dembny 07.05.06, 23:33 Założyłem alias na adres forum: www.forum-kalisz.xt.pl - żeby można podać ludziom coś łatwego do zapamiętania. Chyba, że macie jakieś inne, fajniejsze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: alias na adres forum 07.05.06, 23:36 nie lepiej po prostu gazeta.pl i kliknąc w forum. To chyba nie jest problem znaleźc forum kaliskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: alias na adres forum 07.05.06, 23:37 ksiestwokaliskie napisał: > nie lepiej po prostu gazeta.pl i kliknąc w forum. To chyba nie jest problem > znaleźc forum kaliskie. Nie ma też żadnego problemu z istnieniem jakichś aliasów. To nie jest zakazane, więc jest dozwolone. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_jak_kalisz Re: alias na adres forum 07.05.06, 23:36 Super. Działa. Sprawdziłem w Googlach www.forum-kalisz.xt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dembny Re: alias na adres forum 07.05.06, 23:38 Ludzie są leniwi i nie lubią za dużo klikać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: alias na adres forum 07.05.06, 23:39 Dembny, a ja mam pytanie łosobiste: ty masz takiego samego nika na allegro? :> Odpowiedz Link Zgłoś