anulaaa 15.04.05, 14:36 dziewczyny-do kiedy mogą się utrzymywac takie objawy jak bóle brzucha cyz mdłości? jak to było u was? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra102 Re: DO KIEDY OBJAWY? 15.04.05, 16:16 Uprzejmie donoszę, że u mnie nudności były do 15tc. Bóle - to zależy jakie. Ja miałam torbiel - to dokuczało mi do 12tc. Potem trochę czułam więzadła i powiększanie, potem zdarzyły mi się skurcze - przeszło po 3 dniach brania magne B6, na a te najgorsze to chyba będą na końcu. Czy to pomocne? Pozdrawiam, z --------------- Mój Kacperek Odpowiedz Link
zuzanna32 Re: DO KIEDY OBJAWY? 15.04.05, 17:31 U mnie mdłości i bóle brzucha były do połowy 10 tc, ale zebra ma rację, najlepsze ;)))) będzie na końcu brrr. Odpowiedz Link
mamuniazu Re: DO KIEDY OBJAWY? 16.04.05, 15:45 Ja w pierwszej ciąży cierpiałam na mdłości az do 5 miesiąca,niestety.A teraz narazie nic mi nie jest oprócz zawrotów głowy i mam nadzieję ze tak już zostanie.Życzę jak najszybszego ustania niemiłych dolegliwości. Odpowiedz Link