loulla 17.02.05, 18:26 co sądzicie o tych wiraminkach, czy są warte stosowania w ciąży zwłaszcza na początku?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irmyna Re: prenatal?? 17.02.05, 18:47 ja brałam od drugiego miesiąca ciąży urodziłam zdrowe i duże dziecko 4700g, (duże nie od witamin tyklko podobno jest to dziedziczne tata mój był duży,) i dalej biorę bo są też dobre dla kobiet karmiących, nie są drogie ale podobno są jakieś tańsze niestety nie znam nazwy, pozdrawiam Odpowiedz Link
mama_pinki Re: prenatal?? 17.02.05, 18:51 ja uzywalam podczas ciazy i uzywam teraz karmiac jak dla za te cene sa bardzo dobre odkad zaczelam brac polepszyly mi sie paznokcie ktorych nie moglam doprowadzic do ladu przez pare poprzednich lat. Trzeba tylk uwazac bo sa dwa rodzaje jeden w blyszczacym rozowym opakowaniu i te polecam i drugie innej firmy niz puritan i dla mnie to jakas fatalna podroba co oda razu odczulam. Ale oczywiscie t owszystko jest sprawa indywidualna Odpowiedz Link
mama_pinki Re: prenatal?? 17.02.05, 18:54 100 tabletek kosztuje cos kolo 30 zl ale ja bralam po jednej a jest i ch 100 wiec starczaja na trzy miesiace te drugie sa tansze i maja podobne opakowanie ale to nie to samo Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: prenatal?? 17.02.05, 21:08 ja je zaczelam brac jak tylko sie dowiedzialam, ze jestem wciazy ale ginka mi powiedziala, zebym arazie je odstawila i brala sam folik teraz koncze 13tc i ginka powiedziala, zebym juz je zaczela brac musze sie przyznac, ze jak je odstawilam to machinalnie siegnelam po wiecej owocow :) Odpowiedz Link
emilia_en Re: prenatal?? 20.02.05, 21:13 Na początku też brałam tylko folic, a od 4mca gin polecił mi prenatal. emilia Odpowiedz Link
goboch Re: prenatal?? 13.05.13, 08:57 sprzedam 75 tabletek prenatal classic wzbogacony o jod. Cena 36zł +przesyłka, bądź odbiór w krakowie. pozdarwiam Odpowiedz Link