justinsw 02.06.05, 18:34 Czy wie może ktoś czy w Toruniu wykonuje sie USG 3D?Dzięki:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izu7 Re: usg 3D 03.06.05, 08:54 Witaj! Też jestem z Torunia. Słyszałam, ze w Matopacie robią, ale pewności nie mam. Który jestes tydzień? Kto prowadzi Twoją ciąże? Pozdrawiam. Iza. Odpowiedz Link
justinsw Re: usg 3D 03.06.05, 10:58 Cześć Iza.Ja zaczęłam 16 tc choć wg usg jest 15.Prowadzi mi ciążę dr.Nowicki, chodzę do Niego do Polikliniki.Wczoraj właśnie byłam na usg i jakoś nie jestem zbytnio zadowolona.Wolałabym wiedzieć nieco więcej na temat mojej ciąży... No a Ty na jakim etapie jesteś? Odpowiedz Link
izu7 Re: usg 3D 03.06.05, 16:02 Hej! Ja kończę 11 tydzień. Moja ciąża była zagrozona , i chyba cały ten czas będe drżała czy wszystko dobrze. Leżę jeszcze w łóżku i mam silne bóle brzucha. W środę idę na wizyte i będę miała robioną przeziernośc karkową. A Ty miałas już robione to badanie? Odpowiedz Link
justinsw Re: usg 3D 03.06.05, 16:47 No nie miałam takiego badania.Jest to moja druga ciąża i przy pierwszej nie miałam również.Aż mi ciarki perzeszły...Podobno do końca 12tc trzeba uważać ale potem kobieta może być spokojniejsza.Głowa do góry,napewno będzie dobrze. A jak wrócisz z badania to mi daj znać,jestem ciekawa na czym ono polega? Odpowiedz Link