Dodaj do ulubionych

Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze?

02.08.05, 09:25
Witam,
zapewne podobne pytanie co jakis czas sie pojawia. Przestudiowalam liste
dobrych ginekologow, wypisalam kilka nazwisk do notesu i nie moge sie
zdecydowac. A to juz najwyzszy czas na podjecie decyzji.
Napiszcie prosze u kogo prowadzicie swoja ciaze.

Moze jest tu ktos, kto prowadzi ciaze w przychodni przy szpitalu praskim?
Obserwuj wątek
    • alciafedo Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 03.08.05, 12:20
      Ja prowadze moja ciaze w Szpitalu Bielanskim (36 tydzien) u doktora Kucewicza
      ja jestem bardzo zadowolona
      wszystko jest swietnie
      wogole w tym szpitalu jest wielu dobrych ginekolgów
      wiec polecam
      Powodzenia
    • sylwia_tlc Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 17.08.05, 11:20
      moj lekarz to prof Baranowski z wojskowego szpitala
      na Szaserow
      tani nie jest ale to dobry specjalista
      operowal mnie w marcu i bylam b.zadowolona
      • jpetryka Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 18.08.05, 12:11
        Ja prowadze ciaze u dr Anny Dabrowskiej-Jakubiak (przyjmuje na Łuckiej 18).
        Goraco polecam. Wspaniala kobieta.
        • madaj177 Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 19.08.05, 11:36
          Witam, ja prowadzę ciążę u dr Ledóchowskiej- Słabik w szpitalu Orłowskiego przy
          Czerniakowskiej, jestem zadowolona. M.
          • gredina Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 19.08.05, 19:22
            Witam i ja.. ja również u dr. Słabik. Słyszałam o niej dobre opinie. Madaj177 na kiedy termin? Może się spotkamy? :)
            • madaj177 Re: do gredina 21.08.05, 18:22
              Witam, termin porodu ma na 08.01.2006, więc jeszcze troszkę przede mną... Idę
              teraz na wizytę w czwartek, ale dr Słabik jest na urlopie więc zapisała mnie do
              dr Burdy. Moze uda nam się jakoś spotkać... :) Pozdrawiam, Mada
    • kasiek52 Re: Warszawianki - u kogo prowadzicie swoja ciaze 25.10.05, 14:29
      Ja chodzę prywatnie do dr Fidzińskiego, on jest ordynatorem w szpitalu praskim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka