdzie o ile nie rozchodzi sie Wam spojenie łonowe bo wtedy jest to gorsza sprawa. Ja miałam takie bóle, spojenie mi się rozchodziło i miałam cesarkę. Odpowiedz Link
domin19761 do mamasebunia 21.02.05, 12:56 Czesc, mozesz opisac swoje odczucia? Jestm w 30 tc i mam tak od tygodnia, boli mnie jakby kosc lonowa a jak chodze to mam wrazenie ze zaraz dziecko mi wypadnie. w nocy tez nie moge sie obrucic z boku na bok. Nie iwiem czy isc z tym do lekarza, czy jeszcze poczekac, bo planowana wizyte mam za tydzien. Cesarke mialas w terminie czy wczesniej? Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link