nikkii 22.03.05, 09:34 Cześć dziewczyny. Chciałam zapytać te które już zaciążyły czy piłyście ziółka na płodność i czy one pomogły...Coś mi nie idzie zaciążanie więc może ziołami się uda.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agabilinska2 Re: skuteczność ziółek na płodność 22.03.05, 10:19 nikki kochana a co to za ziółka?? ciekawa jestem czy dbasz tez o cłopa swojego? ja swojemu moja droga co dzień wciskam pestki z dyni i wszystkie produkty , które maja dużo seleu!! one wpływaja śietnie na jakość nasienia!! ale o zółkach nie slyszałam; aga Odpowiedz Link
ariana1 Re: skuteczność ziółek na płodność 22.03.05, 15:44 Mnie akurat ziółka pomogły. Zaczęłam pić od 1 dc i udało się od razu w I cyklu z ziółkami. Czego i tobie życzę. Odpowiedz Link
annalalik Re: skuteczność ziółek na płodność 22.03.05, 15:58 a jakie ziółka piłaś ariana1? Wiesiołek? bo ja też zamierzam Odpowiedz Link
ariana1 Re: skuteczność ziółek na płodność 22.03.05, 16:08 Piłam taki skład: kasztanowiec, jasnota, mniszek, róża, mącznica, przywrotnik, rdest i więcej nie pamiętam , bo resztę oddałam koleżance starającej się. Ale wejdź na forum Dla starajacych , to znajdziesz dokładny skład. Niestety nie umiem wklejać linków :( Odpowiedz Link
abneptis Re: skuteczność ziółek na płodność 22.03.05, 20:17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 zapraszam Odpowiedz Link
ameliam1 Re: skuteczność ziółek na płodność 05.04.05, 15:14 Zaszłam po 3 latach starań. Przed piłam 3 msc mieszankę o. Klimuszki na niepłodność, łykalam castagnus i wiesiołek. Odpowiedz Link
sylwiawm Re: skuteczność ziółek na płodność 05.04.05, 22:16 Nam udało się za 10 razem, za pierwszym z ziólkami Odpowiedz Link
nikkii Re: skuteczność ziółek na płodność-sylwiawm 06.04.05, 09:29 a jakie ziółka piłaś? Chodzi mi o skład Odpowiedz Link
sikorkab Re: skuteczność ziółek na płodność 08.04.05, 19:37 A piłaś ją regularnie 3 razy dziennie, bo ja jakoś nie mogę się zmusić? Piję raz dziennie. Odpowiedz Link
diament79 Re: skuteczność ziółek na płodność 07.04.05, 14:04 Hmmm o ziółkach to jeszcze nie słyszałam, ale zaraz jak się wykuruję to spróbuję :P pozdrawiam wszystkie starające i te udane! A. Odpowiedz Link
amelka788 Re: skuteczność ziółek na płodność 07.04.05, 14:30 A ja zrobiłąm poraz pierwszy zapas ziółek w połowie cyklu i zamierzałam pić od następnego, a tu niespodzianka po 15 cyklach starań z zapasem ziólek bez picia zaszłam w ciąże. Teraz ma 4 słoiki i nie wiem co z nimi zrobić:):):):):) Odpowiedz Link
diament79 Re: skuteczność ziółek na płodność 07.04.05, 15:25 Hehehe, po I gratuluję!!!!!!!! Po II: oddaj je komuś potrzebującemu, może samo posiadanie wystarcza??? Pozdrawiam! A. Odpowiedz Link
sikorkab Re: skuteczność ziółek na płodność 08.04.05, 19:39 Sorki, moje pytanie było skierowane do ameliam1 Odpowiedz Link
ameliam1 Re: skuteczność ziółek na płodność 09.04.05, 17:35 Wyrzuciłam kartkę ze składem, ale zdobędę tę informacje i wkrótce ją tu zamieszczę. O ile się nie mylę, podałam ją na forum "Jestem w ciąży" na "Nasz bocian" Odpowiedz Link
pati775 Re: skuteczność ziółek na płodność 08.04.05, 19:52 Moja metoda na zajscie w ciaze byla dosc prosta. Kochalam sie ze swoim mezem doslownie codziennie - byl to radosny i udany sex zadnego przesytu bo juz na poczatku drugiego miesiaca stran okazalo sie ze jestemy wielkimi szczesliwcami i nam sie udalo. Pozdrawiam Patrycja ! zycze powodzenia Odpowiedz Link
sylwiawm Re: skuteczność ziółek na płodność 08.04.05, 23:03 Nie znam składu, bo byłam u zielarza, który dał mi zioła, a na torebce nawet nie było składu. Najpierw tydzien piłam na jajniki, a po @ od 5dc na płodnośc. 3X dziennie pół godz. przed jedzeniem i pół godziny miały się parzyć. Seksik był w 10 dniu cyklu, a zaszłam w 15 dc. Teraz zostało mi 34 dni do terminu porodu. Juz nie mogę doczekać się kiedy przytulę moją viki Odpowiedz Link