missmary 07.01.06, 15:05 bardzo proszę o podanie jakichkolwiek adresów czy placówek dla osob niepełnosprawnych, a także adresów szkoł integracyjnych.... z gory dzięki!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarusek Re: szkoły 02.02.06, 11:10 o kaliszu niestety nie wiem zeby byly (a sa napewno) ale jest szkola intergacyjna w ostrowie wielkopolskim na grabowskiej szkola nr 13...ale nie wiem o jaki poziom ci chodzi czy podst czy gimnazjum czy jeszcze wyzej...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mistermatthew Re: szkoły 03.02.06, 10:48 Odpowiem w imieniu Mary, bo w tym momencie nie ma dostępu do sieci. Mary szuka szkoły podstawowej, gimnazjalnej lub liceum. Będzie mogła być nauczycielem wspomagającym, bo kończy kierunek edukacja specjalna w szkołach ogólnodostępnych. :-)))) I dlatego szuka na terenie Kalisza i okolic szkół. Czy mogłabyś napisać coś więcej na temat tej szkoły na grabowskiej? Może jakiś kontakt? :-))) Wielkie dzięki Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: szkoły 22.02.06, 20:58 jakoś mi się nawet wierzyć nie chce , że nikt na tym forum nie ma pojęcia o występujących w Kaliszu szkołach integracyjnych... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: szkoły 22.02.06, 21:00 naprawdę jakoś nawet mi się nie chce wierzyć, że nikt z tego forum nie wie nic o istniejących w kaliszu szkołach integracyjnych.....buuuu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: szkoły 24.02.06, 20:25 wiem że na ul. Widok jest ośrodek Tulipan, dla ludzi z niedorozwojem umysłowym, narazie nic więcej sobie nie przypominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
missmary Re: szkoły 02.03.06, 23:50 dzia, a mógłbyś mi powiedzieć, na jakiej ulicy jest ta szkoła?:) Odpowiedz Link Zgłoś