Dodaj do ulubionych

Dobry hydraulik

08.02.12, 21:14
Przez te ostatnie mrozy poszła nam w domku część nieużywanej instalacji wodnej. I choć rzadko to robie musze polecic dobrego hydraulika, jedynego, który zrobił nam instalacje po normalnych kosztach, a nie chcial wykorzystac sytuację , jak reszta oferujac ceny z kosmosu . Jesli potrzebujecie sprawdzonego czlowieka to podaje jego telefon 882 225 443 .
Daje ten watek, bo uwazam, ze trzeba sobie przekazywac namiary na sprawdzonych ludzi. Bo teraz 80 % fachowcow to ...
Obserwuj wątek
    • komisarz_ryba Re: Dobry hydraulik 09.02.12, 14:19
      Super inicjatywa, okazuje się, że dobry hydraulik to skarb. Ja już przećwiczyłam trzech - każdy wieszał psy na poprzedniku i miał swoją jedynie słuszną teorię.
      Skutek jest taki, że teraz jak w kuchni w zlewie leci woda, to w łazienkach już. Trzeba uprzedzać domowników, że właśnie ktoś idzie się kąpać, żeby przypadkiem mu nie zabrać wody.
      Na wiosnę musz coś z tym zrobić i chętnie skorzystam z tego namiaru. Pozdrawiam.
      • aninianin Re: Dobry hydraulik 09.02.12, 14:51
        Jakis rok temu roztroila mi sie antena satelitarna. Zamowilem fachowca z netu , przyjechal, skasowal 50 zl i dzialalo tydzien, wzialem drugiego dzialalo 2 tygodnie, oczywiscie kazdy odmowil poprawki wykonanej roboty. Wkurzylem sie, pozyczylem dluga drabine od sasiada, za rada z forum z netu poprawilem sam konwenter, co zajelo 5 minut, i... do dzis mam jakosc 100 %.
        Tacy sa ci fachowcy z bozej laski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka