chatka_ 20.01.05, 00:35 Sprawdzialam w obydwu oknach, w Bialymstoku spadl snieg!:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 05:46 chatka_ napisała: > Sprawdzialam w obydwu oknach, w Bialymstoku spadl snieg!:))) Idzie zima. Podobno w lutym w koncu przyjdzie prawdziwa. I jak juz przyjdzie to prosze nie zapomniec kto Wam to wykrakal;) Ja Ogabiniak o swicie, w czwartek, dwudziestego. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ......S´nieg...... 20.01.05, 09:11 Tak jest, jak cos sie stanie to przez Ciebie... :)) - poziomK Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 16:03 ogabignac napisał: > Idzie zima. Podobno w lutym w koncu przyjdzie prawdziwa. A radio powiedziało przed chwilą, że zima zakończy się 27 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 16:53 all2 napisała: > Lato :))) To dość oczywiste, bo przecież wiosna już była. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: ......Śnieg...... 21.01.05, 10:25 habitus napisała: > A co będzie potem???!!! Niespodzianka :) Ogłaszanie długoterminowych prognoz pogody to teraz czyste szaleństwo. Zresztą jak potem może być wiadomo, skoro już dziś powiedzieli co innego niż wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 10:06 W Warszawie spadł sobie wczoraj. Cichutko z zaskoczenia. Jak wyszedłem na dwór, żeby pojechać po Ulę do przedszkola, to się zdziwiłem, że jest biało. Wszystkie samochody jechały dostojnie, jakby wszystkim na raz przestało się śpieszyć. A dziś Warszawa jakaś taka ładniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 10:34 U mnie ilość śniegu odpowiednia do ulepienia solidnego bałwana :-) Zapraszam :-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 10:47 Jeszcze trochę i u mnie będzie można lepić bałwany. Sypie gęsto od pół godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 11:58 u mnie wiatr wywiał już wczorajszy śnieg, z południa idzie wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 12:21 juliettamasina napisała: > u mnie wiatr wywiał już wczorajszy śnieg, z południa idzie wiosna :) Fiu, fiu ... pół godziny to ja musze pomnozyć przez hmmm jakieś 8 razy :-) K. > Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ **************** 20.01.05, 13:51 Moj kot oszalal, siedzi na parapecie i glowa mu chodzi na wszystkie strony za platkami sniegu, ktore leca do gory i w dol, na prawo i z powrotem!!! Zachwouje sie jakby pierwszy raz widziala snieg, a przeciez jak sie wprowadziala do mnie byl styczen, 16 stycznia ubieglego roku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: **************** 20.01.05, 14:20 W pewnym momencie była regularna zawieja. Tak to jest z tym śniegiem: zawieje ale nie zamiecie. I wszystko leży, o zgrozo, zmuszając służby drogowe do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: **************** 20.01.05, 14:33 chatka_ napisała: , a przeciez jak sie wprowadziala do mnie > byl styczen, 16 stycznia ubieglego roku...:) ależ ten czas leci... koty rosną :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 14:38 wykrakaliście tę zadymkę :( Ogi, masz przechlapane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 15:04 all2 napisała: > wykrakaliście tę zadymkę :( > > Ogi, masz przechlapane ;) > Na razie to ma zawianie nie zamiecione. Przechlapane to będzie jak zacznie topnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: 3w1 22.01.05, 05:48 No i skonczylo sie bieganie w kapciach po gazete na "rogu";) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: ......Śnieg...... 22.01.05, 05:51 Przechlapane to mialem wczoraj. Idac rano do metra stwiedzilem, ze chlupie mi w bucie. Powod? - miniaturowe pekniecie na podeszwie lewego buta. Gdzie ja teraz dokupie lewy but? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: ......Śnieg...... 24.01.05, 09:14 Mam ten sam problem. Niestety również z lewym butem. To nie złożmy dobrej pary... A tak moglibyśmy śmigać na zmianę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: ......Śnieg...... 20.01.05, 20:19 chatka_ napisała: > Sprawdzialam w obydwu oknach, w Bialymstoku spadl snieg!:))) wiem... odśnieżałam... Odpowiedz Link Zgłoś