Gość: olo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 06:41 Widze, ze wasz "moderator" zaczyna cenzurować to forum, dlaczego usuwasz moje tematy? Usuniecie mojego wątku z forum to nadużycie moderatora które mogą mieć epilog w Gazecie pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plus601 Re: Do skasowania 12.05.06, 07:37 Zgłosiłem administracji gazeta.pl podst do likwidacji naciskając czerwony kosz, skasuj post. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=41682639&a=41682639 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ocenzurowane forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 07:38 To najlepiej wogole zamknijcie to forum!! Czy nie można wyraźić swojej nagatywnej opini o tym miasteczku??? Chyba jestescie zakompleksieni, ato forum jest małomiasteczkowe skoro tak sie zachowujecie, koń by sie uśmiał. Tak może byc tylko na takim wsiurskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: ocenzurowane forum! 12.05.06, 10:01 o miasteczku czyli ostrowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: ocenzurowane forum! 12.05.06, 10:42 to spiesz się szybko ze zgłoszeniem tego do administracji - zaoszczędzisz nam czasu. I ty i ja, dobrze wiemy, że od czasu zdjęcia przymusu logowania, wszelkie trollowanie na kaliskim forum to twoje "dzieło". Lżenie, śmiecenie etc, hmmm.... ciekawe co na to powie administracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ocenzurowane forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:05 a niech mówi co chce, co mnie to:P To, ze ludzie mówią, ze kalisz to wiocha to nie moja wina, ja nie pisze tego na forum!!!! Wieć przestań zmiślac!!! Ahhh mlodykalisz jest przykłądem przeciętnego kaliszanina czyli zakompleksionego wsiurka.... biedny Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: ocenzurowane forum! 12.05.06, 14:06 Gość portalu: olo napisał(a): > a niech mówi co chce, co mnie to:P To, ze ludzie mówią, ze kalisz to wiocha to > nie moja wina, ja nie pisze tego na forum!!!! Wieć przestań zmiślac!!! > > > Ahhh mlodykalisz jest przykłądem przeciętnego kaliszanina czyli > zakompleksionego wsiurka.... biedny przecież w ostrowie to nie ludzie... (bynajmniej Ci którzy mają dostęp do internetu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ocenzurowane forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:16 kolejny kompleks?? Nie jestem z Ostrowa (dla twojej info) ale ty jestes za tępy zeby to pojąć. Ludzie w Ostrowie nie mają mojego IP ponieważ nie ma tam tego serwera:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: ocenzurowane forum! 12.05.06, 14:16 kończcie pyskówki, bo zgodnie z regulaminem, temat poleci na oślą łąkę, albo od razu do śmietnika. Odpowiedz Link Zgłoś