poziomk 13.10.05, 13:05 do tej pory myslalem , ze 13 nie przynosi PH.... zaliczylem glebe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 15:03 poziomk napisał: > do tej pory myslalem , ze 13 nie przynosi PH.... zaliczylem glebe A owo "zaliczenie" na czym polegalo? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 15:29 Przypuszczam że Poziomk obniżył poziom , swój :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 15:51 Współczucie. Ja dopiero dzisiaj zakończyłem rehabilitację po sierpniowym zaliczeniu gleby. To znaczy czeka mnie jeszcze parę tygodni ćwiczeń w domu - ale już bez laserów i zamrażania... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 20:35 jest sobie takie coś jak giełda rolno towarowa, wychodząc z ów giełdy przechodzi się przez takie paski żaluzje no więęęęęęc...... przeszedłem..... te paski a zaraz za "żaluzją" leżała paleta dżewianna z puszczy białowieszczańskiej, no i potknąwszy się o ów paletę, wiwinąłem orła..... "Widziałem OOOOOOrła cień" Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 21:23 Poziomku, potłukłeś się? W Stanach mógłbyś oddać sprawę do sąduz wnioskiem o odszkodowanie. Co to za walające się palety, bałagan..... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: 13 -trzynastego 14.10.05, 13:01 noooo, miałem jechać do Stolicy ale gdzie mi się taki pokazywać z łbem nabitym w strupy. Jak bym dostał gdzie..... wszyscy się oglądają :P Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 18:09 mnie dzisiaj złapała straż miejska na przechodzeniu w niedozwolonym miejscu przez jezdnię, zdradziłam im skąd wracam i dlaczego jestem taka zamyślona, udało się i nie zapłaciłam, a straszyli stówą. dzień ważnej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 21:25 A termin już znacie? Udostępnicie? Może byśmy przyszli... Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: 13 -trzynastego 13.10.05, 23:14 znamy, udostępnimy, będziemy zaszczyceni Waszą obecnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13 -trzynastego 14.10.05, 15:09 No to żeby nie było na kogo innego, to na wszelki wypadek ja 13 post na tym wątku biorę :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: 13 -trzynastego 14.10.05, 15:54 A nam nieprzytomny kurier nadał pilną przesyłkę na pociąg. Najpierw się spóźnił , więc nie nadał na ten co miał nadać tylko jakiś późniejszy. Tylko że klient nie doczekał sie pociągu o tej godzinie co podał kurier. A pozostałych pociagach też tej paczki nie było. To było 13 -go a dzisiaj od rana była awantura. Odpowiedz Link Zgłoś