mlodykalisz 14.07.06, 23:46 Kto oglądał przed chwilą? Pytanie : Co Mandaryna miała na włosach? A) Makaron B) Mop C) ....(wpisz własne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:47 o noł. znowu nie widzialam!!!! kiedy powtorka????? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:49 nie żałuj. Ten program był wprost żenujący... Doda i jej tekst " kto usiądzie kiedy ona będzie śpiewać ten jest głupek" albo prowadząca Reni Jusis - zapytana z czym jej się kojarzy liczba 8 : " z kluczem francuskim" a później " z liczbą między 6 a 9" :> żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:53 to jest w ogole zenada :D ale wiesz, takie rzeczy to sa dobre do posmiania sie z tych debilek, o to mysla ze rozumy pozjadaly a reni ma fajny teledysk ze spadochronowaniem ale nos ma okropny i w ogole jest be :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:54 lubie ją jako piosenkarkę ale na prowadzącom to się zupełnie nie nadaje :> Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:58 Czyli dobrze zrobiłem nie oglądając go. W zamian wolałem przejechać się rowerem po mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:59 szycha, to teraz pokaz swoja twarz ;) robimy dzis wieczor pokazywania fotek :) Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:03 ebusia_fam_fatal OK mlody- Nie po Kaliszu, a co- N. Skalmierzyce to nie miasto? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 14.07.06, 23:56 a tak było rok temu www.smog.pl/wideo/655/mandaryna_live/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:03 albo zobaczcie to: www.smog.pl/wideo/933/mandaryna_sopot_2005/ heheh Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:04 Widziałem to live... od tego czasu nie oglądam Sopot Festivalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:05 a ja właśnie za pare dni wbijam do Sopotu ale nie wiem czy wtedy też będą jakieś koncerty:P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:07 a ja wlasnie (wczoraj chyba, czy przedwczoraj :D) wrocilam z mielna koncertow nie bylo ale slonce koncertowo dawalo czadu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:07 mam nadzieje ze juz nie będe na jej koncercie.. byłem raz jak miała z Dodą na Szałe :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:09 a ja na szale nie dotarlam. jak jechalismy z farbenem do goluchowa to zabladzilismy w okolicach szałego tak, zesmy zrobili meeega wielkie kolo dokola szałego, a szałego ani widu, ani slychu :D teraz tylko przez okna w ciopagu sie naogladalam ostatnio :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:08 Ja byłem w tym roku, naprawdę piękne miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 00:16 to idę już spać :P bo myślałem że byłeś na wakacjach na Szałe :P Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:10 ja nigdy takich rzeczy nie oglądam - tandeta, komercha i shit ogólny. Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:24 Raz trzeba zobaczyć aby się o tym przekonać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:36 Wystarczą mi fragmenty co rok ;) a wczoraj wieczorem wolalem się napić niż siedzieć przed TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:40 Ja wolałem przejechać się po mieście. Ćwiczę wieczorną jazdę, bo przecież muszę jakoś dojechać na tą naszą sesję... to skandal, że nie ma u nas nocnej linii relacji Kaliszów- Ostrów :( Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:49 albo chociaż 1 czy 2 pociągów :/ ps. a gdzie Ty rower zostawisz jak przyjedziesz? przecież nie będę za Tobą biegal :) Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:50 Rower ma to do siebie, że można go prowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Sopot Festival 15.07.06, 11:51 Rower drogę do domu zna... - znasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Sopot Festival 15.07.06, 12:00 Znam :) Był nawet taki skecz Halamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Sopot Festival 15.07.06, 12:06 o to chodzilo wlasnie:) widać swój gość z Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 14:06 Forumowicze z Onetu znowu nie zawiedli:) *"Ostatnia piosenka też była z playbacku, nie można się nauczyć śpiewać jeśli się nie ma talentu. A co do wizerunku Mandaryny fajnie wyglądałą, ale mogła ściągnąć to co miała na głowie, przypominało mi to spaghetti. I mogła sobie darować to przemówienie przed 3 piosenką, zrobiła z siebie ofiarę." *" nie wiem czy to bylo na zywo... moja uwage skupial ten ... 15.07.2006 12:00 ... pomaranczowy mop na jej glowie, wiec nie moglam sie skupic na spiewie;)) A moze to mialo wlasnie taki cel......;)) " *"dlaczego Mandaryna miała wczoraj spaghetti na głowie?? " *"BRODKA BYLA NA TOP TRENDACH NAJLEPSZA. buhahahah chyba zartujesz!!! jak ona wczoraj wygladala??? okropnie!!! niech bierze lepiej przykład z DODA jak byc prawdziwa gwiazda!!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 15.07.06, 15:27 Kolejne :P * "Coś o Manadarynie małe pytanko Ja to przez chwile (pierwsze sekundy)gdy zobaczyłem Mandaryne z tym czymś na głowie bałem się czy przypadkiem niesą to węże i niezamieni mnie (i widownie tam siedzącą) w kamień aby wyglądało ze oglądamy jej show w skupieniu. " *A ten czerwony mop na głowie to była aluzja do Michała;>??? " Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Sopot Festival 16.07.06, 20:59 właśnie widze a właściwie słysze Mandaryne w tv:P Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Sopot Festiwal Jedynki 2006 05.08.06, 00:17 Ale czaaad! Siedzę pod telewizorem. Jem mleko. Palę. Piję. I OCZOM NIE WIERZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś