Dodaj do ulubionych

Gdzie w Łodzi USG 3 D i 4 D ???

31.03.05, 14:44
Proszę o jakieś namiary. Ile kosztuje takie badanie?
Obserwuj wątek
    • bafilek Re: Gdzie w Łodzi USG 3 D i 4 D ??? 31.03.05, 15:08
      Nie wiem, gdzie takie USG w Łodzi, ale ja robiłam w Szczecinie i kosztowało
      130 zł + 15 zł nagranie na kasetę. Na płytę nam nie radził, bo nie wszystko
      dobrze wygląda. Podobno lepiej na kasetę i przegrać na płytę. Tak też
      zrobiliśmy.
      • anulka1976 Re: Gdzie w Łodzi USG 3 D i 4 D ??? 11.04.05, 14:36
        usg 3D można zrobić na ul. Radwańskiej 1, w Diasonie (mówię oczywiście o
        Łodzi). Koszt to 250zł, ale oprócz tego "bajeru" w postaci trójwymiarowości,
        robione jest jeszcze rozszerzone usg i badanie echa serca.
        Całość nagrywana jest na płytę lub kasetę.
        Pozdrawiam ciepło Anka
        • alfa36 Re: Gdzie w Łodzi USG 3 D i 4 D ??? 17.04.05, 15:07
          Podnoszę wątek. Jeżdżę do gina do Łodzi, ale zastanawiam się, czy to nie
          wydawanie pieniędzy. Mój gin zastanawia sie, gdzie mnie wysłać na USG w połowie
          ciąży. W 12 tc trafiłam do szpitala i robił mi USG dr Kaczmarek w CZMP, ponoć
          fantastyczny specjalista. Natomiast teraz mój gin jeszcze nie powiedział mi
          gdzie mam je zrobić. Wyglada na to, że sama mu powinnam zasugerować. Szukam
          wątku o lekarzach z Łodzi (niedawno go widzialam, ale nie pamiętam gdzie).
          Dojeźdżam do tej Łodzi ponad 100 km co 3 tygodnie, wydaję 80 zł na wizytę i
          niczego nie wiem. Zastanawiam sie, czy warto.
          • bolognesi do alfa36 17.04.05, 19:20
            Może pomogą Ci dziewczyny z tego forum : www.mnm-forum.com/ - jest tam
            kilka ciężarnych łodzianek, które wiedzą sporo na interesujący Cię temat.
            • loulla Re: do alfa36 17.04.05, 21:03
              czy możesz mi napisać w którym tygodniu byłaś na USG 3D lub może wiesz, w
              którym tygodniu najlepiej iść na to badanie, ponieważ nie jest tanie więc
              chyciałabym trafić w dobry termin, i czy to napewno jest USG 3D bo ja słyszałam
              że w Łodzi nie jest jeszcze wykonywane, pozdrawiam
              • lesia28 Re: do alfa36 18.04.05, 21:20
                Na usg polowkowe polecam ci dr Dudarewicza, jego strona www.genetyka.hg.pl ,
                albo wrzuc sobie na cizowych forach to nazwisko i poczytaj o nim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka