luego 18.09.03, 12:55 Pobiles swoje rodzinne, elckie forum! Tam jest niewiele ponad 7 tys. wpisow! To jest naprawde wyczyn! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:00 Po pierwsze - ja nikogo nie biłem (przynajmniej ostatnio, starć z kolegami w podstawówce możemy nie liczyć?) ;) Po drugie - jeśli gratulacje, to nam wszystkim. Bo ja tu tylko sprzątam :) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:01 Ale Ty pierwszy otworzyles ten pokoik:) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:03 Nie pobiles tez jeszcze samego siebie: Ralston znaleziono 8624 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:04 chatka_ napisała: > Nie pobiles tez jeszcze samego siebie: Ralston znaleziono 8624 :)) Tyle mam wpisów na FB? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:06 i TT, wyszukiwarka pokazuje tez prywatne fora Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:11 Sprawdziłem - na forum podlaskim mam trochę ponad 6,5 tys. wpisów. Oj nazbierało się tej grafomanii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:11 Prywatnych nie pokazuje. TT pokazuje pewnie dlatego, że podczepione pod FB. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:14 To chyba nie dlatego, że podczepione. Raczej dlatego, że ostatnio admini porobili spore zmiany w Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:19 sprawdzialam pokazuje. Poza tym w spisie pod SZUKAJ W sa uwzglenione fora prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:22 To nowość, bo wcześniej nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:47 luego napisała: > Pobiles swoje rodzinne, elckie forum! Tam jest niewiele ponad 7 tys. wpisow! > To jest naprawde wyczyn! :) To kto jest z Elku. Luego czy Ralston? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:51 ormond napisał: > luego napisała: > > > Pobiles swoje rodzinne, elckie forum! Tam jest niewiele ponad 7 tys. wpiso > w! > > To jest naprawde wyczyn! :) > > To kto jest z Elku. Luego czy Ralston? Tak po prawdzie, to i jedno i drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:52 ralston napisał: > ormond napisał: > > > luego napisała: > > > > > Pobiles swoje rodzinne, elckie forum! Tam jest niewiele ponad 7 tys. > wpiso > > w! > > > To jest naprawde wyczyn! :) > > > > To kto jest z Elku. Luego czy Ralston? > > Tak po prawdzie, to i jedno i drugie... Ciekawe czy znaliscie Elcczanina Jacka Kossakowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:53 ormond napisał: > Ciekawe czy znaliscie Elcczanina Jacka Kossakowskiego? A Siegfrieda Lenza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ralston, gratulacje! 18.09.03, 13:54 Jacka nie przypominam sobie. A Siegfieda conieco czytałem... Odpowiedz Link Zgłoś