bezradna21 24.10.08, 22:03 mam problem z zajsciem w ciaze chce bardzo tego dziecka ale pomimo moich i mojego chlopaka staran nie wychodzi co mam robic???? pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamadz Re: :( 24.10.08, 23:11 A może paradoksalnie za bardzo się staracie? Spróbujcie po prostu o dziecku nie myśleć,a może wybierzcie się na wakacje, z dala o problemów, postawcie na relaks. Często to nasza psychika wszystko blokuje. Zyczę Wam z całego serca, aby się udało. Odpowiedz Link
bezradna21 Re: :( 27.10.08, 12:49 dzieki za odpowiedz :) tez mi sie wydaje ze za bardzo pragniemy miec dziecko okazuje sie jednak ze to nie takie prose i zazwyczaj osoby ktore bardzo tego chca musza sie dlugo starac a przeciez ciagle sie slyszy a nie chcianej ciazy az boli to ze kobieta jest w ciazy a nie chce tego dziecka wogole to wszystko jests nie sprawiedliwe :( ciezko jest o tym nie myslec.. ja sie staram nie rozmawiac o tym tylko robic swoje :) Odpowiedz Link
bezradna21 proszę o odpowidz 29.10.08, 15:34 mam takie pytanko dziewczyny czy ktoras z was uzywa testu firmy quick vue?????? pytam poniewaz slyszalam ze one sa najlepsze ale nie pokoi mnie to ze pomimo moich i partnera staran wynik ciagle jest negatywny wczoraj powinnam dostac miesiaczke, ale jej nie ma nadal i nie mam zadnych dotychczasowych dolegliwosci przed miesiaczkowych. blagam o odpowiedz Odpowiedz Link
pysio1982 Re: proszę o odpowidz 29.10.08, 19:28 Witam, Ja osobiscie uzywam testów LH koszt 24 zł oraz BOBO PLAN koszt ok 50 zł. Testy LH od poczatku uzywania pokazywały mi kiedy jest owulacja niestety meza nie było w tym miesiacu ponownie sprobowałam wynik pozytywny wiec za dwa tyg okarze sie jak nam poszło. Trzymam kciuki za was :) Odpowiedz Link
bezradna21 Re: proszę o odpowidz 03.11.08, 11:17 dzięki za odpowiedz. miesiaczki nadal nie mam mam jednak problem z piersiami strasznie mnie bola ale nie tak jak zawsze to bywalo przed miesiaczka teraz sa one inne tz wczoraj wyczulam jakies takie dziwne male gozy :( boje sie ze cos mi dolega prosze o rade jesli ktoras z was miala podobny problem. Odpowiedz Link
bezradna21 bardzo wazne pytanie 19.11.08, 17:14 dlaczego test ciażowy powinno robić się po pierwszym dniu planowanej miesiączki? a np. na opakowaniu pisze że wykrywa on ciąże juz po 6 dniach od zapłodnieniu? nie rozumiem tego! proszę o odpowiedź Odpowiedz Link
jagna_jagna Re: bardzo wazne pytanie 25.12.08, 17:44 Podobno do 80% ciąż kończy się naturalnie w ciągu dwóch, trzech tygodni od zapłodnienia i kobieta nawet nie wie że była w ciąży. Dlatego coby nie obciążać sobie psychiki, że się dwa dni w ciąży było zaleca się robienie testu nie wcześniej niż pierwszego dnia spodziewanej miesiączki, a niektórzy zalecają poczekać jeszcze tydzień dłużej. Odpowiedz Link