sylwia.n 22.03.05, 12:09 Witam, kiedy mozna zrobic test? Czy trzeba czekac do dnia okresu czy mozna wczesniej? Jestem bardzo ciekawa czy sie udalo? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrin78 Re: Test ciazowy 22.03.05, 12:11 Najpewniejszy wynik będzie jeśli zrobisz test po terminie spodziewanej miesiączki, wcześniej mimo ciąży test może wyjść negatywny. Odpowiedz Link
sylwia.n Re: Test ciazowy 22.03.05, 12:27 Dzieki, chyba musze uzbroic sie w cierpliwosc.... Odpowiedz Link
a_sia_g Re: Test ciazowy 23.03.05, 09:04 Ja też nie mogłam się doczekać i zrobiłam pre test w 23 dc. Wyszły mi 2 kreseczki. Teraz czekam do terminu @ i zrobię drugi. Odpowiedz Link
agaw00 Re: Test ciazowy 23.03.05, 10:35 ja zrobiłam 4 dni po tym jak sie kochałam z mężem i wyszedł negatywny-pewnie było za wcześnie. potem 2 tygodnie przed miesiaczką wysły 2 kreseczki!! powtórzyłam jeszcze raz 2 dni przed mieisączka i tez pozytyw:) po planowanej mieisączce nie robiłam bo jej nie dostałam i nie było takiej koniecznościbo na usg zobaczyłam już małe ziarenko:) Odpowiedz Link
alexia3 Re: Test ciazowy 23.03.05, 19:17 Koniecznie rob test!!! Ja zrobilam sobie test "pre test" dwa dni przed spodziewana miesiaczka i wyszla mi slaba kreseczka. Odpowiedz Link
sylwiawm Re: Test ciazowy 23.03.05, 22:36 Najpewniej jest po terminie spodziewanej @. Nawet jak wyjda wcześniej 2 kreski to @ może przyjsc i będziesz tylko rozczarowana. Odpowiedz Link
bettie Re: Test ciazowy 24.03.05, 08:17 Najlepiej poczejak, rzob po terminie spodziewanej miesiaczki, jak dziewczyny mowia, ja robilam w 2 tyg ciazy (jak sobie teraz licze ;) ) i nic....a 2 dni temu....2 kreseczki :) Odpowiedz Link
awa1001 Re: Do Bettie 24.03.05, 08:45 Cześć! Mam prośbę, napisz proszę coś więcej o Twoich staraniach i testowaniu. Piszesz, ze test nie wykrył 2-tygodniowej ciąży? A który to być dzień cyklu? U mnie dziś 41 dc, przy cyklach ok.35 dniowych. We wtorek test ciążowy pokazał tylko jedną kreskę, ale wciąż mam nadzieję. Pozdrawiam Awa Odpowiedz Link
julka72 Re: Do Bettie 24.03.05, 10:59 Jeżeli niepewnosć cię męczy, to może zrób test z krwi - będziesz miala pewność Odpowiedz Link