Dodaj do ulubionych

szukam zespołu - Poznań

04.04.04, 16:21
tańczę od 3-4 lat, najbardziej kocham hip hop i funky. przez rok tańczyłam w grupie, która się rozpadła i teraz zostałam na lodzie :)
interesują mnie nie zwykłe zajęcia, tylko jakieś grupy, formacje, żeby można było też występować! na tym mi bardzo zależy...

jakie grupy są w poznaniu oprócz Omenu? :)

acha, mam 23 lata wiec nie łapię się pewnie na grupy czysto młodzieżowe :)

pozdrawiam
bede wdzieczna za info
Obserwuj wątek
    • kasu57 Re: szukam zespołu - Poznań 02.06.04, 11:15
      hej
      jestem kaska (23 lata)
      i tez szukam takiego zespolu.. ogolnie b.chce tanczyc, choc nie tanczylam w
      zadnym takim zespole:(
      a te wszystkie zajecia typu w szkole baletowej w ciagu roku.. wg mnie sa bez
      sensu.. szukam czegos co da mozliwosc rozwoju..
      w kazdym razie.. jesli znajdziesz jakis.. moglabys dac mi znac?

pozdrawiam,kaska
      • katarzynablajet Re: szukam zespołu - Poznań 13.03.05, 19:51
        ja sie dopisuje. Też nie mam zbyt wielu doswiadczeń, ale chetnie sie rozwine:)
        P>S. I tez mam na imie kasia:)))))))))
        • girl_named_mad Re: szukam zespołu - Poznań 16.03.05, 14:58
          i ja chętnie się dopiszę do takiej grupy. hehe, też mam 23 lata :) no i już się
          zaczyna zbierać mały zespolik :)) wprawdzie jestem ze Śląska, ale w ten weekend
          się wybieram do Poznania i planuję tam zamieszkać i kończyć studia, więc fajnie
          by było łączyć pasję z obowiązkami. tańczyłam w grupie, która się niestety
          rozpadła, teraz czasem z kumplem tańczę, ale ciężko z solowymi występami,
          czasem daję pokazy na dyskotekach, choć nie jest to spełnienie moich ambicji
          tanecznych ...
          • agata_b Re: szukam zespołu - Poznań 23.03.05, 23:59
            no prosze, po roku sie dziewczyny odezwały :))))

hm, ja na razie mam problemy ze zdrowiem, wiec nie moge sie forsowac (przytylam
            w związku z tym :))) ale po świętach wybieram sie do Studia 54 na Grochowych
            Łakach, może znajdę tam dla siebie jakiś kurs na rozruszanie.

gdyby co, to piszcie na maila, mozemy sie jakos skontaktowac i cos wymyslic:
            dagny_@epf.pl
            albo gg 4313800

pozdr.
            :)
            • gigiteczka Re: szukam zespołu - Poznań 23.08.05, 13:45
              ja tez jestem kasia hehe i tez szukam zespolu mam 19 lat i od pazdizernika
              zaczynam studia w poznaniu. hh tanczylam przez jakies 10 lat mam papiery
              instruktorskie i spore doswiadczenie. jak cos ktos bedize wiedzial piszcie do
              mnie na mail gigiteczka@poczta.fm a moze ktos cos znalazl ciekawegog to tez
              informacje mi przeslijcie plizz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka