gosia1510 17.05.06, 15:38 Hey czy któraś z was chodzi moze do dr. Kretowicza? Prosze o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania9943 Re: dr. Kretowicz 22.05.06, 15:32 ja chodzę wczesniej mialam innego lekarza prowadzącego a do niego chodzialam tylko na usg, ale wykryl u mnie skaracajaca sie szyjke i wyslal do szpitala jest bardzo dokladny, dobry spacjalista a w dodatku mily, chodzę do niego na Finlandzka tam ma naprawde dopbry sprzet słyszlam ze byl kiedys szefem oddzialu patologii ciazy na Czerniakowskiej, wiec na kazdej nawet powiklanej ciazy sie zna Odpowiedz Link
tessa00 Re: dr. Kretowicz 22.05.06, 16:21 Witam, Ja chodze do doktora Kretowicza od kwietnia ubiegłego roku. Wiele zawdzięczam doktorowi bo juz dziś jestem w 5 miesiącu ciąży i bardzo się z tego ciesze, że właśnie trafiłam do Jego gabinetu z tego co wiem w chwili obecnej pracuje w sz [italu na Bielanach no i oczywiście w klinice niepłodności Novum. A tak na marginesie pochodzi z klanu ginekologów położników Jego tata jest profesorem i pracuje w szpitalu na Żelaznej jako ordynator . Jeśli chodzi o mnie to osobiście polecam zna się na rzeczy (ja traciłam juz nadzieję, ale się udało) Pozdrawiam z brzuszkiem Odpowiedz Link